2011/7/9 #81 8136 کاربر جدید ارسالها 1 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد فرزانگان1تبریز شهر تبریز پاسخ : دانش آموزان رشته ي رياضي برق الکترونیک یا عمران یا مواد
2011/7/12 #82 ehsanhomaee کاربر جدید ارسالها 0 امتیاز 1 نام مرکز سمپاد شهید اژه ای شهر اصفهان دانشگاه انشا الله شریف رشته دانشگاه انشا الله مهندسی برق پاسخ : دانش آموزان رشته ي رياضي فقط مهندسی برق
2011/7/12 #83 مهسـا لنگر انداخته فارغالتحصیل سابقه مدیریت فروم ارسالها 3,981 امتیاز 32,567 نام مرکز سمپاد فرزانگان امین شهر اصفهان سال فارغ التحصیلی 1390 پاسخ : دانش آموزان رشته ي رياضي کامپیوتر-نرم افزار نشد IT نشد علوم کامپیوتر!
2011/7/13 #84 saeide کاربر فوقحرفهای ارسالها 572 امتیاز 2,074 نام مرکز سمپاد فرزانگان کرج (گویا 3) شهر کرج دانشگاه تهران-شهید بهشتی رشته دانشگاه فیزیک-کارشناسی ارشد گرانش پاسخ : دانش آموزان رشته ي رياضي رشته های زیاد ی رو علاقه دارم. بر حسب رتبه یکی از این رشته ها رو انتخاب میکنم: فیزیک-فیزیک-فیزیک برق-نرم افزار-مهندسی پزشکی-ریاضی یهو اگه مامانم اینا واسم انتخاب رشته کنن،مستقیم میزنن IT
پاسخ : دانش آموزان رشته ي رياضي رشته های زیاد ی رو علاقه دارم. بر حسب رتبه یکی از این رشته ها رو انتخاب میکنم: فیزیک-فیزیک-فیزیک برق-نرم افزار-مهندسی پزشکی-ریاضی یهو اگه مامانم اینا واسم انتخاب رشته کنن،مستقیم میزنن IT
2011/7/24 #85 nastaran1r کاربر حرفهای ارسالها 484 امتیاز 655 نام مرکز سمپاد farzanegan شهر East Azerbaidjan دانشگاه دانشگاه تبریز رشته دانشگاه مهندسی برق پاسخ : دانش آموزان رشته ي رياضي من برق یا مکانیک ; ایشالا همه به آرزو هامون برسیم . D