اعتراض نظام‌مند تحریم پارتی بازان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mishu

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
مشهد
مدال المپیاد
نتایج اومد....ندارم سابقه!
پاسخ : اعتراض نظام مند 1 ...تحریم پارتی بازان

به نقل از f@teme :
دوست عزيز!!!
پارتي باز بودن شخص خاصي به شما اثبات شده؟
مديران اين مسئله رو تاييد كردن؟
صبر....
و خداوند صبر را آفريد...
يه هفته صبر لازمه
صبر كن تا ببينيم چي ميشه
اگه نتيجه نهايي پارتي بازي رو تاييد كرد بعد اون وقت بيا اينجور تاپيكارو بزن
خود منم ميام همكاري ميكنم!!!!
موافقم.................اول حرفتونو اثبات کنید..

saboteur

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1387
دانشگاه
کاشان
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر / نرم افزار
پاسخ : اعتراض نظام‌مند 1 : تحریم پارتی بازان

سلامون علیکم خدمت همه ی دوستان و سلام مخصوص خدمت برادر سلطان!
شاد باش و از این جور چیزا خدمت خانواده بزرگ سمپادی ها که بالاخره نطق برادر سلطان باز شد
جناب سلطان شما همچنان دنبال اهدافت باش شاید روزی به هدف رسیدی! گورنده ( کسی سعی در گوریدن میکند ! ) بازنده بود (این یادت نره )
جالبه دوستان و عزیزان سلطانی (ربطی به مرکز شهید سلطانی ندارد اشتباه نشود :) )هم بعد از مدت ها چشمان روشن شد به دیدارشان :) خوش آمدید برای اعتراض!
ولی عجیبه ها دوستانی که 1 ماه و خورده ای پیش آخرین فعالیتاشون بوده و زمانی قبل از این جریانات در حال حاضر دم از بی اعدالتی میزنند! عجب! (سعی میکنم دیدگانم با ذهنیاتم منطبق شود اما نمیشود! {خدا را چه دیدید شاید باز کار به مدارک گزاری شد} )

اما بنده اعلام کنم برای بار N ام! سران اعتراض الان منتظر بررسی ها مونده اند نمیدانم چرا بعضی از دوستان باز هم سعی در اعتراض دارند! جالب است!(سعی میکنم دیدگانم با ذهنیاتم منطبق شود اما باز هم نمیشود!)

در صورت ادامه این روند توسط هر کسی ابتدا با وی برخورد شدید خواهد شد و سپس به مسائل قبلی رسیدگی خواهیم کرد!

دوستانی که همچنان مایلند اعدالت برقرار شود زبان به کام گیرند و منتظر بمانند و در کار ما اخلال ایجاد نکنند! دوستانی دگر هم که پی چیز های دگرند بنده باز هم بر نخواهم تابید و ... ( کاربران تازه اینجا زیادند نمیشود همه چیز را گفت! خودشان فهمیدند)

این پست باز خواهد ماند تا دوستان از دشمنان به خوبی تفکیک شوند!

واسلام

Hespride

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی (ره)
شهر
قم...قم...قم
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مالی

به نقل از محمد رضا صابرنژاد :
سلامون علیکم خدمت همه ی دوستان و سلام مخصوص خدمت برادر سلطان!
شاد باش و از این جور چیزا خدمت خانواده بزرگ سمپادی ها که بالاخره نطق برادر سلطان باز شد
جناب سلطان شما همچنان دنبال اهدافت باش شاید روزی به هدف رسیدی! گورنده ( کسی سعی در گوریدن میکند ! ) بازنده بود (این یادت نره )
جالبه دوستان و عزیزان سلطانی (ربطی به مرکز شهید سلطانی ندارد اشتباه نشود :) )هم بعد از مدت ها چشمان روشن شد به دیدارشان :) خوش آمدید برای اعتراض!
ولی عجیبه ها دوستانی که 1 ماه و خورده ای پیش آخرین فعالیتاشون بوده و زمانی قبل از این جریانات در حال حاضر دم از بی اعدالتی میزنند! عجب! (سعی میکنم دیدگانم با ذهنیاتم منطبق شود اما نمیشود! {خدا را چه دیدید شاید باز کار به مدارک گزاری شد} )

اما بنده اعلام کنم برای بار N ام! سران اعتراض الان منتظر بررسی ها مونده اند نمیدانم چرا بعضی از دوستان باز هم سعی در اعتراض دارند! جالب است!(سعی میکنم دیدگانم با ذهنیاتم منطبق شود اما باز هم نمیشود!)

در صورت ادامه این روند توسط هر کسی ابتدا با وی برخورد شدید خواهد شد و سپس به مسائل قبلی رسیدگی خواهیم کرد!

دوستانی که همچنان مایلند اعدالت برقرار شود زبان به کام گیرند و منتظر بمانند و در کار ما اخلال ایجاد نکنند! دوستانی دگر هم که پی چیز های دگرند بنده باز هم بر نخواهم تابید و ... ( کاربران تازه اینجا زیادند نمیشود همه چیز را گفت! خودشان فهمیدند)

این پست باز خواهد ماند تا دوستان از دشمنان به خوبی تفکیک شوند!

واسلام
با همه اش موافقم به جز جمله آخرت
قرار نیست اینجا کسی دشمن یا دوست شناخته بشه، خواهشا شما دیگه اینجا رو جبهه ای نکنید
فقط بعضیا منتقد هستند و در پی رسیدن به خواست
پس لطفا جو رو از حالت دوستانه خارج نکنید

پریا

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
جهنم فرزانگان
شهر
اهواز,اهواز,اهواز,اهواز... حال میکنم بنویسمش...!
مدال المپیاد
همه چی , زیست ,شیمی ,فیزیک ,ادبی, آزمایشگاه......!
دانشگاه
بهشتی

و به قول ایشون "دشمنان شناخته شده " بن میشن ....!

saboteur

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1387
دانشگاه
کاشان
رشته دانشگاه

به نقل از Hespride :
با همه اش موافقم به جز جمله آخرت
قرار نیست اینجا کسی دشمن یا دوست شناخته بشه، خواهشا شما دیگه اینجا رو جبهه ای نکنید
فقط بعضیا منتقد هستند و در پی رسیدن به خواست
پس لطفا جو رو از حالت دوستانه خارج نکنید
بعضی از دوستان!!! هدفی برای برقراری اعدالت نداشته و ندارند و قصد از گسستن در سر میپرورانند که شناسایی شده اند(حواستان باشد در دام آنها نیفتید که با شما هم برخورد میشود! )
دوستان معترض هم از بابت بن شدن نگران نباشند بن در کار نیست هرچند که نحوه ی اعتراض جال سوال دارد اما بن نداریم فعلاً

nmejris@zan

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهيد هاشمي نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از saphir :
من بعده چند وقت اومدم تو سایت ... شکه شدم وقتی این وضعو دیدم
بحث امروز و دیروزم نیست , مدیرا خیلی وقته دارن هر کاری میخوان میکنن
بخاطر این من فکر میکنم مخالفت ها باید نظام مند باشه

پیشنهاد من تحریم یه عده ی خاصه , تا زمانی که در موردشون با عدالت برخورد بشه
به این صورت که مثلا تو هر تاپیکی که امیر نامی پست داد ... بچه ها دیگه تو اون تاپیک پست ندن
وقتی این مسئله اعلام شده باشه , بازتاب خیلی زیادی داره
اون وقت مدیرا یا ناچار میشن معقول برخورد کنن ... یا امیر مانندی از فروم طرد میشه

نمی دونم بعضی ها چقدر خرج فروم کردن ولی بی شک از مجموع هزینه ی اینترنت اعضا خیلی کمتر بوده
پس سره کسی منت نذارین
به علاوه میشه هزینه های سایت رو از کاربرا تامین کرد

شاید شماها فروم رو واسه دل خودتون ساخته باشید ... ولی ما اینجا واسه دل شما ننوشتیم
تمام اعتبار فروم شما به اون 3000 ریه که اون گوشه ی فروم نوشتید
فروم , بی کاربراش , از یه وبلاگ بچه دبستانی بی ارزش تره
فروم ماله 10 , 15 تا دوست تهرانی نیست ... اینجا متعلق به همه ی اون 3000 تا کاربریه که از مشهد هستند تا اهواز و بندر عباس و کرمان و یزد و تنکابن ...
جسورانه میگم , شما چاره ای به جز رسیدگی کردن به مطالبات کاربرا ندارید

قضیه ی امیر بهانه اس ... اعتراضا مربوط به لول بالاتری از بی عدالتییه
اگه قراره همچین اتفاقی بیافته , از فضای کل کل در بیایید و وارد میدون بشید

احتمال قفل شدن و حتی پاک کردن این تاپیک توسط مدیرا زیاده
با pm هماهنگ شید

سلام محمد جوون(سفیر) ! رفیق قدیم ! خواستم بهت زنگ بزنم و اینا رو بهت بگم اما گفتم اینجا بگم که بقیه هم بدونن
یادته تابستون که اومدی مشهد و باهم رفتیم مدرسه ی ما و باهم کلی گپ زدیم همین مساله که مدیرا با پارتی بازی انتخاب میشن رو گفتی
اون موقع هم اینو گفتی که همه ی مدیرا تعداد پست هاشون با بخش مشاهده ی ارسال هاشون تناقض داره و این یعنی مثال بارز تقلب و پارتی بازی و ... !!
اون موقع من خودمم دلیلش رو نمیدونستم ! ولی الان دیگه فهمیدم !
ببین انجمن های ممنوعه و بخش مدیران و هزار جای دیگه هست که پست هاش برای بقیه مشاهده نمیشه چون اون جا برای کاربرا مخفیه ولی این ارسال وجود داشته و در کل اینم بدون که کسی که هزار خورده ای پست داره نیازی به اضافه کردن تعداد ارسال هاش الکی نیست !

در ضمن تو که میگی پارتی بازی همیشه میشه ! تو مگه منو نمیشناسی ؟! من پارتی داشتم بی مرام !؟!؟
اینه رسم جوون مردی ؟! اینه آخره اون همه خوش و پشی که باهم داشتیم که بیای و آخرش همه ی مدیرا از جمله منو به پارتی بازی متهم کنی ؟!

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
راهنمایی حلی 2- دبیرستان حلی 3
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

اولا بگم که گیر دادین به صبر
خوب بگین چقد؟
6 ماه پیشم همینو میگفتین بعد میپریدین جلو...

ماشالله دوستان لطف دارن گند میزنن تو حال هم...
نامردی که در حد خدا داره عرضه میشه...
دیگه مشکل چیه؟ خوب با این وضع همه دونه دونه میرن... چیز واقعا طبیعیه اگه مورد بررسی قرار نگیره...

حالا تا صبحم اگه دوست داشتین بزنین تو سر هم که ما پارتی بازی نمیکنیم نامرد نیستیم شما چرت میگین، کاربرام هی بیشتر راضی میشن :)) واقعا با گفتن این جمله تا حالا چیزی حل شده؟

عجب بابا...

saboteur

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1387
دانشگاه
کاشان
رشته دانشگاه

به نقل از مهراب عمرانی :
خوب بگین چقد؟ 7 روز بار ها هم گفته شده! در عجب است چرا نمیبینید
6 ماه پیشم همینو میگفتین بعد میپریدین جلو... 6ماه پیش؟ جریان کی رو میگید؟ جناب سلطان که بسیار مدیریت کل رو میخواستن زیر سوال ببرند و معلوم شد که خودشان چه حدفی در سر داشته اند و مرد خدا بودنشان چطور از آب در آمد؟

دیگه مشکل چیه؟ خوب با این وضع همه دونه دونه میرن... چیز واقعا طبیعیه اگه مورد بررسی قرار نگیره... شما از علوم خدایی بر خورداری که انقدر با اعتماد به نفس حرف میزنی؟

حالا تا صبحم اگه دوست داشتین بزنین تو سر هم که ما پارتی بازی نمیکنیم نامرد نیستیم شما چرت میگین، کاربرام هی بیشتر راضی میشن :)) واقعا با گفتن این جمله تا حالا چیزی حل شده؟

عجب بابا...

parsa_spy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
مدال طلای المپیاد کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

دوستان هم یه لطفی بکنید سعی نکنید از آب گل آلود ماهی بگیرید ! ( اونهایی که باید ، فهمیدن ! همون هایی که تو این مدت خیلی فعالیتشون توی زمینه دعوت به همکاری رفته بالا ! :)) ) چونکه بعدا آبروی خودتون می ره ها ( البته که قبلا به اندازه کافی رفته ! )

این مشکلاتی که مطرح شد ، در حال پیگیری هست و تا آخر هفته هم نتیجش معلوم می شه ! کسی هم سعی نکنه از فضای ایجاد شده به نفع خودش استفاده کنه !

hoora m

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين
شهر
اصفهان

به نقل از مهراب عمرانی :
خوب بگین چقد؟
6 ماه پیشم همینو میگفتین بعد میپریدین جلو...

دیگه مشکل چیه؟ خوب با این وضع همه دونه دونه میرن... چیز واقعا طبیعیه اگه مورد بررسی قرار نگیره...

عجب بابا...
برادر من ،بنده تا الان تو هيچ بحثي دخالت نکردم ولي شما با اين پستتون دقيقا به شعور و شخصيت ما توهين کردين.کااملا اهداف شما مشخصه،کاربرا فقط کافيه يه نيم نگاهي به سمپاد سيتي بندازن...بنده بعد از مدتي يه نيم نگاهي انداختم ،من تا خالا اين همه کاربرو توي سمپادسيتي نديده بودم،خوب که دقت کردم متوجه شدم که بلــــه نام کاربري هاخيلي به نطرم اشناس...

3ggerman

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
المپیاد ریاضی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از hoora :
برادر من ،بنده تا الان تو هيچ بحثي دخالت نکردم ولي شما با اين پستتون دقيقا به شعور و شخصيت ما توهين کردين.کااملا اهداف شما مشخصه،کاربرا فقط کافيه يه نيم نگاهي به سمپاد سيتي بندازن...بنده بعد از مدتي يه نيم نگاهي انداختم ،من تا خالا اين همه کاربرو توي سمپادسيتي نديده بودم،خوب که دقت کردم متوجه شدم که بلــــه نام کاربري هاخيلي به نطرم اشناس...
...
واقعا جایه فکر داره.
نکنه اتفاقیه اینا؟!!
واقعا شعوره مارو بردن زیر سوال...
ممنون حورا...این نشون میده یه سمپادی همیشه میفهمه نه اینکه بش بفهمونن چیزایی رو که میخوان بفهمن...

sampadcity.com

کاربر فوق‌حرفه‌ای
شهر
قم

آقایان و خانم های محترم.
من هیچ دخالتی در این چیزهایی که شما ازش حرف میزنید نداشتم و فقط روزی چند بار صفحه ی اصلی سمپادیا رو باز میکردم. اینو خود مدیران که منو می بینند به صورت مخفی، تایید میکنند.

اگه نگاهی به کاربران از صبح ما بیاندازید، میبینید که با دیروز و روز های قبل فرقی نکرده و همون ها هستند:
Administrator, امیرمحمد صهبایی فردوسی, hoora, دادا, sky girl, bozorgmard, مهراب عمرانی, نیلوفر معصوم نیا, mahta_H, Derakoula, محمد اسدی, N0khale, P r O, مهدی مهتری زاده, setare tak girl, s1372i, mgh-nano, سعادت فر, محمد رضا عطائی, hosein.sh.1994, ساره شيخ كرمي, GCD, سارا حقیقی, p.sh, Black fire, s35135, big-baang, neli, negar73, حامد مهدوی, سعید صالح نیا

من واقعا برای افکار ناقصی که هنوز فکر خودشون رو محدود به چیز های کوچیک میدونند، متاسفم. همون طور که عقیده دارم، هرکسی به اندازه ی سطح و مرتبه ی خودش بالا میره، پس نباید توقع داشت هرکسی پیشرفت کنه و بالا تر بره، مخصوصا افراد کوچک.

یا علی
والسلام

saboteur

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1387
دانشگاه
کاشان
رشته دانشگاه

به نقل از علی.ا :
آقایان و خانم های محترم.
من هیچ دخالتی در این چیزهایی که شما ازش حرف میزنید نداشتم و فقط روزی چند بار صفحه ی اصلی سمپادیا رو باز میکردم. اینو خود مدیران که منو می بینند به صورت مخفی، تایید میکنند.

اگه نگاهی به کاربران از صبح ما بیاندازید، میبینید که با دیروز و روز های قبل فرقی نکرده و همون ها هستند:
Administrator, امیرمحمد صهبایی فردوسی, hoora, دادا, sky girl, bozorgmard, مهراب عمرانی, نیلوفر معصوم نیا, mahta_H, Derakoula, محمد اسدی, N0khale, P r O, مهدی مهتری زاده, setare tak girl, s1372i, mgh-nano, سعادت فر, محمد رضا عطائی, hosein.sh.1994, ساره شيخ كرمي, GCD, سارا حقیقی, p.sh, Black fire, s35135, big-baang, neli, negar73, حامد مهدوی, سعید صالح نیا

من واقعا برای افکار ناقصی که هنوز فکر خودشون رو محدود به چیز های کوچیک میدونند، متاسفم. همون طور که عقیده دارم، هرکسی به اندازه ی سطح و مرتبه ی خودش بالا میره، پس نباید توقع داشت هرکسی پیشرفت کنه و بالا تر بره، مخصوصا افراد کوچک.

یا علی
والسلام
حیف که الان در حال انجام کار های مهمتری هستم وگرنه باز یه چیزی میزاشتم اینجا دیگه انقدر خجالت بکشی که صفحه اول سمپادی ها رو هم باز نکنی!
مرد خدا عقیده هات آپدیت شدن گویا! تبریک میگم اما کسی که قصه گفتن بلده برا خودش بگه خواببش ببره اول (; شما مشغول باش اینبارم نگرفت مرد خدا! رو طرح بعدی کار کن

amir.love

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد1
شهر
مشهد

نمیدونم این آقای صابر نژاد که من کلی قبولش داشتم چرا داره اینکارارو میکنه؟!
چرا باز داری رعوا های قدیم رو پیش میکشی؟
دوست داری یک دعوای دیگه رو هم دنبال کنیم؟
واقعا که

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

واقعا طرز فکرتون عجیبه و برداشتاتون واقعا عجیب تر از اون!!!

7 روز بار ها هم گفته شده! در عجب است چرا نمیبینید
در طول تاریخ، دروغ چیزی بوده که ملت باهاش کار خودشونو راه مینداختن...
آخه چند بار فرصت؟

جریان کی رو میگید؟ جناب سلطان که بسیار مدیریت کل رو میخواستن زیر سوال ببرند و معلوم شد که خودشان چه حدفی در سر داشته اند و مرد خدا بودنشان چطور از آب در آمد؟

نمیدونم برای چی همیشه یه بعدی به قضیه نگاه میکنیم...

شما از علوم خدایی بر خورداری که انقدر با اعتماد به نفس حرف میزنی؟

این جواب چه ربطی به اون چیزی که من گفتم داره؟ من کی گفتم علم خدایی دارم؟ برداشتاتون عجیب غریبه...

به نقل از پارسا :
دوستان هم یه لطفی بکنید سعی نکنید از آب گل آلود ماهی بگیرید ! ( اونهایی که باید ، فهمیدن ! همون هایی که تو این مدت خیلی فعالیتشون توی زمینه دعوت به همکاری رفته بالا ! :)) ) چونکه بعدا آبروی خودتون می ره ها ( البته که قبلا به اندازه کافی رفته ! )

این مشکلاتی که مطرح شد ، در حال پیگیری هست و تا آخر هفته هم نتیجش معلوم می شه ! کسی هم سعی نکنه از فضای ایجاد شده به نفع خودش استفاده کنه !

اون موقعی که شما به سمپادیا میگفتی شمپادیا من توی سایت داشتم پست میدادم
من کاری نکردم که آبروم بخواد بره... هر جوری صلاح بدونم عمل میکنم ، چون خوشبختانه مثل برخی انسان ها کند ذهن نبوده ام و نیستم...

به نقل از hoora :
برادر من ،بنده تا الان تو هيچ بحثي دخالت نکردم ولي شما با اين پستتون دقيقا به شعور و شخصيت ما توهين کردين.کااملا اهداف شما مشخصه،کاربرا فقط کافيه يه نيم نگاهي به سمپاد سيتي بندازن...بنده بعد از مدتي يه نيم نگاهي انداختم ،
من تا خالا اين همه کاربرو توي سمپادسيتي نديده بودم،خوب که دقت کردم متوجه شدم که بلــــه نام کاربري هاخيلي به نطرم اشناس...

خوب بگید من کجاش به شما توهین کردم؟ خوب خودمو اصلاح میکنم...
و راجع به قسمت دوم... همه جا پیشرفت میکنه...من وقتی رفتم اونجا 15 تا عضو داشت، خواستیم تونستیم تا اینجا بیاریمش، مگه بده؟ ???( در ضمن ناگفته نماند 6ماه اصلا پامو تو این سایت نذاشتم، پس چطوری طرز فکرتون اینطوریه نمیدونم واقعا یعنی چی!!!!)

به نقل از 3ggerman :
...
واقعا جایه فکر داره.
نکنه اتفاقیه اینا؟!!
واقعا شعوره مارو بردن زیر سوال...
ممنون حورا...این نشون میده یه سمپادی همیشه میفهمه نه اینکه بش بفهمونن چیزایی رو که میخوان بفهمن...

چرا وقتی یه نفر چیزی میگه، چه درست چه غلط من کاری ندارم، چرا همیشه یه عده دنباله رو میشن؟ :((

amir.love

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد1
شهر
مشهد

حیف که الان در حال انجام کار های مهمتری هستم وگرنه باز یه چیزی میزاشتم اینجا دیگه انقدر خجالت بکشی که صفحه اول سمپادی ها رو هم باز نکنی!
مرد خدا عقیده هات آپدیت شدن گویا! تبریک میگم اما کسی که قصه گفتن بلده برا خودش بگه خواببش ببره اول (; شما مشغول باش اینبارم نگرفت مرد خدا! رو طرح بعدی کار کن
فکر کنم با این طرز صحبت کردن و اتهام های الکیت باید منم در مقابلت موضع بگیرم آره؟
لطف کن به کار خودت برس!
(خودت میگی جو رو متشنج نکنید بعد هرچی دلت میخواد میگی و وسط این دعوا یک دعوای قدیمی رو هم میکشی وسط) X-( X-( X-( X-( X-(

3ggerman

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
المپیاد ریاضی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از مهراب عمرانی :
چرا وقتی یه نفر چیزی میگه، چه درست چه غلط من کاری ندارم، چرا همیشه یه عده دنباله رو میشن؟ :((

چون یه عده میدونن تو کودوم راهن نه دنباله رو...ولی یه عده میخوان را رو بدن تا بعضیا دنبال کنن...

hoora m

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين
شهر
اصفهان

به نقل از علی.ا :
آقایان و خانم های محترم.

خانم سارا:1اسفند 1388
جناب gcd:30 بهمن 1388
خانم mahta_h:2 اسفند 1388

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

به نقل از 3ggerman :
چون یه عده میدونن تو کودوم راهن نه دنباله رو...ولی یه عده میخوان را رو بدن تا بعضیا دنبال کنن...

ولی اون عده ای که دنباله رو میشن، با زبون عمل خودشون، دارن ثابت میکنن که ما نمیفهمیم...

به نقل از hoora :
خانم سارا:1اسفند 1388
جناب gcd:30 بهمن 1388
خانم mahta_h:2 اسفند 1388

تو 1000 نفر 3 نفر واقعا زیاده؟؟؟؟ دوستان هی میگن بگم بگم، خوب حداقل 900 تا کابر اینجارو بگین که اونجام هستن تا من قانع بشم، با 3 نفر تو 1000 نفر به جایی نمیشه رسید که...
هر کس که تو سایت اومده با پای خودش اومده...هر کسی اومده قدمش رو چشای مائه...
آیا واقعا عضوایی که اینجا هستن اگه بیان اونجا کار گناهی انجام دادن؟

3ggerman

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
المپیاد ریاضی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از مهراب عمرانی :
ولی اون عده ای که دنباله رو میشن، با زبون عمل خودشون، دارن ثابت میکنن که ما نمیفهمیم...

و اون عده ای که راه رو میدن بشون تا برن میخوان جلوشون یه جور وانمود کنن که اونایی که میفهمن نمیفهمند...یه عده خوابن و عروسک خیمه شب بازی...یه عدم با اونا بازی میکنن...یه عده برنامه میریزن و یه عده میگن ایول به اینا که حرف حقو میزنن و میگنن داداش باتم... وچه زیادست تعداد اون عده و چه بس جایه تاسف دارد...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا