• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

به رنگ ارغوان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Reza313
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : (( به رنگ ارغوان ))

رضا جان
اون سلف بود

ملت وایساده بودن صف
بدون پول غذا میگرفتن

من دوست دارم که شمال درس می خونه

میگه حتی از تهران هم بدتره

مثلا سایتاشون هم پسر دختر جدان

بعد شماها میگین سلفشون یکی باشه

ای بابا

شایدم به قوله خودت اونجا ... (همونی که می خواستی بگی :دی)

به نظر من که خیلی هم خوب نبود ولی بدم نبود!

آخرش چی شد؟؟؟

آخرش این پسر اطلاعاتیه ( هوشنگ ) برگشت این دختر رو ببینه , حالا یه به پا واسه خودش گذاشته بودن !! :دی

تو این سینمای چیز(!) کم پیش میاد فیلمی اینجوری باشه. ولی خب نظر شمام محترم ه !

اگه بحث درباره ی فیلم!خوشم نیومد..هرچند تا آخرشم ندیدم!ولی زیاد جالب نبود.فیلم مبهم بود....هیچ نقطه ی روشنیم نداشت.

20 دقیقه فیلم که بسیار چرت است.خوب فیلم هنریه دیگه..... چی میشه انتظار داشت.

فردا قراره بریم ببینیم میرم میبینم نظرمو میذارم ;D ;D

به نقل از رضا ! :
* بخش كارگرداني
در ادامه مراسم هيات داوران سينماي ايران جوايز كارگرداني را اهدا كرد.
در بخش كارگرداني يك ديپلم افتخار به «عليرضا اميني» براي كارگرداني فيلم «هفت دقيقه تا پاييز» رسيد و دو جايزه ويژه هيات داوران به ترتيب به «همايون اسعديان» براي فيلم «طلا و مس» و «عليرضا رئيسيان» براي فيلم «چهل سالگي» رسيد.
در ادامه نيز سيمرغ بلورين بهترين كارگرداني به «ابراهيم حاتمي‌كيا» براي فيلم «به رنگ ارغوان» اهدا شد.
حاتمي‌كيا در هنگام دريافت جايزه خود گفت: خوشحالم كه به ياري خدا اين فيلم پخش شد و به جاودانگي رسيد. به ما هنرمندان اعتماد كنيد چون ما با حساسيت جامعه و مسائل اجتماعي را مي‌بينيم و هنر ما در كنج‌خانه‌هاي شما نفوذ مي‌كند پس به ما اعتماد كنيد.
من از آقاي شمقدري كه شجاعت به خرج دادند و زمينه نمايش اين فيلم را فراهم كردند تشكر و قدرداني مي‌كنم.

* بخش مردمي جشنواره
سيمرغ بهترين فيلم از نگاه تماشاگران به فيلم «به رنگ ارغوان» به تهيه‌كنندگي «سيدجمال ساداتيان» اهدا شد.
اين فيلم با كسب 68 درصد آراء سيمرغ بلورين بهترين فيلم از نگاه تماشاگران را به خود اختصاص داد.
جايزه بهترين اثر ويدئويي نيز به فيلم «سايه بر خورشيد» اهدا شد.

* بخش بهترين فيلم
فيلم «به رنگ ارغوان» به تهيه‌كنندگي «سيدجمال ساداتيان» از سوي هيات داوري سيمرغ بلورين بهترين فيلم جشنواره را به خود اختصاص داد.
ساداتيان در هنگام دريافت جايزه از تلاش‌هاي شمقدري براي نمايش اين فيلم تقدير كرد.

به نقل از :فارس
البته توی فیلم اختتامیه که صدا و سیما پخش کرد حاتمی کیا این جمله اینطور گفت:((ما شاخک هایی داریم که مسائل اجتماعي را مي‌بينيم ))

واقعا فیلم چرتیه :-&

به یک ایرانی : نقل از فارس بود دیگه. فارسه دیگه !

به نقل از n!kta :
20 دقیقه فیلم که بسیار چرت است.خوب فیلم هنریه دیگه..... چی میشه انتظار داشت.
به نقل از الهه.م :
اگه بحث درباره ی فیلم!خوشم نیومد..هرچند تا آخرشم ندیدم!ولی زیاد جالب نبود.فیلم مبهم بود....هیچ نقطه ی روشنیم نداشت.

البته من قبل اینکه فیلم رو ببینیم تو دو سه تا جا نقدش رو خوندم. فک کنم آدم فیلمی که یه کم درست حسابیه اگر قبلش یه اطلاعاتی از کلیتش داشته باشه بیشتر باهاش حال کنه تا اینکه همینجوری توقع داشته باشه همه ی گره های فیلم رو خودش باز کنه.
مسلمن فیلم هایی مثل آقای هفت رنگ و اخراجی ها رو اگه بدون هیچ پیش زمینه ای ببینه آدم هیچ اتفاق خاصی نمیفته !

به نقل از رضا ! :
به یک ایرانی : نقل از فارس بود دیگه. فارسه دیگه !

البته من قبل اینکه فیلم رو ببینیم تو دو سه تا جا نقدش رو خوندم. فک کنم آدم فیلمی که یه کم درست حسابیه اگر قبلش یه اطلاعاتی از کلیتش داشته باشه بیشتر باهاش حال کنه تا اینکه همینجوری توقع داشته باشه همه ی گره های فیلم رو خودش باز کنه.
مسلمن فیلم هایی مثل آقای هفت رنگ و اخراجی ها رو اگه بدون هیچ پیش زمینه ای ببینه آدم هیچ اتفاق خاصی نمیفته !
جواب ((به یک ایرانی)):این هم برای خودش حرفیه
و اما راجع به چیزی که نوشتین
فکر می کنم تازگی ها مردم دیگه به فیلم هایی که معنا و مفهومی داره علا قه ی زیادی نشون نمی دن و این به خاطر این است که سطح سینمای ایران داره پایین میاد و تقصیر از مردم نیست و اگه کسی مدتی فیلم های خوب نبینه و به جاش فیلم های بدی مثل همون هایی که شما گفتین ببینه دیگه از این طور فیلم ها خوشش نمیاد.(البته من قصد بی احترامی ندارم و از همه ی کسانی که بهشون برخورده عذر می خوام :) )

Back
بالا