پهلوی کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,543 امتیاز 22,378 نام مرکز سمپاد میرزا کوچک خان شهر رشت سال فارغ التحصیلی 1399 2017/8/17 #181 نقاشی خطاطی طراحی نگارگری تذهیب معرق کاری صنایع نساجی از قبیل ق، د.م و پ.م صنایع دوختمانی از قبیل خ، گ.د و آ.د گلیم بافی کرباس گلیم بافی شیریکی پیچ جاجیم بافی پلاس بافی و...
نقاشی خطاطی طراحی نگارگری تذهیب معرق کاری صنایع نساجی از قبیل ق، د.م و پ.م صنایع دوختمانی از قبیل خ، گ.د و آ.د گلیم بافی کرباس گلیم بافی شیریکی پیچ جاجیم بافی پلاس بافی و...
monaliza کاربر فعال ارسالها 44 امتیاز 1,724 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر اصفهان سال فارغ التحصیلی 96 2017/8/17 #182 بقیه میگن صدام خوبه ولی خودم فک میکنم باید کلاس هم برم حدودا صد بیت رستم و سهراب رو حفظم هنر شاهنامه خوانی منظورمه
بقیه میگن صدام خوبه ولی خودم فک میکنم باید کلاس هم برم حدودا صد بیت رستم و سهراب رو حفظم هنر شاهنامه خوانی منظورمه
rozhina.sh bitmask ارسالها 110 امتیاز 340 نام مرکز سمپاد فرزانگان (log (10 شهر اصفهان سال فارغ التحصیلی 1401 2017/9/21 #183 برنامه نویسی شاید وبلاگ سازی اینام هنر حساب میشن یعنی؟:)
first amir کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 2,142 امتیاز 29,740 نام مرکز سمپاد هاشمی نژاد 1 شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 91 دانشگاه فردوســـی رشته دانشگاه مـهـنــدســی شــیـمــی / حسابداری / روانــشناســی 2018/2/23 #184 این پستی که میذارم اگه جاش اینجا نیس،مدیران عزیز جابجاش کنن. به حضورتون عارضم که ما به تئاتری داریم در مشهد ، سالن بهار به نام ۲۷۴۲ روز خوشحال میشیم ببینیمتون اخبار تکمیلی رو از اینجا بگیرید : اینستاگرام: Amireza.keramati
این پستی که میذارم اگه جاش اینجا نیس،مدیران عزیز جابجاش کنن. به حضورتون عارضم که ما به تئاتری داریم در مشهد ، سالن بهار به نام ۲۷۴۲ روز خوشحال میشیم ببینیمتون اخبار تکمیلی رو از اینجا بگیرید : اینستاگرام: Amireza.keramati
mahzoun99 Little Moving Creature فارغالتحصیل ارسالها 129 امتیاز 2,796 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر بجنورد سال فارغ التحصیلی 97 مدال المپیاد N/A دانشگاه AUT رشته دانشگاه Math -> CS 2019/7/12 #185 instagram.com/farnaz.artgallery پاشید به حمایت از دوستتون بپردازید و خوشحالش کنید و خوشحال شید ^__^