تو مدرسه فرزانگان کرج هر کس این کارو بکنه دو هفته اخراج میشهبه نقل از pishiye-sampadi :آقای محترم ! من تمام آ هامو ا مینویسم وقت ندارم 2 ساعت شیفت بگیرم کلی کار دارم داداش × × × در ضمن اون بچههایی که ابروهاشونو بر میارن سمپادی نیستن ! جاشون تو سمپاد نیس ! ! ! هیچ وقت هم اینجا نمیان ! ! ! خیالت راحت !
به نقل از Samaneh.Z :دو روز فکر کردی آخر یه جواب پیدا کردی ؟!واسه چی می خوای کل بندازی؟؟؟؟؟؟!!!!
به جای این کارا در مورد معلمای مشترکمون و مشکلات مدارسمون و .. بحرفیم خیلی بهتره!
[/quote]به نقل از Saeideh Z :خیلی حرفاتون بوی غرور میده.
مگه طلایه دارانی ها چه هیزم تری به بقیه فروختند؟
الان دقیقا بچه های مراکز شماره 1 چه شاخین؟!
اجازه بدید این مدارس جدید هم خروجی بدن،بعد شروع کنید بزنید تو سرشون.
الحق که بچه هاس سمپاد مغرورند!
چه پسر چه دختر فرقی نداره
این کارا رو می کنند بعد می گویند چرا سمپاد جمع شد!
خب طبقه اتماعی درست می کنید دیگه!
محض اطلاعتون باید بگم که چندتایی از بچه های کلاس مجاور پارسال هم اینکارو میکردن و مدرسه هم کاری باهاشون نداشت!به نقل از independentwise :تو مدرسه فرزانگان کرج هر کس این کارو بکنه دو هفته اخراج میشه
محض اطلاع
متوجه منظورتون نشدم.به نقل از independentwise :te]
الحق که بچه هاس سمپاد مغرورند!
چه پسر چه دختر فرقی نداره
این کارا رو می کنند بعد می گویند چرا سمپاد جمع شد!
خب طبقه اتماعی درست می کنید دیگه!
نه همه این طوری نیستن!( یه سری هام هیچ حسی ندارن و...)به نقل از Saeideh Z :خراب شدن به معنی واقعی روز نتایج معلوم میشه.
بعد کنکور که همه فکر میکنن خراب کردن.
به نقل از star95 :خوشت مياد دعوا راه بندازيا.
اي بابا......
آخه به تو چه بچه دماغو.
جمع كنيد اين مسخره بازيا رو
به نقل از alex delpiero :دقیقا طلایه دارانیا اصلا سمپادی نیستند
زورچپون می شه بهشون گفت
از این به بعد به طلایه دارانیا می گیم زور چپون
تازشم
خدا مرد رو آفرید گفت خوبه
زن رو آفرید دید خوب نشد گفت اشکال نداره آرایش می کنه درست می شه
تذکر 1:اسپم ندین!دعوا نکنین و از اصطلاعات و جملات توهین آمیز استفاده نکنین.به نقل از poch :جدی!!!
منظورتون چیه از این حرف آن هم اینجا؟به نقل از Samaneh.Z :تو مدرستون بچه هایی که کنکور داشتن خراب کردن؟؟؟ (اگه کسی هست خودش بیاد بگه!!)
خب قوانین مدرسه که در انتهای راهرو نصب شده رو خوندید؟به نقل از Samaneh.Z :محض اطلاعتون باید بگم که چندتایی از بچه های کلاس مجاور پارسال هم اینکارو میکردن و مدرسه هم کاری باهاشون نداشت!
_______
جمع کردن سمپادهم ربطی به غرور ما نداره! آخه واسه چی باید ظرفیتو زیاد کنن ؟؟ که چهار سال دیگه همه ی دانش آموزا بشن سمپادی؟
شما کدوم راهرو رو می گید؟؟ قوانین رو بی خیال توش یه سوتیه گنده داره!به نقل از independentwise :منظورتون چیه از این حرف آن هم اینجا؟خب قوانین مدرسه که در انتهای راهرو نصب شده رو خوندید؟
این اتفاق افتاده و من یک مورد سراغ دارم
کار خوبی کردید!به نقل از Samaneh.Z :شما کدوم راهرو رو می گید؟؟ قوانین رو بی خیال توش یه سوتیه گنده داره!
______
اون اولیه جز مسائل مربوط به سمپادیای کرجه ، گفتم جو این تاپیک عوض شه!!!
به نقل از amir h :واقعا" که
دو ماه نبودما.......
رسما" گند زدید به تاپیکم رفت
با فرزانگانیا کاری ندارم ولی همینجا به بچه های شهید سلطانی اعلام میکنم اگه بخوان به این مسخره بازیا ادامه بدن خارج از محیط سایت باهاشون برخورد میشه!!!
همین کلکلای الکی دیگهبه نقل از Samaneh.Z :دوماه زیاده ها!
تو یک هفته سایت کلی تغییر کرد و خیلی ها رفتن و دوباره برگشتن!!
مسخره بازی ها یعنی کدوماش؟؟
به نقل از amir h :همین کلکلای الکی دیگه
به نقل از alex delpiero :اه اه
(ضمه رو الف)
تاپیک من
دیگه چی؟
این تاپیک واسه همه سمپادی های کرجه
اون مسئله هم یه شوخی و مزاح بود گذشت تموم شد
شما مثل اینکه منو نمیشناسیبه نقل از alex delpiero :اه اه
(ضمه رو الف)
تاپیک من
دیگه چی؟