• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد فقدان استاد در مدرسه ی ما

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع مرضیه
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : فقدان استاد در مدرسه ی ما .

قرزانگان کرج 3 الی4 تا المپیاد جهانی داده و میدونم تهران و کرج درس میدهند.شمارشون را از باشگاه دانش پژوهان اگر پارتی داشته باشی میتونی گیر بیاری.

پارتی نمی خواد که, من اونجا تقریبا همه رو می شناسم... معلوم نیس به درده اینا بخوره. راستی یکی دیگه هم هس به نام آزاده فتاحی, مدال طلا nساله پیش, البته بازم فک نکنم مدیرتون از این یکی هم خوشش بیاد...!

راستش می دونید یه مسائلی پیش اومد که از کا که گذشت .هر کی خواست می تونه از این تاپیک استفاده کنه .ممنون از همه ی اونایی که استاد معرفی کردن .

سارا مشحون
گزینه مناسبیه، آخرای بهمن که کنکور ارشد رو داد وقتش باز میشه برا مرحله دوم دعوتش کنید

خانم نیلوفر نیلفروشان الان شریفه! اصفهان نیست که! :( الان معلم ما خانم محمدی فره و خیلی هم معلم خوبیه! :)

ببخشيد كه من دير به اين بحث اومدم . ما تو مدرسمون بلايي (تقريبا مي شه گفت بلا) به سر مدرسه و مسئولان اورديم كه مدير وقتي ما رو
مي بينه انگار صورت فلكي مي بينه
مدرسه ما يه طلاي رياضي داشته (يكي دو سال پيش ) و يه نقره نجوم (همين 88) . تو مدرسه ما مدير احتمالا شبا كابوس ما رو مي بينه
در حدي كه كلاس نجوم برگزار مي شه ولي رياضي و فيزيك نه ...
شما هم خب پيگير باشيد . كميته المپياد تشكيل بديد . با انجمن اوليا و مربيان دست به يكي كنيد . هي پيش مدير باشيد تا از اين كه
براتون استاد نياورده پشيمون بشه .
ما براي مدرسمون كاميار عزيز زاده رو آورديم كه به نظر من خيلي خوبه ...
كلا سعي كنيد با يه المپيادي هميشه در تماس باشيد . مثلا ايميل عزيز زاده : kaaz1992@gmail.com
من كه هر وقت سوال دارم يا از خودش مي پرسم يا از اون نقره ي مدرسمون .
مدرسه براي شماست . پس هر كاري بخوايد مي تونيد بكنيد (فوقش اينه كه بريد با آقاي اعتمادي صحبت كنيد .... (حالا نه در اين حد))
ولي خب پيگير باشيد .

*شماره ی اشخاص ثالث را در سایت قرار ندهید.

من پرونده المپیادی های مدرسمونو تو 10 سال گذشته زیرورو کردم حتی یک نفر هم نجوم نبود.استاد واسه ریاضی نداریم چه برسه نجوم که هیچکی نمیدونه چی هست.من خودم کلاسارو با مرکز پسرونه میرم چون فقط از مدرسه منم!

من هر وقت میرم پیش مدیرمون میگه حالا چه عجله ای هست!!!خودت بخون فعلا...حالا باز خوبه اسما کریمی میاد بعضی وقتا:-"
البته بعضی ها خیلی به من کمک میکنن:×

به نقل از Pariya :
من هر وقت میرم پیش مدیرمون میگه حالا چه عجله ای هست!!!خودت بخون فعلا...حالا باز خوبه اسما کریمی میاد بعضی وقتا:-"
البته بعضی ها خیلی به من کمک میکنن:×
خدا اون بعضیا رو حفظ کنه ...

جدن فقدان استاد تو هر رشته ای بد دردی هست!!!!!!!!!! :(تو مدرسه ما هم نجوم ها وشیمی ها خیلی مشکل دارن!!!!!!!هر هفته یکی میاد....یه چیز میگه...!!!!!!!!!! :(

Back
بالا