محمد!
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان علامه حلی1 تهران
- دانشگاه
- شريف
- رشته دانشگاه
- مهندسي صنايع
پاسخ : المپیاد
فکر کنم جفتش : خیر
فکر کنم جفتش : خیر
کلا درس خوندن هیچ وقت واسه انسان ضررری نداره ،مگه این که بری الهیات بخونی !به نقل از *میلاد* :نه اگه زبونم زیر تریلی قبول نشدم چی؟اونوقت به چیش به درد کنکور میخوره؟
به نظر من :به نقل از TFire :شنيدم المپياد شيمي از همش آسونتره برا مرحله اولم چيز زيادي نميخواد
چون کامپیوتر رو هم دوست دارین و هم توش قوی هستید.(طبق گفته ی خودتون)به نقل از mehrnOoosh :من خیلی به مشاوره شما نیاز دارم .............................یکی به من کمک کنه ......................
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس كلا بيخيال المپياد رياضي شو.....به نقل از mehrnOoosh :سلام من مثل خیلی های دیگه توش موندم من عاشق ریاضیم اما از هندسه بدم میاد
فقط يه ذره؟؟؟؟؟؟؟؟پس.........!!!به نقل از mehrnOoosh :از فیزیک یه ذره خوشم میاد اما خیلی جالبه
خب پس با اين اوضاع منم فك كنم كامپيوتر بهترين انتخابه!!!!!به نقل از mehrnOoosh :کامپیوترمم عالیه ودوستش دارم ..................
به نظر من اول باید دقیقا تحقیق کنید که المپیاد فیزیک و کامپیوتر و ریاضی، هر کدوم دقیقا چی هستن! شاید به نظر بیاد دارم مهمل میگم، ولی نمی گم! به خصوص توی رشته ی کامپیوتر که کلا با تصور بسیاری از کامپیوتر فرق داره(شما لزوما اینجوری نیستید.).به نقل از mehrnOoosh :سلام من مثل خیلی های دیگه توش موندم من عاشق ریاضیم اما از هندسه بدم میاد
از فیزیک یه ذره خوشم میاد اما خیلی جالبه
کامپیوترمم عالیه ودوستش دارم ..................
یکی من رو راهنمایی کنه ...............لطفا
من تو کدوم المپیاد شرکت کنم .............
به نقل از mehrnOoosh :سلام من مثل خیلی های دیگه توش موندم من عاشق ریاضیم اما از هندسه بدم میاد
از فیزیک یه ذره خوشم میاد اما خیلی جالبه
کامپیوترمم عالیه ودوستش دارم ..................
یکی من رو راهنمایی کنه ...............لطفا
من تو کدوم المپیاد شرکت کنم .............
شما دلت از دوره خونه چرا تبلیغ منفی میکنی؟ المپیاد ریسک زیاد داره، اگه اهلش نیستید باید نیاید نزدیکش.به نقل از Master King :سلام بچه های عزیز
آا به خدا این المپیادها هیچ نتیجه ای ندارند.
وقتتون رو تلف نکنید.
از ما گفتن.
من خودم چند سال پیش مرحله ی اول و دوم المپیاد ریاضی درومدم اما واسه دوره پوستم کنده شد.
با بچه هایی مثل میلاد بخشی زاده هم دوره بودم چیز زیاد بیشتری از من نمیدونست اما اون طلا گرفت و من برنز.
حالا اون کجا و من کجا؟