AmorE
Meyo
پاسخ : چرا؟
باید با فروم و قوانینش ساخت و سوخت...
باید با فروم و قوانینش ساخت و سوخت...
بابا جونم به لبم رسیده دیگه ...به نقل از زهرا.ج :مدیر که واسه این نیس هرکی بگه قفل کن قفل کنه! خودش میبینه اگه پیشنهادش معقول بود عمل میکنه! تازه مگه پردیس یا هرکسه دیگه بیکاره که بیاد باعث شه تاپیکای تو قفل شه!
حالا تو هم سعی کن تاپیکایی بزنی که نتونن توش اسپم یا حرف دیگه بزنن! البته من نمیدونم شاید هم مدیر انجمن هم کمکاری کرده باشه ولی با بحث و دعوا و کلکل کاری درست نمیشه!
اصلا نگران نباش ، اینم انشاالله به لطف شما تا 1 ساعت دیگه میقفله ..به نقل از .!؟ :تازه من برام سواله که چرا این یکی هنوز بازه...
انشاا...به نقل از mgh-nano :اصلا نگران نباش ، اینم انشاالله به لطف شما تا 1 ساعت دیگه میقفله ..
همه که به من لطف دارن ، تو یکیم روش ...به نقل از جوجه :اصلا این تایپیک هم باید قفل شه
اسمش برخلاف مقرراته !
مقررات اینجا که از مقررات ایران سخت ترهبه نقل از جوجه :خوب برو اسشو عوض کن . دیگه تیکه نمی ندازم
،به نقل از fade to black :مقررات اینجا که از مقررات ایران سخت تره
این تاپیک رو زدم که بچه ها بیان خالی شن ، دیگه اینقدر تویه تاپیک های من اسپم ندن که هی بیان تاپیکای من رو قفل کنن ...به نقل از .!؟ :انصافا تو این 3 صفحه چیزی جز اسپم بود!؟!!!!
[-(
جالبه که همین یکیم هنوز قفل نشده و به 3 صفحه رسیده.به نقل از mgh-nano :این تاپیک رو زدم که بچه ها بیان خالی شن ، دیگه اینقدر تویه تاپیک های من اسپم ندن که هی بیان تاپیکای من رو قفل کنن ...
ندارم لینکاشون رو ، کلا حذفشون کردن ...به نقل از ندا مکرم :مي خواين يه كاري كنين قفل شه اينم حتما ؟؟ :دي
mgh-nano جان، تاپيك هايي كه به نظرت نا به جا(!) قفل شدن رو، لينكش رو به من يا آرميتا يا مديراي ديگه بده.
بابا حالا من یه تاپیک زدم که کسی قفلش نمیکنه ... اونم تو نذار ...به نقل از زهرا.ج :کلا تو این تاپیک همه اسپم دادن از جمله ؟! !! خب اینجوری که حل نمیشه! اسپم کلا برخلاف مقرراته!