khoshi
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- حلی3
- شهر
- تهران
- مدال المپیاد
- تلاش!
پاسخ : مسائل مربوط به سمپاد تهران
فقط خاستم ابراز وجودیت کنم
فقط خاستم ابراز وجودیت کنم
باید میخندیدیم؟به نقل از merinaz :حلی 1؟؟؟؟؟خوشحال باش...آرزو بر جوانان عیب نیست
اگه سومی پس سال فارغ التحصیلیتو اشتباه زده بودی. اول نوشته بودی 92.به نقل از merinaz :تو دبیرستانی؟؟؟؟؟؟؟؟من راهنماییم سومم...دیگه چی؟؟؟؟
به نقل از merinaz :اصلانم اینطوری نیست فرزانگان سروره
به نقل از legend :بهش میگم!!!
بابا حلی توی همه ی زمینه ها سروره!!!! همه ی حلی ها البته به خصوص 1!!!!!
به نقل از merinaz :حلی 1؟؟؟؟؟خوشحال باش...آرزو بر جوانان عیب نیست
به نقل از BAX :باید میخندیدیم؟
چقدر شما بامزه اید
آخه میدونی ؟! قلب من با باتری کار میکنه! اینقد تیکه هاتون با مزه ست میترسم یهو وایسه!!!!
حلی1 سرور بوده و همچنان خواهد ماند!!! از همه نظر! خودتون انصاف بدید
روز كارگا مگه شما كارگاي ما نيومدين؟(بچهاتون اومدن) جوجرو كه بعله ميشناسيمبه نقل از panther :يه سوال شما ها كي اومدين مدرسه ما؟؟ كي هستين؟يه معرفي كنين فرزانگاني 2 اي هار و بشناسيم! ها؟ جوجه رو ميشناسين؟دالتون هارو؟
کلا استعداد شعر نداری؟؟!به نقل از faraz :منم علامه حلی چاررا لشکر (1)
حلی 1 -24 ما اینیم داش ما اینیمو میمونیم تو تو کف باش
ما چند نفریم تو چاررا لشکر حسن آباد میدون حر دیونه کم کم از دست ما میشه چون که حرفای بد بد هی به هم میزنیمو نمیترسیم اصلا
تبع شعرو حال میکنی؟!
کلا نظر لطفته ها ولی الان داری سوال میپرسی یا اظهار نظر میکنی؟!به نقل از legend :کلا استعداد شعر نداری؟؟!
من کلا عادتمه که بعد هر نظرم یه سری علامت سوال و تعجب بعدش میذارم!!؟؟به نقل از faraz :کلا نظر لطفته ها ولی الان داری سوال میپرسی یا اظهار نظر میکنی؟!
پس مشکل معلم زبان فارسیته !! رو نظرتم تاثیر گذاشهبه نقل از legend :من کلا عادتمه که بعد هر نظرم یه سری علامت سوال و تعجب بعدش میذارم!!؟؟
از اونجایی که تو الآن گذاشتی!!!!!!!!!!!!به نقل از faraz :پس مشکل معلم زبان فارسیته !! رو نظرتم تاثیر گذاشه
کجای دنیا بعد اظهار نظر علامت سوال میذارن؟؟!
به نقل از faraz :منم علامه حلی چاررا لشکر (1)
حلی 1 -24 ما اینیم داش ما اینیمو میمونیم تو تو کف باش
ما چند نفریم تو چاررا لشکر حسن آباد میدون حر دیونه کم کم از دست ما میشه چون که حرفای بد بد هی به هم میزنیمو نمیترسیم اصلا
تبع شعرو حال میکنی؟!
اوضاع مدرسه: خوب!بچه ها اصولن کم با سال پایینی ها کنار میان، دور و بر پیشی ها نگرد!به نقل از قاصدک :بر و بچس محترم سلام!
یه هم شهری جدید یه هم مدرسه ای جدید و از این مزخرفات!
سمپادی هر جا باشه سمپادیه!
می خواستم در باره ی فرزانگان 2 بپرسم اوضاع مدرسه و شهریه و مدیر ناظمتون!
من شنبه رفتم مدرسه یه جوری نگاه می کردن انگار از مریخ اومدم! :-\
از مدیره هم حسابی ترسیدم O0 O0
چه جالب !به نقل از panther :اوضاع مدرسه: خوب!بچه ها اصولن کم با سال پایینی ها کنار میان، دور و بر پیشی ها نگرد!
شهریه: زیاده!
مدیر: خدا کنه سر و کارش باهات نیوفته! مقنعت رو همیشه جلو بکش! یه دور پاچه خواری مدرسه خوب رو هم جلوش بکن!
ناظما: امسال مراقبه علی میر... باش. جدیده معلو نیست کدوم وریه!
از مسئولا هم فعلن مستخدم و بیشتر معلم ها با بچه هاان!
سوال دیگه ای هست؟
اها مثله مریخیا هم عادیه!