2010/2/17 شروع کننده موضوع #1 sohaaaa کاربر فوقحرفهای ارسالها 671 امتیاز 916 نام مرکز سمپاد فرزانگان کرج می تونید 9 خط به طولهای برابر بکشید به طوریکه هر نقطه تو خونه مخصوص خودش قرار بگیره ؟ توجه:همه ی خانه ها باید یک اندازه باشند و در ضمن فضای خالی نداشته باشیم.
می تونید 9 خط به طولهای برابر بکشید به طوریکه هر نقطه تو خونه مخصوص خودش قرار بگیره ؟ توجه:همه ی خانه ها باید یک اندازه باشند و در ضمن فضای خالی نداشته باشیم.
2010/2/18 #2 Dizzy کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,039 امتیاز 1,905 نام مرکز سمپاد فرزانگان 3 شهر کرج مدال المپیاد کامپیوتر دانشگاه تهران رشته دانشگاه شهرسازی پاسخ : معما*9 خط#2 امتیاز من که نفهمیدم اصلا چی خواستی!
2010/2/18 شروع کننده موضوع #3 sohaaaa کاربر فوقحرفهای ارسالها 671 امتیاز 916 نام مرکز سمپاد فرزانگان کرج پاسخ : معما*9 خط#2 امتیاز ببین 9 تا نقطه س دیگه...حالا هر کدوم از این نقطه ها هم باید تو یه خونه ی جداگانه قرار بگیرن که این خونه ها هم باید با هم مساوی باشن!!...گرفتی؟!
پاسخ : معما*9 خط#2 امتیاز ببین 9 تا نقطه س دیگه...حالا هر کدوم از این نقطه ها هم باید تو یه خونه ی جداگانه قرار بگیرن که این خونه ها هم باید با هم مساوی باشن!!...گرفتی؟!
2010/2/18 #4 Dizzy کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,039 امتیاز 1,905 نام مرکز سمپاد فرزانگان 3 شهر کرج مدال المپیاد کامپیوتر دانشگاه تهران رشته دانشگاه شهرسازی پاسخ : معما*9 خط#2 امتیاز بلی!
2010/4/3 #5 monajem کاربر فوقحرفهای ارسالها 933 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد علامه حلی اراک شهر اراک مدال المپیاد کامپیوتر-طلا دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه نرم افزار چند ضلعي چند ضلعي با بيشترين تعداد رئوس ممكن را رسم كنيد .رئوس حتما بايد روي نقاط شكل قرار داشته باشند . . . . . . . . . . . . . . . . . فهميدن سوال هم مهمه ها سرگرمي هاي رياضي
چند ضلعي چند ضلعي با بيشترين تعداد رئوس ممكن را رسم كنيد .رئوس حتما بايد روي نقاط شكل قرار داشته باشند . . . . . . . . . . . . . . . . . فهميدن سوال هم مهمه ها سرگرمي هاي رياضي
2010/4/3 #6 hassani کاربر نیمهفعال ارسالها 13 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر اراک رشته دانشگاه پزشکی پاسخ : چند ضلعي 16ضلعی بیشترین جوابش می باشد.
2010/4/3 #7 tiberium کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,057 امتیاز 1,052 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی سمنان شهر سمنان سال فارغ التحصیلی 1389 مدال المپیاد المپیاد کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه مهندسی فن آوری اطلاعات پاسخ : چند ضلعي به نظر منم میشه 16 بزرگترین حالت اینه که بیرونی ترین مربع رو در نظر بگیریم که هر ضلعش از 4 نقطه میگذره
پاسخ : چند ضلعي به نظر منم میشه 16 بزرگترین حالت اینه که بیرونی ترین مربع رو در نظر بگیریم که هر ضلعش از 4 نقطه میگذره
2010/4/5 #8 X R@y کاربر فوقحرفهای ارسالها 968 امتیاز 1,406 نام مرکز سمپاد مجتمع علامه طباطبایی شهر بناب سال فارغ التحصیلی 91 مدال المپیاد المپیادهای ریاضی و کامپیوتر سال اول + زیست سال سوم (همه مرحله اول) دانشگاه علوم پزشکی تبریز رشته دانشگاه پزشکی پاسخ : چند ضلعي اینه تصوییرش!!!
2010/4/7 #9 monajem کاربر فوقحرفهای ارسالها 933 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد علامه حلی اراک شهر اراک مدال المپیاد کامپیوتر-طلا دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه نرم افزار پاسخ : چند ضلعي درسته!
2010/6/29 #10 saye3000 کاربر حرفهای ارسالها 441 امتیاز 193 نام مرکز سمپاد فرزانگان قم شهر قم دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی پاسخ : معما*9 خط#2 امتیاز عکسش نمیاد برای من
2010/7/6 شروع کننده موضوع #11 sohaaaa کاربر فوقحرفهای ارسالها 671 امتیاز 916 نام مرکز سمپاد فرزانگان کرج پاسخ : معما*9 خط#2 امتیاز لينك تصحيح شد!
2010/7/6 #12 dr.eniac لنگر انداخته ارسالها 3,641 امتیاز 7,850 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی نیشابور دانشگاه علومپزشکی مازندران رشته دانشگاه دندانپزشکی پاسخ : معما*9 خط#2 امتیاز نه نميشه خونه خالي درست ميشه......
2010/7/7 #13 Niloofar sharafi کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,159 امتیاز 2,806 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 تهران شهر تهران مدال المپیاد - دانشگاه شریف رشته دانشگاه ریاضیات و کاربرد ها پاسخ : معما*9 خط#2 امتیاز یک اندازه آخه از چه لحاظ ؟ یعنی مساحت برابر باشه یا کلا یه شکل باشه ؟
2010/7/7 شروع کننده موضوع #14 sohaaaa کاربر فوقحرفهای ارسالها 671 امتیاز 916 نام مرکز سمپاد فرزانگان کرج پاسخ : معما*9 خط#2 امتیاز به نقل از نیـلوفر : یک اندازه آخه از چه لحاظ ؟ یعنی مساحت برابر باشه یا کلا یه شکل باشه ؟ کلیک کنید تا باز شود... يك شكل احتمالا! ويرايش: من خودم جواب رو ندارم! ...ولي شدنش رو ميدونم ميشه!
پاسخ : معما*9 خط#2 امتیاز به نقل از نیـلوفر : یک اندازه آخه از چه لحاظ ؟ یعنی مساحت برابر باشه یا کلا یه شکل باشه ؟ کلیک کنید تا باز شود... يك شكل احتمالا! ويرايش: من خودم جواب رو ندارم! ...ولي شدنش رو ميدونم ميشه!
2010/7/31 #15 Pewit کاربر فعال ارسالها 43 امتیاز 31 نام مرکز سمپاد شهيد بهشتي شهر سمنان مدال المپیاد رياضي-ادبيات دانشگاه صنعتي شريف رشته دانشگاه فناوري اطلاعات(IT) پاسخ : معما*9 خط#2 امتیاز من اينو درآوردم، ولي مطمئن نيستم!
2010/7/31 شروع کننده موضوع #16 sohaaaa کاربر فوقحرفهای ارسالها 671 امتیاز 916 نام مرکز سمپاد فرزانگان کرج پاسخ : معما*9 خط#2 امتیاز درسته...ممنون...قفل :)