یعنی به نظر شما هر کسی توی هر دعوایی کوتاه بیاد ، نشونه ضعفشه ؟ به نظرم این طور نیست . حتی نشونه بزرگواریشه . اتفاقا این که کوتاه نیاد ، به نظرم نشونه اینه که خیلی آدم ضعیفیه و تمام شخصیتش به نظر دیگران وابسته س و با یه حرف دیگران ، شخصیتش زیر سوال می ره . پس باید تا جایی که می تونه ، جواب اون یکی رو بده تا دیگران نگن چقدر ضعیفه . ( البته در مورد چیزی گفتم که دیگران احساس می کنن بهشون توهین شده . وگرنه اگر منظورتون دفاع از حق بود ، بنده شدیدا موافق هستم . )به نقل از Channel :چرا بن بشن !؟!؟ مگه اینجا کجاست تا یکی حرف زد بنش کنن !؟!؟!
بالخره تو یه جایی ممکنه بحثی پیش بیاد ، نظر ها متفاوته !!!
و واسه این بیشتره بچه ها کوتاه نمیان چون همه در سطحه همن هیچ کس پایین تر از اون یکی نیست که احساس کنه باید کوتاه بیاد !
حرفت کاملن درسته نظر ها متفاوته شاید خیلی هم متفاوت باشه!به نقل از Channel :چرا بن بشن !؟!؟ مگه اینجا کجاست تا یکی حرف زد بنش کنن !؟!؟!
بالخره تو یه جایی ممکنه بحثی پیش بیاد ، نظر ها متفاوته !!!
و واسه این بیشتره بچه ها کوتاه نمیان چون همه در سطحه همن هیچ کس پایین تر از اون یکی نیست که احساس کنه باید کوتاه بیاد !
به نقل از Niloofar.sh :یعنی به نظر شما هر کسی توی هر دعوایی کوتاه بیاد ، نشونه ضعفشه ؟ به نظرم این طور نیست . حتی نشونه بزرگواریشه . اتفاقا این که کوتاه نیاد ، به نظرم نشونه اینه که خیلی آدم ضعیفیه و تمام شخصیتش به نظر دیگران وابسته س و با یه حرف دیگران ، شخصیتش زیر سوال می ره . پس باید تا جایی که می تونه ، جواب اون یکی رو بده تا دیگران نگن چقدر ضعیفه . ( البته در مورد چیزی گفتم که دیگران احساس می کنن بهشون توهین شده . وگرنه اگر منظورتون دفاع از حق بود ، بنده شدیدا موافق هستم . )
فکر می کنم منظور جناب takhyon هم این بود که کسایی که توهین می کنن ، بن شن . وگرنه اسم این جا اصلا تالار بحث و گفتگوئه . اگه بحثی نشه که محیط کاملا به ارزش و بی معنی می شه .
موافقمبه نقل از peg0a2h1 :( تا میاد یکم فکرمون از اعتراض و تشنج و اغتشاش بیاد بیرون این تاپیکا رو بالا میارید!
آخرین پست مال 11 اسفند بود بعد دوباره امروز پست داده شده.... ول کنین یکم.... )
من که گفتم اگه از حق طرفداری می کنید ، کاملا باهاتون موافقم .به نقل از Channel :وقتی کسی داره حرفه بی ربط میزنه و رو حرفش هم پافشاری میکنه باید اینو تو مغزش فرو کرد که این حرفی که داری میزنی چرته نباید بزاری همون حرفشو بره به بقیه هم منتقل کنه ! نباید کوتاه بیای و بزاری حرفه حقی که داری میزنی یه حرفه احمقانه جلوه بده این نشون دهنده ی ضعف شخص نیست ، فک کنم شما کلا جز همون دسته ای !!!
عجب غلطی کردم تو یه پست لینک دادم اینجاها! حالا خوبه گفتم لطفا پست ندید! التماس باید بکنم؟! لطفا اینجا دیگه کسی پست ندهد. مدیران هم صلاح دیدن قفل کنند فبها المراد!به نقل از peg0a2h1 :( تا میاد یکم فکرمون از اعتراض و تشنج و اغتشاش بیاد بیرون این تاپیکا رو بالا میارید!
آخرین پست مال 11 اسفند بود بعد دوباره امروز پست داده شده.... ول کنین یکم.... )
ببخشید ولی تو چه کاره ای ؟!به نقل از Arash Badie Modiri :عجب غلطی کردم تو یه پست لینک دادم اینجاها! حالا خوبه گفتم لطفا پست ندید! التماس باید بکنم؟! لطفا اینجا دیگه کسی پست ندهد. مدیران هم صلاح دیدن قفل کنند فبها المراد!
بهتر صحبت کنین لطفاً.به نقل از Channel :ببخشید ولی تو چه کاره ای ؟!
هیچ کدوم از مدیرا اینجا به بحث ما اعتراض نکردن بعد تو میای واسه خودت حرف میزنی !؟
اصلا دوست داریم اینجا پست بدیم ! به فضول چه ؟!