HHH
لنگر انداخته
- نام مرکز سمپاد
- مدرسه
- شهر
- کرج
پاسخ : سمپادی های کرج
سوال بپرس جواب بدیم
سوال بپرس جواب بدیم
به نقل از E.coli :خب مثلا روش خوندن ادبیاتت چطوری بود؟ ( تمام مشکل من تو ادبیات خلاصه میشه )
زیست حتی
تایم های مطالعاتیت چه جوری بودنُ.....
با برنامه درس بخونید ، درس هر روز همان روزو از مهر که کلاسا شروع میشه اجزا کنید ، خلاصه نویسی رو نذارید برای بعدا ، توی همین درس هر روز همان روز ، خلاصه نویسی هم بکنید ، کلا کار پسندیده ایه ،به نقل از E.coli :دوستان کنکوری بیاید از تجربه هاتون به ما بگید ... کمی نصیحت حتی ، خوشالمون می کنید
نشر الگو اون کوچولو ها ؟ :د اگه اونا رو میگی " فعلا" ، هامون !به نقل از E.coli :نظرتون راجع به کتابای نشر الگو چیه واسه ادبیات؟!؟! اینا بهترن یا هامون ؟
معلم شما با ما یکی نیس فک کنم ، واسه ما خانم فلاح ـه ( ولی خدایی ایشون هم عالین )
آهان یه چیز دیگه فیزیک ، آقای ساداتیان به ما گفتن که گاج نقره ای بزنیم اما به نظر من سطحش پاییینه نظزه شما چیه ؟
به نقل از E.coli :وااای هنگامه و سمانه مرســــــــــی
نظرتون راجع به کتابای نشر الگو چیه واسه ادبیات؟!؟! اینا بهترن یا هامون ؟
معلم شما با ما یکی نیس فک کنم ، واسه ما خانم فلاح ـه ( ولی خدایی ایشون هم عالین )
آهان یه چیز دیگه فیزیک ، آقای ساداتیان به ما گفتن که گاج نقره ای بزنیم اما به نظر من سطحش پاییینه نظزه شما چیه ؟
× هنگامه : حتما باید واسه زیست لایتنر داشت؟ من اصلا باهاش حال نمیکنم
× پ.ن : شبیه صندلی داغ شده
به نقل از E.coli :اصن من بشدت ذوق مرگم از همه ی دوستان ممنونم
سمانه : یعنی سطحِ الگوها بالاتره؟ یا هامون در کل بهتره؟!؟!
هنگامه : واسه زیست دوم به جز خیلی سبز چی خوبه ؟!؟! ( در کمال ناباوری من اصلا با توضیحات خیلی سبز نمی سازم )
آقا سپهر : تعریف خیلی سبزُ شنیدم نظرتون راجع به جوکار ؟!؟!
× بقیه بچه ها سوال ندارن ؟! همش من دارم سوال می پرسما
ویرایش : کمک رسید
شما فوق حرفه ای. اینجا صحبت کنی کلاس کاریت میاد پایین. خصوصی گسسته تدریس کنبه نقل از amir h :اینجا همه تجربین که
کسی نیست من راهنماییش کنم چطوره گسسته بخونه؟
به نقل از LGH :آقا کمــــــــــــــــــــــــــــــــــک بنده برنز شدم المپیاد و الان در حالی که تعطیلٍ تعطیل میباشم B-) باید کنکور شروع کنم
پایه یا پیش؟؟