• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مسائل مربوط به سمپاد تهران

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Narcissus
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : مسائل مربوط به سمپاد تهران

منم مريمم فرزانگان 2!

منم ستاره ام؛

راهنمایی فرزانگان 1 تهران!

ما كاملن به رسم مزخرف حلي 3 در گرافيتي كشيدن پي برديم! چه فكري كردين روبرو مدرسه ما نوشتين؟ رو ديوار ما ابي و اينا پر بود! از مديرمون چجوري جرات كردين؟ از نظر من خيلي كارتون زشت بود.
در ضمن آقاي مهراب با كسي شما دعوا دارين؟ چرا اينقدر زود جبهه مي گيرين؟ مگه چي گفت؟

به نقل از panther :
ما كاملن به رسم مزخرف حلي 3 در گرافيتي كشيدن پي برديم! چه فكري كردين روبرو مدرسه ما نوشتين؟ رو ديوار ما ابي و اينا پر بود! از مديرمون چجوري جرات كردين؟ از نظر من خيلي كارتون زشت بود.
در ضمن آقاي مهراب با كسي شما دعوا دارين؟ چرا اينقدر زود جبهه مي گيرين؟ مگه چي گفت؟

من همه ی شایعه هارو تکذیب میکنم!
حاضرم بشینم گفتگو کنم ولی زیر بار ظلم و زور نمیرم!
ابی؟ :)) کوشی اینا فک کردن میشه تو 3 دیقه یه گرافیتی زد! :)) :)) :)) اینا گرافیتین به نظرتون؟ اینا رسما یه مشت طرح خط خطیه. 4 بار که پاک شدن! ;D حالا مدیرتون که دید. ما بیکار بودیم درو دیوارو خط خطی میکردیم، خونه ی دوستمون اونجا بود ازش اجازه گرفتیم کی به کیه! در ضمن دیوار روبروی مدرستون بود. دیوار شما نبود! ;D
من دعوا دارم؟

کی میگه من دعوا دارم؟ بیاد جلو ببحثیم...

بله منم قبول دارم اونا حتي خط خطي نبودن چه برسه به گرافيتي!! منم گفتم نوشتين!!. ااااااا
يعني چي؟ حالا چرا دقيقا جلو مدرسه ما؟ از اتفاق هاي چند روز قبل پس بي خبري؟:))
اونارم يكي از بچه ها پاك كرد!!! اما جديدا رو ديوارمون زنگيدن شهرداري اومدن يه چيزي زدن مثله پودر آجر!!!
اما از كوفتايي كه در زمان انتخابات نوشتين ما طرفداري كرديم!!:)) كلي حال مديرمون هرروز كه ميديد گرفته ميشد!!:)) نه اون از رو مي رفت نه شما!

به نقل از panther :
اما از كوفتايي كه در زمان انتخابات نوشتين ما طرفداري كرديم!!:)) كلي حال مديرمون هرروز كه ميديد گرفته ميشد!!:)) نه اون از رو مي رفت نه شما!
اونا كوفت نبودن كه، خوب بودن!!!
فكر كنم اگه يك ماه ديگه اون روند ادامه پيدا مي كرد ديوار مدرسه ي ما 1 متر ميامد جلوتر!!! هي اينا مينوشتن مدرسه روش رنگ مي زد!!!
اينقدر دلم مي خواست برم بنويسم "ننگ بارنگ پاك نميشه"....

رو دیوار مدرسه خودمون زدیم از این همسایه هامون کتک خوردیم! ;D
تو پارک قیطریه در حال خط خطی کردن ناظممون سبز شد... بیا جمش کن.
تو اتوبان رفته بودیم یه گوشه عین آدم یه طرحو تمرین کنیم اینبار بچه ها سر و کلشون پیدا شد.

حیف که اسپریارو مدرسه پولشونو پیچوند وگرنه ادامه میدادیم.

دیوار پشتی رو هم پاک کردن؟ اصلا اونو دیدین؟

منم ابی ... دوم دبیرستان !!! حلی 3

به نقل از مهراب.ع. (Amore MeYo) :
رو دیوار مدرسه خودمون زدیم از این همسایه هامون کتک خوردیم! ;D
تو پارک قیطریه در حال خط خطی کردن ناظممون سبز شد... بیا جمش کن.
تو اتوبان رفته بودیم یه گوشه عین آدم یه طرحو تمرین کنیم اینبار بچه ها سر و کلشون پیدا شد.

حیف که اسپریارو مدرسه پولشونو پیچوند وگرنه ادامه میدادیم.

دیوار پشتی رو هم پاک کردن؟ اصلا اونو دیدین؟

ديوار پشتي يعني كدوم؟؟؟ هموني كه هميشه يه 206 جلوش پاركه ؟ پشت درخت ها نوشته بودين، منظورت همونه يا جاي ديگه اي؟

گفتم كه !! با اون سياسيا موافق بودم!!:))
به نقل از violet :
ديوار پشتي يعني كدوم؟؟؟ هموني كه هميشه يه 206 جلوش پاركه ؟ پشت درخت ها نوشته بودين، منظورت همونه يا جاي ديگه اي؟
كدوم 206؟ مگه اونجايي كه يه در هست تختش كردنو نميگي؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا