پاسخ : انتقاد از "نیما"
به نقل از GCD :
1. سوء استفاده از امکانات
2. نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی
3. تخریب وجهه برخی کاربران
4. پارتی بازی
5. سستی در انجام وظیفه
6. عدم رعایت اعتدال و انصاف میان کاربران سایت
7. حمایت کور کورانه از مجرم (که میشه همدستی با مجرم
8. مظلوم نمایی و باند بازی
ممنون از اینکه بالاخره به طور مشخص گفتی
1- بنده تا دو روز پیش هیچ امکاناتی نداشتم و تنها قدرتم تو سایت ویرایش مطالب بود که خیلی به ندرت هم ازش استفاده میکردم
2- نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی اگه منظورت اون جریان خانم حقیقی هستش یه بحث دو طرفه بود که نه اکاذیب بود و نه هم برای تشویش اذهان عمومی
بنده اولش فقط یه توصیه به کاربر الهه کردم بعدش ایشون دعوا رو شروع کردن و من هم مجبور شدم که ادامه اش بدم
ولی بازم لطف کن در این باره بیشتر بگو که منظورت دقیقا چیه ؟
3- وجهه ی برخی کاربران فکر کنم منظورتون خانم حقیقی و فامیلشون باشه که قبلا هم توضیح دادم که ایشون باتوجه به کاری که کرده بودن و تهدید ها برخورد های قبلیشون به واقع مستحق اون برخورد بودن
4- در باره پارتی بازی که فکر کنم فقط منظورت همون امیر هست وباید یه چیزی رو کلا روشن کنم تا اصولا بفهمین امکان پارتی بازی اصلا اینجوری که شما فکر میکنین وجود نداره
انتخاب مدیران توسط تیم مدیریت هستش و برای انتخاب هر مدیر انجمن و ناظم و غیره باید اکثریت مدیران موافق باشن پس اگر کسی بخواد رفیقش رو مدیر کنه اصولا قدرتش رو نخواهد داشت
اما به جز تمام این ها شما لطف کنید و برین بخش آمار سایت و کاربران فعال و بیشترین ایجاد کننده های تاپیک و بیشترین کاربران حاضر در انجمن و ... رو مشاهده کنین و فعالیت امیر رو ببینین ! امیر قبل از من اینجا عضو شده بود و سابقه ی فعالیت و میزان فعالیتش هم از من بیشتر بود و من کسی نیستم که بخوام برای اون پارتی بازی کنم و اونم واقعیتش نیازی به پارتی نداره
در باره ی تغییر مدیریت گفت و شنود هم من خودم با تعویض تو مخالف بودم چون حس کردم فعالیتت خوبه و از طرفی از خودتم واقعا خوشم میومد ( این که من با تعویضت مخالفت کردم رو مدیران هم میتونن تایید کنن ) اما رای اکثریت بر تعویض بود و همه تابع رای اکثریت هستیم
5- وظیفه ی بنده 2 روزه که سنگین شده و قبل از اون محض اطلاع تون میگم که مشاور هیچ گونه مسئولیت مدیریتی نداره و تنها برای تصمیم گیری های مختلف در سایت شرکت داره و بنده به واقع آنچنان قدرتی نداشتم که شما میفرمایید در وظیفه ام سستی کردم
6- من فکر نکنم در حق هیچ کدوم از کاربران سایت بی عدالتی کرده باشم
حتی در رابطه با همون خانم حقیقی و فامیلشون هم بنده به تنهایی در رابطه با هاشون تصمیم نگرفتم و تیم مدیریت بر بن شدن ایشون تصمیم گرفتن
اما به خاطر اینکه بعد از مدتی منم دیگه احساس کردم باههاشون تند برخورد کردم بهشون اجازه ی فعالیت با یوزر های دیگه رو دادم
و الان هم ایشون و هم فامیلشون با یوزر های جدید مشغوله فعالیت هستن
فکر نکنم این بی انصافی و بی عدالتی بوده باشه دیگه وقتی حتی کوچیک ترین کار که منع ایشون از فعالیت بوده رو هم گذشت کردم
اما بازم اگر در حق کسی بی عدالتی کردم و بی انصافی مطمئن باشین که ناخواسته بوده و همین جا ازش عذر خواهی میکنم
7- لطف کن اینجوری صحبت نکن ! مجرم کدومه ! هنوز تو اتهام رو نزدی حکم رو هم صادر کردی بیمعرفت ؟!
8- مظلوم نمایی منظورت چیه ؟! باند بازی رو هم بهت گفتم ! باندی که تو اعضاش رو متشکل از من و امیر میدونی فقط دو تا دوست هستن که یه ساله هردوشون شب و روز برای سایت زحمت کشیدن و حالا به عنوان مجرم و تبهکار ازشون داری یاد میکنی شما
به نقل از Yasi.R :
شما اول فکر کن بعد حرف بزن
آخه چرا یه نفر باید به نیما حسودیش بشه؟
راستش من به جز فرشید کس دیگه ای رو نمی بینم که انتقاد خاصی فعلا کرده باشه
اما خب همونم من اسمش رو نه حسودی میزارم و نه هم تریب شخصیتی خودم
براش شبهه ایجاد شده و این حقشه که این ها رو مطرح کنه و وظیفه ی منه که جواب گو باشم