8136 کاربر جدید ارسالها 1 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد فرزانگان1تبریز شهر تبریز 2011/7/9 #81 پاسخ : دانش آموزان رشته ي رياضي برق الکترونیک یا عمران یا مواد
ehsanhomaee کاربر جدید ارسالها 0 امتیاز 1 نام مرکز سمپاد شهید اژه ای شهر اصفهان دانشگاه انشا الله شریف رشته دانشگاه انشا الله مهندسی برق 2011/7/12 #82 پاسخ : دانش آموزان رشته ي رياضي فقط مهندسی برق
مهسـا لنگر انداخته فارغالتحصیل سابقه مدیریت فروم ارسالها 3,981 امتیاز 32,749 نام مرکز سمپاد فرزانگان امین شهر اصفهان سال فارغ التحصیلی 1390 2011/7/12 #83 پاسخ : دانش آموزان رشته ي رياضي کامپیوتر-نرم افزار نشد IT نشد علوم کامپیوتر!
saeide کاربر فوقحرفهای ارسالها 572 امتیاز 2,075 نام مرکز سمپاد فرزانگان کرج (گویا 3) شهر کرج دانشگاه تهران-شهید بهشتی رشته دانشگاه فیزیک-کارشناسی ارشد گرانش 2011/7/13 #84 پاسخ : دانش آموزان رشته ي رياضي رشته های زیاد ی رو علاقه دارم. بر حسب رتبه یکی از این رشته ها رو انتخاب میکنم: فیزیک-فیزیک-فیزیک برق-نرم افزار-مهندسی پزشکی-ریاضی یهو اگه مامانم اینا واسم انتخاب رشته کنن،مستقیم میزنن IT
پاسخ : دانش آموزان رشته ي رياضي رشته های زیاد ی رو علاقه دارم. بر حسب رتبه یکی از این رشته ها رو انتخاب میکنم: فیزیک-فیزیک-فیزیک برق-نرم افزار-مهندسی پزشکی-ریاضی یهو اگه مامانم اینا واسم انتخاب رشته کنن،مستقیم میزنن IT
nastaran1r کاربر حرفهای ارسالها 484 امتیاز 656 نام مرکز سمپاد farzanegan شهر East Azerbaidjan دانشگاه دانشگاه تبریز رشته دانشگاه مهندسی برق 2011/7/24 #85 پاسخ : دانش آموزان رشته ي رياضي من برق یا مکانیک ; ایشالا همه به آرزو هامون برسیم . D