لیست تمامی عناوین اعتراضات

وضعیت
موضوع بسته شده است.
  • شروع کننده موضوع
  • مدیر کل

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389
سلام

تا اونجایی که من دیدم توی تاپیک های اعتراض هرکس یک چیزی گفته. خیلی هاش هم معلوم نیست چی به چیه .

از هرکسی که به هر نحوی اعتراض داره به هر چیزی ،‌ میخوام که بیاد و اینجا دقیقا عنوان اعتراض هاش رو لیست بکنه و بنویسه.

لطفا بحث نکنید روی هیچی و هرکس بیاد فقط و فقط عنوان اعتراض خودش رو بگه.

مثلا:
1. دختر بازی فلان مدیر
2. پارتی بازی در فلان مورد
3....

لطفا عبارت های نامفهوم به کار نبرید و دقیقا بگین به چی اعتراض دارین. مثلا کلمه مافیا خیلی مبهمه و کلمه پارتی بازی هم به تنهایی معنا نداره.

من شخصا به تمام موارد رسیدگی می کنم و جواب میدم.

× هرگونه حرف نامربوط به تاپیک پاک میشه. پس زخمت بیخودی نکشید برای تایپ.

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90
پاسخ : لیست تمامی عناوین اعتراضات

ریختن آبروی یک دختر.

amir.love

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد1
شهر
مشهد

خوب خورده شدن حق خودم رو میگم در انتخاب مدیر!

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

بازم بنازم به مطهری...

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

1. سر جریان امیر و سارا:
* کشیده شدن ماجرا به سایت
* دفاع سرسختانه نیما از امیر، اون هم بدون دلیل منطقی
* ایجاد محدودیت برای سارا و برخورد شدید با او، در صورتی که با نیما و امیر کوچکترین برخوردی نشد و حتی ارتقا هم پیدا کردند :O
* سوء استفاده نیما و امیر از مقام و قدرت و نفوذ، در جهت تخریب وجهه سارا و دیگران
* تلاش نیما و امیر در جهت حفظ آبروی امیر، به قیمت از دست رفتن آبروی سارا
* عدم برخورد مدیران به صورت جدی و عادلانه
* تصمیم گیری مدیران با درنظر گرفتن تعصبات
* تصمیم گیری بدون داشتن اطلاعات کافی و تحقیقات جامع

2. مشکلات نیما:
* حمایت کور و شدید از امیر در اکثر جریانات مهم (شواهد)
* تلاش در جهت تخریبی فعالیت های من (شواهد)
* برخورد تبعیض آمیز و اهانت در مورد گزینش مدیر (شواهد و مدرک مستند)
* عدم انجام وظیفه به نحو احسن و در نظر گرفتن تعصبات در مورد گزینش مدیران (شواهد و مدرک مستند)
* سعی در تخریب وجهه بخش گفت و شنود اجتماعی

3. مشکلات امیر:
* تلاش در جهت تخریب وجهه من (مدرک مستند)
* متهم کردن بنده به دختربازی (مدرک مستند)
* ترویج افکار بی پایه و اساس در مورد اقدام اینجانب علیه سایت "سمپادیا" (مدرک مستند)
* زیر سوال بردن فعالیت های مدیریتی و کاربری بنده (تاپیک امیر پاک شد، شواهد توی اون بود)
* سعی در محو آثار مدیریت من در بخش گفت و شنود اجتماعی (شواهد)
* سعی در مظلوم نمایی، چهره سازی، ترغیب اذهان عمومی علیه من و برخی کاربران
* توهین شدید به برخی کاربران و خود بنده (مدارک و شواهد)
* عدم پاسخگویی مدیریتی

4. تبعیضات برخی از مدیران (نه همشون):
* درج نام امیر در تاپیک آخرین تغییرات، به هنگام مدیریت دوباره ایشان در بخش گفت و شنود (که برخلاف سیاست ها، قوانین و عرف سایت است)
* نداشتن دلیل موجه در مورد برکناری بنده از بخش گفت و شنود اجتماعی
* دفاع بی دلیل از نیما و امیر در جریانات اخیر
* عدم رسیدگی مستمر به مسائل مطرح شده در بخشهای "مسائل مربوط به سایت" و "مسائل کاربران" (اینو که میگم جدا از اتفاقات کنونیه، قبل از اون)

5. سخنان تخریبی و بی پایه برخی کاربران (این قسمت رو اکثرا ندیده گرفتم، ولی چند مورد رو اشاره میکنم):
* کاربر ays@ با متهم کردن بنده به دختربازی، ایجاد اغتشاش و آشوب و ارتباط با سایت های دیگر، سعی در تخریب بنده داشت
* کاربر f@teme بنده را به حسادت، برهم زدن آرامش، ارتباط با دیگر سایت ها و تهمت زدن بی پایه متهم کرد
* کاربران nodet.girl و panther بدون داشتن مدرک یا دلایل منطقی، سخنان بنده را بی پایه و اساس دانسته و من را به آشوبگری، برهم زدن نظم سایت و ارتباط با سایت های بیگانه متهم کردند

* کلیه مدارک قوی و محکم بوده و تنها به بازرس سایت، مطهری و بذرکار ارائه خواهد شد

zahra96

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 / میدیا
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه هنر تهران
رشته دانشگاه
گرافیک

انتخاب کردن مدیر انجمن ها در مدت خیلی طولانی و تعصب به خرج دادن (حدودا بعد 2 هفته فقط چند مدیر انتخاب شدند و هنوز میگویند در حال بررسی سوابق داوطلبانند !) آن در حالی که کسی مانند امیر با توجه به اتفاقات بدون درنظر گرفتن سابقه و روابطش نه تنها مدیر 3 انجمن بلکه ناظم هم شد! چرا اینجا اینقدر الان طولش میدهند و با حساسیت مدیر انتخاب میکنند ولی در چنین مواردی غافلند؟

Sadaf94

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی دارم می خونم !!!

جوگیر بودن و نامناسب بودن ناظم ها و ta'assob بیدلیل بر روی دوستانشان...

Parpari

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اهواز

پاک و قفل کردن تایپیک هایی که ضد مدیر ها و ناظم ها بوده
قرار دادناسم امیر در قسمت آخرین تغییرات سایت به عنوان اینکه مدیر یه بخش شده در حالیکه اسم هیچ کدوم از کسایی که مدیر یه انجمن شده باشه رو نذاشن و نباید بذارن چون بر خلاف قوانین هستش و اینو بار ها هم خود آرمیتا گفته که اسم کسی رو که مدیر انجمن شده رونباید گذاشت

.!؟

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
کرمان
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
معماري

1-انتخاب امیر و بر کناری فرشید از بخش گفت و شنود اجتماعی!
2-کشیده شدن مسائل خصوصیه بعضی کاربرا از جمله امیر به سایت و متهم کردن سایر کاربرا به آبرو ریزی!
3-بررسیهای غیر علنی
3-قفل و حذف کردن تاپیکها که نباید حذف شن!
4-حذف نکردن یه سری تاپیکها که باید حذف شن!
5-پارتی بازی
6-توهین به کاربرا(از این نظر که میان میگن تو اصلا میدونی چرا امضاتو وض کردی,یعنی در واقع احمق فرض کردن کاربرا)
7-کسی که می خواد حقشو بگیره بهش میگن اخلالگر

• شروع کننده موضوع
  • مدیر کل

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

با تشکر از همه دوستان.
من سعی می کنم به زودی به همه این موارد جواب بدم. البته به موارد مبهم نمی تونم جوابی بدم .

اگر مورد دیگری هم باقی موند بگین تا یک جا بررسی کنم.

.!؟

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
کرمان
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
معماري

به نقل از مدیـــر بازنشستــه :
با تشکر از همه دوستان.
من سعی می کنم به زودی به همه این موارد جواب بدم. البته به موارد مبهم نمی تونم جوابی بدم .

اگر مورد دیگری هم باقی موند بگین تا یک جا بررسی کنم.
خوب اگه تو این مواردی که تا الان نوشتیم ابهامی هست بگو تا رفعش کنیم!!!

• شروع کننده موضوع
  • مدیر کل

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

به نقل از amir h :
ریختن آبروی یک دختر.
مورد مبهم است. جواب داده نمی شود.

به نقل از (فرزند) کورش بزرگ :
خوب خورده شدن حق خودم رو میگم در انتخاب مدیر!
به نقل از ɀȧɦɾȃ.J :
انتخاب کردن مدیر انجمن ها در مدت خیلی طولانی و تعصب به خرج دادن (حدودا بعد 2 هفته فقط چند مدیر انتخاب شدند و هنوز میگویند در حال بررسی سوابق داوطلبانند !) آن در حالی که کسی مانند امیر با توجه به اتفاقات بدون درنظر گرفتن سابقه و روابطش نه تنها مدیر 3 انجمن بلکه ناظم هم شد! چرا اینجا اینقدر الان طولش میدهند و با حساسیت مدیر انتخاب میکنند ولی در چنین مواردی غافلند؟
روند انتخاب مدیر : افراد کاندیدا برای مدیریت لیست می شوند. تک تک نظر داده میشه در موردشون و فردی که بیشترین رای رو داشته باشه مدیر میشه. رای دهندگان مدیران کل و معاون و ناظم و مشاور و مدیر بازنشسته هستند.

دلیل طولانی شدن انتخاب مدیران انجمن ها : ذات این پروسه طولانیه و مطرح کردن تک تک و بررسیشون زمان می بره. در ضمن به علت همزمانی با تورنمنت ، فعالیت ما روی تورنمنت متمرکز شده بود برای طراحی سوالات که لغو شد. بعد از اون هم ماجراهای اعتراض پیش اومد.

خورده شدن حق کوروش : حق شما خورده نمیشه. پروسه با رای گیری انجام میشه. اعتراض شما شبیه اینه که من اعتراض کنم چرا اکثریت ملت به آقای X رای دادند و چون من به Y رای دادم و اون رئیس جمهور نشد ، حق من خورده شده.

یکی از موارد دیگه, توهین به اعضا فعال در تاپیک مشاعره و حذف چند هزار پست اونا (190 صفحه شعر, کم نیست ها)
این من جمله مواردیه که من شخصا بهش اعتراض دارم و مخالفش هستم و دلایل اینکارشون رو منطقی نمی دونم. این موضوع رو گروه تصمیم گرفتن. برای همین به نمایندگی گروه مدیران از همه عذرخواهی می کنم. امیدوارم این مورد رو ببخشید و این اتفاقات دوباره تکرار نشه.

پاک و قفل کردن تایپیک هایی که ضد مدیر ها و ناظم ها بوده
قرار دادناسم امیر در قسمت آخرین تغییرات سایت به عنوان اینکه مدیر یه بخش شده در حالیکه اسم هیچ کدوم از کسایی که مدیر یه انجمن شده باشه رو نذاشن و نباید بذارن چون بر خلاف قوانین هستش و اینو بار ها هم خود آرمیتا گفته که اسم کسی رو که مدیر انجمن شده رونباید گذاشت
قفل شدن : پاک کردن و قفل کردن تاپیک ها هم کار اشتباهی بوده. من قبلا گفته بودم که به هیچ وجه اینکار رو نکنند اما متاسفانه برخی تاپیک ها قفل شدند و برخی حذف. صابرنژاد میخواست تحقیقات رو غیرعلنی انجام بده و دعواها توی جمع مطرح نشه برای همین بست و رفت شخصا با بچه ها صحبت کرد. اما خب اینکار نتیجه معکوس داشت. قبول دارم کار اشتباهی بوده و نباید هیچ تاپیکی حذف یا قفل میشد.

اسم امیر در آخرین تغییرات : این ایرادی که شما میگیرین خیلی خرده گیریه. خانوم ثابتی اشرف به دلیل اهمیت بخش گفت و شنود اینکار رو کرده. قانونی برای این مورد نیست اما خب عرفا کار جالبی نیست قرار دادن اسم تک تک مدیران انجمن در آخرین تغییرات. اما چون گفت و گوی آزاد مسائل زیادی در پی داشته و بخش مهمی از سایته ، اعلام شده که مدیرش امیر شد.

• شروع کننده موضوع
  • مدیر کل

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

1. سر جریان امیر و سارا:
* کشیده شدن ماجرا به سایت
* دفاع سرسختانه نیما از امیر، اون هم بدون دلیل منطقی
* ایجاد محدودیت برای سارا و برخورد شدید با او، در صورتی که با نیما و امیر کوچکترین برخوردی نشد و حتی ارتقا هم پیدا کردند متعجب
* سوء استفاده نیما و امیر از مقام و قدرت و نفوذ، در جهت تخریب وجهه سارا و دیگران
* تلاش نیما و امیر در جهت حفظ آبروی امیر، به قیمت از دست رفتن آبروی سارا
* عدم برخورد مدیران به صورت جدی و عادلانه
* تصمیم گیری مدیران با درنظر گرفتن تعصبات
* تصمیم گیری بدون داشتن اطلاعات کافی و تحقیقات جامع
می دونید یک مشکل عظیم در مورد جریان امیر و سارا وجود داره. اونم اینه که این ماجرا اصلا و اصلا و اصلا ربطی به سایت ، من ، شما و سایر کاربران نداره. آقای امیر به واسطه نشریه با سارا تماس داشت و خب اینکه چه اتفاقاتی بینشون افتاده به ما ربطی نداره. شبیه دو تا همکار توی یک اداره که روابط شخصیشون باهم ربطی به اداره نداره. برای همین مطرح کردن مساله امیر و سارا توی سایت ، اشتباه محضه. این موارد حریم شخصی افراد محسوب میشه. من هم به دنبال مقصر توی این ماجرا نیستم و شما هم نباید باشید.
زمانی که این بحث مطرح شد توی سایت ، اجازه داده شد که تاپیک بمونه که کار اشتباهی بود و کاش انجام نمیشد. ناشی از بی تجربگی ما بود (که امیدواریم ببخشید). الان هم که دوباره ماجرا مطرح شده ، هرکس یک حرفی میزنه.
دفاع نیما از امیر هم دفاع به عنوان یک دوست بود و نه مدیر. به هرحال هرکس دلایل خودش رو داشت. تو ذهن من هم شواهد منفی بر علیه سارا بیشتر از شواهد منفی در مورد امیره. اما چون اطلاعات کاملی ندارم به هیچ وجه نمیتونم قضاوت بکنم. بر اساس گفته های امیر یا سارا هم نمیشه قضاوت کرد چون هرکس به نفع خودش حرف میزنه. در هر صورت به ما چه؟
چون در این ماجرا مقصر مشخص نبود و اشتباه از همه بود ، برخوردی نشد با کسی. حتی با سارا. (توضیح میدم)
جریان بن شدن سارا هم اصلا ربطی به این ماجرا نداره. دو جریان متفاوت قاطی شدن. سارا باید بن میشد چون اسپم میداد بدجور و اسپم هاش هم خیلی کثیف بودند (اسپم های شدید) حتی من خودم بهش سه بار اخطار دادم تو فروم و ایشون همچنان رفتارش رو ادامه داد.

2. مشکلات نیما:
* حمایت کور و شدید از امیر در اکثر جریانات مهم (شواهد)
* تلاش در جهت تخریبی فعالیت های من (شواهد)
* برخورد تبعیض آمیز و اهانت در مورد گزینش مدیر (شواهد و مدرک مستند)
* عدم انجام وظیفه به نحو احسن و در نظر گرفتن تعصبات در مورد گزینش مدیران (شواهد و مدرک مستند)
* سعی در تخریب وجهه بخش گفت و شنود اجتماعی
جریان امیر به ما ربطی نداره و بحث در موردش اشتباه بوده و تکرار اشتباه و ادامه بحث ، اشتباهی بزرگتر. لطفا اجازه بدین این بحث از حیطه سایت خارج بشه.
روزنامه Z از صفحه اول تا آخرش نقد سیاست های دولته. از نظر رئیس جمهور اینکار تخریب وجهه دولت و تشویش اذهان عمومیه. از نظر خود اون روزنامه اینکار انتقاده. در این بین یک جایی رئیس جمهور راست میگه و یک جایی روزنامه. مرز دقیق بین انتقاد و مخالفت و تخریب وجود نداره. معیارها فردی هستند. شاید نیما شما رو قبول نداره و انتقاد می کنه ولی شما خیلی خودتون رو قبول دارید.
پروسه انتخاب مدیران هم قبلا توضیح داده شد.

3. مشکلات امیر:
* تلاش در جهت تخریب وجهه من (مدرک مستند)
* متهم کردن بنده به دختربازی (مدرک مستند)
* ترویج افکار بی پایه و اساس در مورد اقدام اینجانب علیه سایت "سمپادیا" (مدرک مستند)
* زیر سوال بردن فعالیت های مدیریتی و کاربری بنده (تاپیک امیر پاک شد، شواهد توی اون بود)
* سعی در محو آثار مدیریت من در بخش گفت و شنود اجتماعی (شواهد)
* سعی در مظلوم نمایی، چهره سازی، ترغیب اذهان عمومی علیه من و برخی کاربران
* توهین شدید به برخی کاربران و خود بنده (مدارک و شواهد)
* عدم پاسخگویی مدیریتی
به نظر من همه باید کمی رفتارشون رو اصلاح کنند. هم شما کمی آروم تر باشید و هم بقیه و در شکل ادبیات گفتاری تجدید نظر بشه. متاسفانه خیلی هامون نه روش اعتراض بلدیم و نه روش جواب دادن به اعتراضات. هرگونه اتهام زدن و عبارات کنایه ای اشتباهه و امیدوارم این فرهنگ ایجاد بشه بیخودی همدیگر رو زیر سوال نبریم. هرکس به شکلی بد رفتار می کنه. یک نفر وسط بحث اعتراض میاد تبلیغ خودش رو می کنه. یک نفر توی امضاش عبارات متشنج کننده به کار میبره. یک نفر اون یکی رو متهم می کنه. یکی دیگه تاپیک میزنه به اسم کودتا و تحریم. البته مدیران هم این جریان رو بد مدیریت می کنند و کار به چنین جایی می کشه. بهتره با اخلاق تر رفتار کنیم.
حذف آثار فعالیت شما و مسائل مربوط به انجمن گفت و گوی آزاد هم اجتناب ناپذیره. این بستگی به اخلاق و معرفت و سلیقه اون فرد داره که چیکار بکنه. به هرحال وقتی کسی مدیر جایی میشه اختیارات خیلی کارها رو داره. میتونه از این اختیارات استفاده کنه. هیچ مدیری رو به خاطر حذف آثار مدیریت قبلی ، عزل نمی کنند. صرفا یک سابقه محسوب میشه.
توهین هم اشتباهه و اگر واقعا اتفاق افتاده باشه از شما و دیگران میخوام ببخشید و فراموش کنید و اجازه بدین ماجرا همینجا تموم بشه. بزرگی انسان ها به رفتارشون در مقابل اتفاقات مختلف بستگی داره.

• شروع کننده موضوع
  • مدیر کل

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

4. تبعیضات برخی از مدیران (نه همشون):
* درج نام امیر در تاپیک آخرین تغییرات، به هنگام مدیریت دوباره ایشان در بخش گفت و شنود (که برخلاف سیاست ها، قوانین و عرف سایت است)
* نداشتن دلیل موجه در مورد برکناری بنده از بخش گفت و شنود اجتماعی
* دفاع بی دلیل از نیما و امیر در جریانات اخیر
* عدم رسیدگی مستمر به مسائل مطرح شده در بخشهای "مسائل مربوط به سایت" و "مسائل کاربران" (اینو که میگم جدا از اتفاقات کنونیه، قبل از اون)
درج نام امیر توضیح داده شد.
برای عزل هر مدیر دلیل نمیارن. انتخاب مدیران بالادستیه خوب. البته حتما دلیل داشته. دلایل برای اون ها قانع کننده بوده و برای شما نه.
مساله امیر مدیریتی نبود و به دلیل شخصی بودن مساله ، نیما به عنوان یک کاربر دفاع کرد.
عدم رسیدگی هم دلایل مختلف داره. گاهی وقت ها اوضاع اون قدر شلوغ میشه و نیروی کاری کم ، که نمیشه به همه جواب داد. برخی وقت ها هم بحث ها پیچیده میشن و از کنترل خارج. من بازم میسپارم به این مدیران که حتما جواب بدن به تاپیک های اونجا.

5. سخنان تخریبی و بی پایه برخی کاربران (این قسمت رو اکثرا ندیده گرفتم، ولی چند مورد رو اشاره میکنم):
* کاربر ays@ با متهم کردن بنده به دختربازی، ایجاد اغتشاش و آشوب و ارتباط با سایت های دیگر، سعی در تخریب بنده داشت
* کاربر f@teme بنده را به حسادت، برهم زدن آرامش، ارتباط با دیگر سایت ها و تهمت زدن بی پایه متهم کرد
* کاربران nodet.girl و panther بدون داشتن مدرک یا دلایل منطقی، سخنان بنده را بی پایه و اساس دانسته و من را به آشوبگری، برهم زدن نظم سایت و ارتباط با سایت های بیگانه متهم کردند
مسئولیت سخنان هر فرد با خودشه. هر کس پاسخگوی اعمال خودش باید باشه.

جوگیر بودن و نامناسب بودن ناظم ها و ta'assob بیدلیل بر روی دوستانشان...
فکر کنم تا حدودی جواب دادم توی جواب های قبلی.

1-انتخاب امیر و بر کناری فرشید از بخش گفت و شنود اجتماعی!
2-کشیده شدن مسائل خصوصیه بعضی کاربرا از جمله امیر و سارا به سایت و متهم کردن سایر کاربرا به آبرو ریزی!
3-بررسیهای غیر علنی
3-قفل و حذف کردن تاپیکها که نباید حذف شن!
4-حذف نکردن یه سری تاپیکها که باید حذف شن!
5-پارتی بازی
6-توهین به کاربرا(از این نظر که میان میگن تو اصلا میدونی چرا امضاتو وض کردی,یعنی در واقع احمق فرض کردن کاربرا)
7-کسی که می خواد حقشو بگیره بهش میگن اخلالگر
1 و 2 توضیح داده شد.
3. بررسی چی غیرعلنی؟ بحث های مدیریتی که بین مدیران انجام میشه و طبیعتا غیرعلنیه. اگر هم منظورت بررسی های صابرنژاده که باید بگم روش صابرنژاد بود و ایرادی هم بهش وارد نیست. به هرحال حرف زدن تک تک با افراد مختلف کار بدی نیست. هر چیزی که نباید علنی باشه
4 و 5 و 6 و 7 توضیح داده شد.

اما توضیحات خودم در مورد مساله انتخاب نیما و امیر به عنوان مسئول
در نظر داشتیم امیر رو زودتر مسئول بکنیم در سایت. اما خوب یادمون رفت و مساله موند برای بعدها. امیر و نیما هر دو عضو فعال بودند. ارسال هاشون هم خوب و مفید بود و فعالیت خوبی داشتند. نحوه برخوردشون هم مناسب بود. سیستم انتخابی مدیران هم با رای گیریه و اضافه شدن هر عضو جدید به مجموعه مدیریت به رای مجموعه بستگی داره. حق نیما هم رد انتخاب امیر ، یک رای خودش بود و تمام. معیار انتخاب مدیران فعالیت هاشونه نه کارهاشون توی مدرسه شون !

Shadow!

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد

Bann بی دلیل و منطق و بدون اطلاع و تذکر و البته از روی کینه شخصی بنده :)

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

می دونید یک مشکل عظیم در مورد جریان امیر و سارا وجود داره. اونم اینه که این ماجرا اصلا و اصلا و اصلا ربطی به سایت ، من ، شما و سایر کاربران نداره. آقای امیر به واسطه نشریه با سارا تماس داشت و خب اینکه چه اتفاقاتی بینشون افتاده به ما ربطی نداره. شبیه دو تا همکار توی یک اداره که روابط شخصیشون باهم ربطی به اداره نداره. برای همین مطرح کردن مساله امیر و سارا توی سایت ، اشتباه محضه. این موارد حریم شخصی افراد محسوب میشه. من هم به دنبال مقصر توی این ماجرا نیستم و شما هم نباید باشید.
زمانی که این بحث مطرح شد توی سایت ، اجازه داده شد که تاپیک بمونه که کار اشتباهی بود و کاش انجام نمیشد. ناشی از بی تجربگی ما بود (که امیدواریم ببخشید). الان هم که دوباره ماجرا مطرح شده ، هرکس یک حرفی میزنه.
دفاع نیما از امیر هم دفاع به عنوان یک دوست بود و نه مدیر. به هرحال هرکس دلایل خودش رو داشت. تو ذهن من هم شواهد منفی بر علیه سارا بیشتر از شواهد منفی در مورد امیره. اما چون اطلاعات کاملی ندارم به هیچ وجه نمیتونم قضاوت بکنم. بر اساس گفته های امیر یا سارا هم نمیشه قضاوت کرد چون هرکس به نفع خودش حرف میزنه. در هر صورت به ما چه؟
چون در این ماجرا مقصر مشخص نبود و اشتباه از همه بود ، برخوردی نشد با کسی. حتی با سارا. (توضیح میدم)
جریان بن شدن سارا هم اصلا ربطی به این ماجرا نداره. دو جریان متفاوت قاطی شدن. سارا باید بن میشد چون اسپم میداد بدجور و اسپم هاش هم خیلی کثیف بودند (اسپم های شدید) حتی من خودم بهش سه بار اخطار دادم تو فروم و ایشون همچنان رفتارش رو ادامه داد.
اینطور که به نظر میرسه عمده حرفی که زدی از قرار "بیربط بودن جریان برای ما" بود، در صورتی که اولین مورد از بند اول حرفم همین کشیده شدن ماجرا به سایت بود، نیما با وارد کردن ماجرا به سایت درواقع اونو به تمامی کاربران ربط داد و مشکلاتی که بعد از اون بوجود اومد به تمامی کاربرا ارتباط داره
من کاری ندارم که کی مقصره، اما همین مثال همکار توی اداره مثال خوبی در این مورد بود، خوب طبیعتا در یک اداره اگه یکی از کارمندای مرد در موردی برای یه دختر مزاحمت ایجاد کنه، هرچند دختره هم مقصر باشه اما تا وقتی خود پسر یه رگه هایی از دختربازی نداشته باشه میتونه به راحتی رابطه رو قطع و عادی کنه و در صورتی که این کار رو انجام نده و گند قضیه در بیاد، رییس اون شرکت اولین کاری که میکنه در نظر گرفتن سابقه منفی اخلاقی برای اون و تنبیهشه، نه ارتقا!
اما در مورد اون جریان، بنده به جرات میتونم بگم یکی از افرادی هستم که ماجرا رو تقریبا بطور کامل میدونم و مطمئن باش اطلاعاتم از مدیرایی که این حکم رو صادر کردن بیشتره، فکر کنم پس از اینهمه فعالیت من توی سایت اکثر کاربرا میدونن که من تا درباره چیزی بطور صحیح اطلاع نداشته باشم ابدا و اکیدا دربارش اظهار نظر نمیکنم
حالا: از نظر من، میشه گفت سارا شاید چیزی حدود 25% مقصر بوده و بقیه تقصیرات از طرف نیما و امیر بوده! من نمیگم سارا نباید تنبیه میشده، اما در اینصورت باید امیر هم تنبیه بشه، کمترین تنبیه ممکن اینه که امتیازاتشو بگیرین یا اینکه از ارتقا اش جلوگیری کنین
ولی چیزی که این وسط اعصاب من و کاربرای معترض رو خورد کرده برخورد شدیدا ناعادلانه و تبعیض آمیز بود، اصولا در هر جایی یکی از شرایط در دست گرفتن یک پست مهم سابقه اخلاقی پاکه، چیزی که امیر با توجه به اتفاقات فاقد اونه، و مدیرا بجای اینکه شخصی که سایت رو به محیط دوستیابی تبدیل کرده رو مورد تنبیه قرار بدن، یکی از پست های کلیدی سایت رو بهش اختصاص دادن! خوب این امر فجیع، طبیعتا فرمول رابطه مستقیم تعداد دوست دخترها با داشتن مقام رو تداعی میکنه، یعنی هرکه دوست دخترش بیش، مقامش بیشتر!
و از طرفی امیر از مقامش سوء استفاده کرده، اون با در دست داشتن شماره تلفن سارا، که از طریق مقامش به دست آورده در حقیقت شرایط رو برای دوستی با اون فراهم کرده و...
پس آیا واقعا همچین شخصی باید ارتقا پیدا کنه و به عنوان یه فرشته در سایت معرفی بشه؟ قطعا الان پیش خودت فکر میکنی بهم بگی در ارتقا ها تمام مدیرا نظر میدن، ولی این پاسخی بدون اندیشه است چرا که خود مسئولای اصلی رو زیر سوال میبره!
"مسئولانی که سعی در اشاعه فرهنگ دختربازی و دروغ گویی و مظلوم نمایی باشند، از یک کاربر تازه وارد بی ارزش ترند!"

با اینکه در این مورد حرف زیاده اما حوصله نوشتن ندارم، میرم سراغ بعدی

جریان امیر به ما ربطی نداره و بحث در موردش اشتباه بوده و تکرار اشتباه و ادامه بحث ، اشتباهی بزرگتر. لطفا اجازه بدین این بحث از حیطه سایت خارج بشه.
روزنامه Z از صفحه اول تا آخرش نقد سیاست های دولته. از نظر رئیس جمهور اینکار تخریب وجهه دولت و تشویش اذهان عمومیه. از نظر خود اون روزنامه اینکار انتقاده. در این بین یک جایی رئیس جمهور راست میگه و یک جایی روزنامه. مرز دقیق بین انتقاد و مخالفت و تخریب وجود نداره. معیارها فردی هستند. شاید نیما شما رو قبول نداره و انتقاد می کنه ولی شما خیلی خودتون رو قبول دارید.
پروسه انتخاب مدیران هم قبلا توضیح داده شد.
من قبلا هم در مورد اینکه به سایت کشیده شده یا نه بحث کردم، اما در این مورد نمیتونی جلوی بحثو بگیری چون موضوع از یه دعوای معمولی خارج از سایت، به بحث حق و ناحق درون سایت تبدیل شده، اون هم توسط نیما! چطور اگه کسی دعوای خودش و برادرش رو درون سایت بیاره فوری خفتش میکنین، اما در این مورد نیما که مسبب اصلی کشیده شدن جریانات بدرون سایت بود، حتی با یه اخطار جدی مواجه نشد؟
& الان بحث سر این نیست که امیر و سارا با هم دوست بودن یا نه، هر کاری میخواستن کرده باشن! بحث سر اینه که الان که دخترباز بودن امیر و سوء استفاده از مقامش برای همه روشن شده، اونو به ناظم سایت و مدیر 3 بخش مهم تبدیل کردین؟ من و دیگر کاربرا به این معترضیم که چرا این موارد نادیده گرفته میشه و مدیران مدعی ان پارتی بازی نبوده!

به نظر من همه باید کمی رفتارشون رو اصلاح کنند. هم شما کمی آروم تر باشید و هم بقیه و در شکل ادبیات گفتاری تجدید نظر بشه. متاسفانه خیلی هامون نه روش اعتراض بلدیم و نه روش جواب دادن به اعتراضات. هرگونه اتهام زدن و عبارات کنایه ای اشتباهه و امیدوارم این فرهنگ ایجاد بشه بیخودی همدیگر رو زیر سوال نبریم. هرکس به شکلی بد رفتار می کنه. یک نفر وسط بحث اعتراض میاد تبلیغ خودش رو می کنه. یک نفر توی امضاش عبارات متشنج کننده به کار میبره. یک نفر اون یکی رو متهم می کنه. یکی دیگه تاپیک میزنه به اسم کودتا و تحریم. البته مدیران هم این جریان رو بد مدیریت می کنند و کار به چنین جایی می کشه. بهتره با اخلاق تر رفتار کنیم.
حذف آثار فعالیت شما و مسائل مربوط به انجمن گفت و گوی آزاد هم اجتناب ناپذیره. این بستگی به اخلاق و معرفت و سلیقه اون فرد داره که چیکار بکنه. به هرحال وقتی کسی مدیر جایی میشه اختیارات خیلی کارها رو داره. میتونه از این اختیارات استفاده کنه. هیچ مدیری رو به خاطر حذف آثار مدیریت قبلی ، عزل نمی کنند. صرفا یک سابقه محسوب میشه.
توهین هم اشتباهه و اگر واقعا اتفاق افتاده باشه از شما و دیگران میخوام ببخشید و فراموش کنید و اجازه بدین ماجرا همینجا تموم بشه. بزرگی انسان ها به رفتارشون در مقابل اتفاقات مختلف بستگی داره.
:O عبارات کنایه ایم کجا بود؟ تمام نکات رو واضح و روشن گفتم!
& من هنوز توی این مسئله گیر کردم، اگه امیر (طبق گفته های آرمیتا و نیما) بدلیل حرف من درباره نمایشگاه و... موقتا مدیر شده، چه دلیلی داره که نوشته های من رو از بیخ پاک کنه؟ ضمنا من در طی دوران مدیریتم چندید بار شاهد بودم پستای من در قسمت قوانین توسط امیر ویرایش شده، بدون اینکه حتی 1 نقطه کم یا زیاد بشه (همون اول کار قوانین رو سیو کردم مقایسه کردم) خوب این چه معنی میتونه داشته باشه جز اینکه امیر همواره چشمش به دنبال مدیریت اون بخش بوده و سعی در پاک کردن آثارم (حتی در زمان مدیریت خودم) داشته؟
& :)) صرفا یک سابقه محسوب میشه خیلی باحال بود!
& جدا تو خود مطهری هستی؟ اون مطهری که من میشناختم همیشه یک دلیل خوب و منطقی میاورد که آدم جوابی در قبالش نداشت، نه اینکه بگه "توهین چیزه بدیه، حالا تو بیخیل!"
من ابدا نمیبخشم، چرا که اگه من این موارد رو نادیده بگیرم در واقع با تاییدم، حق تمام کاربرای معترض رو پایمال میکنم، ضمن اینکه لطمه ای که به من وارد شده جبران ناپذیره
حاج مطهری، این حرف تو فقط 1 معنی میتونه داشته باشه، اونم اینه که "مطهری پاسخی برای این اتهامات ندارد" (!؟!) و این وحشتناکه!

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

درج نام امیر توضیح داده شد.
برای عزل هر مدیر دلیل نمیارن. انتخاب مدیران بالادستیه خوب. البته حتما دلیل داشته. دلایل برای اون ها قانع کننده بوده و برای شما نه.
مساله امیر مدیریتی نبود و به دلیل شخصی بودن مساله ، نیما به عنوان یک کاربر دفاع کرد.
عدم رسیدگی هم دلایل مختلف داره. گاهی وقت ها اوضاع اون قدر شلوغ میشه و نیروی کاری کم ، که نمیشه به همه جواب داد. برخی وقت ها هم بحث ها پیچیده میشن و از کنترل خارج. من بازم میسپارم به این مدیران که حتما جواب بدن به تاپیک های اونجا.
بله توضیحاتی داده شد، اما کاملا غیر منطقی و از سر ناچاری، و بقدری غیر منطقی که گویا تنها جهت "پیچاندن بود"!
اگه بخاطر اهمیت اون بخشه، پس چرا زمانی که من مدیر شدم اضافه نشد؟ ضمنا، یعنی "عوض شدن مدیر یک بخش، از اضافه شدن 1 بخش جدید به سایت مهمتره؟؟؟" از کی تا حالا؟
عزل مدیر، تنها در صورتی که مدیر قبلی صلاحیت لازم رو نداشته باشه و مدیر جدید اصلح تر باشه صورت میگیره، حالا چجوری امیر که مشکل اخلاقی & فساد داره از من اصلح تره والله اعلم!
ضمنا، من هنگامی که برای مدیریت در بخش نرم افزار درخواست کاندیداتوری کردم، نیما پاسخی جالب توجه داد: "نه جیگر ! یادم نرفت ! ولی خب تو چون مدیریت بخش گفتگوی آزاد خیلی سنگین هستش بهتره روی همون گفتگوی آزاد وقت بزاری دیگه !!"
حالا چطور امیر با داشتن ناظمی سایت و مدیریت دو بخش که یکیشون شدیدا پرطرفدار هست میتونه مدیر 1 بخش دیگه هم باشه، ولی من نمیتونم حتی 1 بخش رو نگه دارم؟ (در حالی که اکثرا تایید میکنن، بهترین تاپیک های بخش در زمان من زده شد!)
& عدم رسیدگی منظورم چیزایی هست که میخوندن، نظر هم میدادن اما پستشون فقط پیچوندن بود!

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

مورد مبهم است. جواب داده نمی شود.
دماغت مبهم است!!!
منظورم سارا حقیقی بود.

xxxx

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بندر عباس

مورد من که مشخصه، همه هم میدونن منتها...
امیر شد آدم خوبه منم شدم آدم بده نیما هم این وسط مثلا منو ضایع کرد و چون جفتشون کلفت تر بودن هیچکسی کاریش نداشت
تازشم این خود نیما بود که نذاشت من حرفی بزنم، جریانو اون آورد تو سایت حالا میگی کاره ای نیست و جریان به شماها ربطی نداره؟
امیر و نیما تو سایت شما فعالیت میکردن و آبروی منم اینجا رفته، پس همه چیز ربط داره
نگفتی چرا هیچکس به اون دوتا (مخصوصا امیر) کاری نداشت؟

Parpari

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اهواز

اسم امیر در آخرین تغییرات : این ایرادی که شما میگیرین خیلی خرده گیریه. خانوم ثابتی اشرف به دلیل اهمیت بخش گفت و شنود اینکار رو کرده. قانونی برای این مورد نیست اما خب عرفا کار جالبی نیست قرار دادن اسم تک تک مدیران انجمن در آخرین تغییرات. اما چون گفت و گوی آزاد مسائل زیادی در پی داشته و بخش مهمی از سایته ، اعلام شده که مدیرش امیر شد.
ببینید این که انجمن گفت و شنود اجتماعی انجمن مهمیه حرفی درش نیست ولی این خیلیم قانع کننده نیست که چون مهمه حتما اسم مدیری که تازه انتخاب شده برای اون انجمنو توش بزنن تازه یعنی از انجمن معما و هوش مهمتر بوده که اونو جز آخرین تغییرات سایت ننوشتن ولی مدیر شدن امیر رو نوشتن؟! :O
لطفا دلیلایی که به کار میبرین یه خورده منطقی تر باشه در ضمن تاسف خوردن شما از قفل .و حذف شدن تایپیکا به درد نمیخوره بهتر یه دلیلی بیارین که همه رو قانع کنه

Hespride

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی (ره)
شهر
قم...قم...قم
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مالی

الان اون هفته تموم شد یا نه؟
چی شد خب جواب ها؟

اصلا ببخشید، وقتی یه سر دعوا مدیرا هستن، بهتر نیست خود اونها قاضی نشن؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا