تو فقط منتظری من برم تاپیک بزنم ، بیای بگی قفلش کنن ، آره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به نقل از پردیس :خوب یه تایپیک با محتوا بزن مطمئن باش قفل نمیشه
جک نگو...به نقل از پردیس :خوب یه تایپیک با محتوا بزن مطمئن باش قفل نمیشه
چرا پاچه میگیری؟!به نقل از mgh-nano :تو فقط منتظری من برم تاپیک بزنم ، بیای بگی قفلش کنن ، آره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینجا جا داره که از اون ضرب المثل قدیمی استفاده کنم :به نقل از .!؟ :جک نگو...
mgh-nano و تاپیک پر محتوا ...![]()
تاپیکام رو که قفل میکنین ، فحش که بهم میدین ....به نقل از پردیس :چرا پاچه میگیری؟!
من کی همچین کاری کردم؟!![]()
به من چه مربوط برو به یکی دیگه بپر آدم بی طرف تر از من پیدا نکردی؟!به نقل از mgh-nano :تاپیکام رو که قفل میکنین ، فحش که بهم میدین ....
اینا دیوار کوتاه تر از من پیدا نکردن ، منم باید سر یکی خالی کنم دیگه ...به نقل از پردیس :به من چه مربوط برو به یکی دیگه بپر آدم بی طرف تر از من پیدا نکردی؟!
گفتم عزیزم ، جواب نداد .....به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :اگر در مورد قفل شدن تاپیکی اعتراض دارین در پیغام خصوصی به مدیر اون انجمن بگین .
کوتاه تر از تو پیدا نکردم ....به نقل از پردیس :خوب برو سر لف خالی کن برو سر آرمیتا خالی کن این همه آدم آخه چرا من؟!
منم از این به بعد اعصابمو سر تو خالی میکنم پسبه نقل از mgh-nano :کوتاه تر از تو پیدا نکردم ....
همه که میگن ، تو هم به من زور بگو .....به نقل از پردیس :منم از این به بعد اعصابمو سر تو خالی میکنم پس