چرا سمپادیا اینجوری شده؟

death

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 شیراز
شهر
شیراز
پاسخ : چرا سمپادیا اینجوری شده؟

بچه ها قبول کنید تا یه حدی هم مشکل از خودمون هست! من به هیچ وجه طرفداری از مدیرا یا جبهه گیری نمیخوام بکنم ولی درست نیست هر چی میشه میندازین گردن مدیرا!

Niloofar sharafi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
-
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
ریاضیات و کاربرد ها

به نقل از Channel :
چرا بن بشن !؟!؟ مگه اینجا کجاست تا یکی حرف زد بنش کنن !؟!؟!
بالخره تو یه جایی ممکنه بحثی پیش بیاد ، نظر ها متفاوته !!!
و واسه این بیشتره بچه ها کوتاه نمیان چون همه در سطحه همن هیچ کس پایین تر از اون یکی نیست که احساس کنه باید کوتاه بیاد !
یعنی به نظر شما هر کسی توی هر دعوایی کوتاه بیاد ، نشونه ضعفشه ؟ به نظرم این طور نیست . حتی نشونه بزرگواریشه . اتفاقا این که کوتاه نیاد ، به نظرم نشونه اینه که خیلی آدم ضعیفیه و تمام شخصیتش به نظر دیگران وابسته س و با یه حرف دیگران ، شخصیتش زیر سوال می ره . پس باید تا جایی که می تونه ، جواب اون یکی رو بده تا دیگران نگن چقدر ضعیفه . ( البته در مورد چیزی گفتم که دیگران احساس می کنن بهشون توهین شده . وگرنه اگر منظورتون دفاع از حق بود ، بنده شدیدا موافق هستم . )
فکر می کنم منظور جناب takhyon هم این بود که کسایی که توهین می کنن ، بن شن . وگرنه اسم این جا اصلا تالار بحث و گفتگوئه . اگه بحثی نشه که محیط کاملا به ارزش و بی معنی می شه .

death

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 شیراز
شهر
شیراز

به نقل از Channel :
چرا بن بشن !؟!؟ مگه اینجا کجاست تا یکی حرف زد بنش کنن !؟!؟!
بالخره تو یه جایی ممکنه بحثی پیش بیاد ، نظر ها متفاوته !!!
و واسه این بیشتره بچه ها کوتاه نمیان چون همه در سطحه همن هیچ کس پایین تر از اون یکی نیست که احساس کنه باید کوتاه بیاد !
حرفت کاملن درسته نظر ها متفاوته شاید خیلی هم متفاوت باشه!
ولی نظر دادن با دعوا کردن خیلی فرق داره!
بعضی ها ( باور کنید منظور به شخص خاصی ندارم) پست هاشون زیاد مناسب سایت نیست یا اینکه باعث میشه دوباره دعوا درست بشه!
به نظرت تو موقعیتی که جو سایت اینقد متشنج هست یک نفر با زدن یه تاپیک( با وجود اینکه چند تا تاپیک برای اعتراض توسط مدیرا زده شده) دوباره دعوا راه بندازه یا سر زخم های کهنه رو باز کنه حق نیست که بن شه؟

پریا

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
جهنم فرزانگان
شهر
اهواز,اهواز,اهواز,اهواز... حال میکنم بنویسمش...!
مدال المپیاد
همه چی , زیست ,شیمی ,فیزیک ,ادبی, آزمایشگاه......!
دانشگاه
بهشتی

به نقل از Niloofar.sh :
یعنی به نظر شما هر کسی توی هر دعوایی کوتاه بیاد ، نشونه ضعفشه ؟ به نظرم این طور نیست . حتی نشونه بزرگواریشه . اتفاقا این که کوتاه نیاد ، به نظرم نشونه اینه که خیلی آدم ضعیفیه و تمام شخصیتش به نظر دیگران وابسته س و با یه حرف دیگران ، شخصیتش زیر سوال می ره . پس باید تا جایی که می تونه ، جواب اون یکی رو بده تا دیگران نگن چقدر ضعیفه . ( البته در مورد چیزی گفتم که دیگران احساس می کنن بهشون توهین شده . وگرنه اگر منظورتون دفاع از حق بود ، بنده شدیدا موافق هستم . )
فکر می کنم منظور جناب takhyon هم این بود که کسایی که توهین می کنن ، بن شن . وگرنه اسم این جا اصلا تالار بحث و گفتگوئه . اگه بحثی نشه که محیط کاملا به ارزش و بی معنی می شه .

وقتی کسی داره حرفه بی ربط میزنه و رو حرفش هم پافشاری میکنه باید اینو تو مغزش فرو کرد که این حرفی که داری میزنی چرته نباید بزاری همون حرفشو بره به بقیه هم منتقل کنه ! نباید کوتاه بیای و بزاری حرفه حقی که داری میزنی یه حرفه احمقانه جلوه بده این نشون دهنده ی ضعف شخص نیست ، فک کنم شما کلا جز همون دسته ای !!!

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان امین
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
یه زمانی واسه شیمی/ نجوم میخوندم

( تا میاد یکم فکرمون از اعتراض و تشنج و اغتشاش بیاد بیرون این تاپیکا رو بالا میارید!

آخرین پست مال 11 اسفند بود بعد دوباره امروز پست داده شده.... ول کنین یکم.... )

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به نقل از peg0a2h1 :
( تا میاد یکم فکرمون از اعتراض و تشنج و اغتشاش بیاد بیرون این تاپیکا رو بالا میارید!

موافقم
از قدیم میگن اگه یه جایی که آشغال هست هر چی بیشتر چوب توش تکون بدی بیشتر بوش بلند میشه

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

واقعا مسخره است!! من که از 6 اسفند اومدم حتی اون موقع بهتر از الان بود!! الان یه چند هفته ایه انگار جنگ به اوجش رسیده!! :O!! من که قبلش نبودم نمی دونم...اون موقع که من اومدم جنگ سرد بود الان داره حرارتش بیشتر میشه!! :(

Niloofar sharafi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
-
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
ریاضیات و کاربرد ها

به نقل از Channel :
وقتی کسی داره حرفه بی ربط میزنه و رو حرفش هم پافشاری میکنه باید اینو تو مغزش فرو کرد که این حرفی که داری میزنی چرته نباید بزاری همون حرفشو بره به بقیه هم منتقل کنه ! نباید کوتاه بیای و بزاری حرفه حقی که داری میزنی یه حرفه احمقانه جلوه بده این نشون دهنده ی ضعف شخص نیست ، فک کنم شما کلا جز همون دسته ای !!!
من که گفتم اگه از حق طرفداری می کنید ، کاملا باهاتون موافقم .
در مورد شما هم چیزی نگفتم که این همه ناراحت شدید .
نمی دونم چی باید بگم وقتی یه نفر این همه عصبانیه .
چیزی نمی گم .

arashbm

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
المپیاد نجوم یه هفته خوندم مرحله دوم چهار تا سوال از هفت تا نوشتم
دانشگاه
دانشگاه شهید بهشتی
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از peg0a2h1 :

عجب غلطی کردم تو یه پست لینک دادم اینجاها! حالا خوبه گفتم لطفا پست ندید! التماس باید بکنم؟! لطفا اینجا دیگه کسی پست ندهد. مدیران هم صلاح دیدن قفل کنند فبها المراد!

پریا

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
جهنم فرزانگان
شهر
اهواز,اهواز,اهواز,اهواز... حال میکنم بنویسمش...!
مدال المپیاد
همه چی , زیست ,شیمی ,فیزیک ,ادبی, آزمایشگاه......!
دانشگاه
بهشتی

به نقل از Arash Badie Modiri :
عجب غلطی کردم تو یه پست لینک دادم اینجاها! حالا خوبه گفتم لطفا پست ندید! التماس باید بکنم؟! لطفا اینجا دیگه کسی پست ندهد. مدیران هم صلاح دیدن قفل کنند فبها المراد!
ببخشید ولی تو چه کاره ای ؟!
هیچ کدوم از مدیرا اینجا به بحث ما اعتراض نکردن بعد تو میای واسه خودت حرف میزنی !؟
اصلا دوست داریم اینجا پست بدیم ! به فضول چه ؟!

neda.m

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
شهید رجائی تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران - ژئوتکنیک

به نقل از Channel :
ببخشید ولی تو چه کاره ای ؟!
هیچ کدوم از مدیرا اینجا به بحث ما اعتراض نکردن بعد تو میای واسه خودت حرف میزنی !؟
اصلا دوست داریم اینجا پست بدیم ! به فضول چه ؟!
بهتر صحبت کنین لطفاً.
ایشون هم حق دارن، تا میاد یه کم بحث ها فروکش کنه، دوباره پست زده میشه و همون حرف های همیشگی!

مشکل ما این نیست که نظراتمون متفاوته، مشکلمون اینه که اگه حرفی بزنیم، حتی بعداً متوجه بشیم که اشتباه بوده، بازم با تمام قدرت روش پافشاری می کنیم و حاضریم هر کاری بکنیم واسه ش!
کوتاه اومدن تو یه بحث هم نشون ضعف نیست، اگه با سیر منطقی جلو بره...

قفل نمی کنم، ولی خودتون دیگه ادامه ندید.

بالا