Mani کاربر نیمهحرفهای ارسالها 207 امتیاز 15 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان امین اصفهان شهر اصفهان 2010/2/17 #31 پاسخ : آخرین قسمت MIG MIG ! ( میگ میگ شکار میشود ! ) اا... خیلی بد شد با اینکه اعصابم خورد می شد ولی دوسش داشتم حالا چه جوری به بابام بگم!!!!آخه خیلی اینو دوست داشت!!!
پاسخ : آخرین قسمت MIG MIG ! ( میگ میگ شکار میشود ! ) اا... خیلی بد شد با اینکه اعصابم خورد می شد ولی دوسش داشتم حالا چه جوری به بابام بگم!!!!آخه خیلی اینو دوست داشت!!!
YASAMIN کاربر فوقحرفهای ارسالها 668 امتیاز 48 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2010/2/17 #32 پاسخ : آخرین قسمت MIG MIG ! ( میگ میگ شکار میشود ! ) من خیلی دوست داشتم شکار شه بچه که بودم هر روز فکر می کردم بالاخره امروز شکار میشه بااین که هیچ وقت نمی شد ناامید نمی شدم
پاسخ : آخرین قسمت MIG MIG ! ( میگ میگ شکار میشود ! ) من خیلی دوست داشتم شکار شه بچه که بودم هر روز فکر می کردم بالاخره امروز شکار میشه بااین که هیچ وقت نمی شد ناامید نمی شدم
shayaan کاربر نیمهحرفهای ارسالها 171 امتیاز 112 نام مرکز سمپاد علامه حلی 1 شهر تهران مدال المپیاد فيزيك دانشگاه احتمالا هاروارد 2010/2/17 #33 پاسخ : آخرین قسمت MIG MIG ! ( میگ میگ شکار میشود ! ) اگه شکار شه که خیلی خوب میشه!!!!! بدبخت گرگه پیر شد!!!!
پاسخ : آخرین قسمت MIG MIG ! ( میگ میگ شکار میشود ! ) اگه شکار شه که خیلی خوب میشه!!!!! بدبخت گرگه پیر شد!!!!
panther کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,428 امتیاز 1,123 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر تهران دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان رشته دانشگاه پزشکی 2010/2/18 #34 پاسخ : آخرین قسمت MIG MIG ! ( میگ میگ شکار میشود ! ) بابا یکی رمزشو به من بده!!!!
saeid01 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 914 امتیاز 1,261 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی کاشان شهر کاشان 2010/2/18 #35 پاسخ : آخرین قسمت MIG MIG ! ( میگ میگ شکار میشود ! ) همون آدرس سایتش هست ! زیر لینک دانلود نوشته عزیزم
پاسخ : آخرین قسمت MIG MIG ! ( میگ میگ شکار میشود ! ) همون آدرس سایتش هست ! زیر لینک دانلود نوشته عزیزم
goooogooooli کاربر حرفهای ارسالها 476 امتیاز 557 نام مرکز سمپاد فرزانگان تهران! شهر تهران مدال المپیاد زیست.........................دوستان می گن برو شیمی ولی من از شیمی بدم میاد! رشته دانشگاه دندان پزشكي 2010/2/19 #36 پاسخ : آخرین قسمت MIG MIG ! ( میگ میگ شکار میشود ! ) منم خیلی دوست داشتم مرغ شکار بشه اگه شکار نمی شد گرگ معتاد می شد!!! یاشاید هم از گرسنگی می مرد
پاسخ : آخرین قسمت MIG MIG ! ( میگ میگ شکار میشود ! ) منم خیلی دوست داشتم مرغ شکار بشه اگه شکار نمی شد گرگ معتاد می شد!!! یاشاید هم از گرسنگی می مرد
@tin کاربر نیمهفعال ارسالها 15 امتیاز 7 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر ساری 2010/2/22 #37 پاسخ : آخرین قسمت MIG MIG ! ( میگ میگ شکار میشود ! ) من از اولشم از این برنامه کودک بدم می اومد اما داداشم نگاه میکرد و بلند بلند می خندید
پاسخ : آخرین قسمت MIG MIG ! ( میگ میگ شکار میشود ! ) من از اولشم از این برنامه کودک بدم می اومد اما داداشم نگاه میکرد و بلند بلند می خندید
Sanika کاربر حرفهای ارسالها 325 امتیاز 15 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر چرا بايد زمينوو قسمت كنيم؟ رشته دانشگاه عمران 2010/2/24 #38 پاسخ : آخرین قسمت MIG MIG ! ( میگ میگ شکار میشود ! ) آخی!کاش بیشتر میزدش!!!
parnian.d کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,470 امتیاز 6,419 نام مرکز سمپاد فرزنگان1 بندرعبّاس دانشگاه تهران رشته دانشگاه داروسازی 2010/2/27 #39 پاسخ : آخرین قسمت MIG MIG ! ( میگ میگ شکار میشود ! ) اااا!من امروز دیدم قسمت آخرشو...گناه داشت خب!حالا این یه ذره جوجه کجای دل اینو میگیره؟!
پاسخ : آخرین قسمت MIG MIG ! ( میگ میگ شکار میشود ! ) اااا!من امروز دیدم قسمت آخرشو...گناه داشت خب!حالا این یه ذره جوجه کجای دل اینو میگیره؟!
@tin کاربر نیمهفعال ارسالها 15 امتیاز 7 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر ساری 2010/2/27 #40 پاسخ : آخرین قسمت MIG MIG ! ( میگ میگ شکار میشود ! ) من دیشب دیدم بر خلاف همه قسمت هاش قسمت آخرش خیلی با حال بود
پاسخ : آخرین قسمت MIG MIG ! ( میگ میگ شکار میشود ! ) من دیشب دیدم بر خلاف همه قسمت هاش قسمت آخرش خیلی با حال بود