معرفی محصولات کمپانی BFG

  • شروع کننده موضوع
  • #1

Mohzens

کاربر فوق‌فعال
ارسال‌ها
94
امتیاز
10
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی ری
به نام خالق زیبایی ها​

در این مقاله کوتاه قصد دارم شرکت BFG رو در حد چند خط براتون معرفی کنم و سپس به سمت بررسی محصولات این کمپانی بپردازیم.
شناخت:
کمپانی BFG یکی از چندین شرکت به نام و معروف تولید کننده قطعات سخت افزاری از جمله منبع های تغذیه(Power Supplies) و کارت های گرافیکی(3D Video Cards) و لوازم جانبی کامپیوتر(Accessory) و مادربرد ( Main or Motherboard) و ...می باشد.
ساختمان و مرکز اصلی این شرکت در نزدیکی شهر Lake Forest و در ایالت Illinois واقع شده است. فعالیت های این شرکت خصوصی(Private) بوده و فعالیت خود را از سال 2001 به طور رسمی آغاز کرد.(البته قابل ذکر است بنیان گزاران این کمپانی در سال 1998 تا 2000 در غالب یک شرکت کوچک نیز فعالیت می کردند). محصولات کمپانی BFG در بیشتر نقاط جهان مخصوصا آمریکای شمالی (North America) و اروپا (Europe) و خاور میانه و شرق آسیا به فروش می رسد.
BFG طی این 8 ساله محصولات فراوانی را برای علاقه مندان به بازی های ویدئویی(Game) و علاقمندان (Enthusiast) و اورکلاکر ها(Overclocker) به بازار جهانی عرضه کرده است.
این کمپانی به طور انحصاری وابسته به کمپانی Nvidia (کمپانی ورقیب معروف ATI در عرضه چیپست های گرافیکی) می باشد. محصولات این شرکت توسط چیپست های کمپانی Nvidia ساخته شده و در رده های مختلف و قیمت های مختلف و برای نیاز های متفاوت جامعه تولید و به بازار عرضه می گردد.
شاید بتوان گفت BFG یکی از معتبرترین کمپانی ها و پارتنر های Nvidia می باشد و در سالهای مختلف از سوی کمپانی Nvidia مدال تکنولوژی برتر را دریافت کرده است، از سویی دیگر با دقت کردن در خدمات این کمپانی در هنگام عرضه محصولات و بعد از آن می توان به این مسئله پی برد که BFG از برترین های کمپانی Nvidia و رقیبی جدی برای دیگر برند ها همچون Zotac,XFX,... می باشد.
BFG با در پیشگرفتن سیاست های درست توانست در سالهای گذشته وشاید هم اکنون بازار جهانی محصولات Nvidia را در دست بگیرد چرا که دادن خدماتی همچون گارانتی مادام العمر تعویض و کیفیت برتر محصولات این شرکت را از دید هیچ مشتری به دور نگه نداشته است! در این نوشته کوتاه فقط می توان به قسمت کوچکی از موفقیت های این شرکت اشاره کرد،از جمله ساخت اولین کارت گرافیک های اورکلاک شده کارخانه ای، ساخت اولین ابزار های خنک سازی قطعات در هنگام اورکلاک، در سالهای اخیر نیز این شرکت شروع به تولید کارت های فیزیک (PhysX) کرد.

وبسایت: www.BFGTech.com
هر گونه کپی برداری با ذکر سایت(Sampadia.com) و نام نویسنده (محسن علیائی) بلامانع است.
فکر نمیکنم توضیح خاصی مربوط به شرکت مونده باشه. دوستان هر سوالی دارند میتونند بپرسند با کمال میل پاسخ میدم... (; سری بعد به صورت نیمه تخصصی محصولات رو بررسی میکنیم...
 
  • شروع کننده موضوع
  • #2

Mohzens

کاربر فوق‌فعال
ارسال‌ها
94
امتیاز
10
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی ری
معرفی محصولات BFG

GTX 295 1792MB PCIe 2.0:
1235579578.jpg
خوب امروز با توجه به قولی که قبلا بهتون داده بودم به بررسی نیم تخصصی یکی از جدیدترین کارت های گرافیکی منتشر شده از سوی BFG می پردازیم. کارت GTX 295... فکر نمیکنم افراد زیادی در این فروم و در مورد GTX 295 یا کلا GTX200 Series اطلاع داشته باشند...
Nvidia پس از تولید آخرین و قدرتمندترین کارت گرافیک خود یعنی 9800 GX2 که از دو پردازنده گرافیکی G92 (پردازنده به کار رفته شده در بعضی کارت های سری 7 و 8 و 9) تشکیل شده بود تصمیم به عرضه سری جدید از کارت ها با پردازنده های گرافیکی جدید گرفت، از سویی دیگر ATI با عرضه کارت های سری 4xxx که از تراشه ی Rv770 بهره می برد گاموی بلند در جهت به دست آوردن بازار جهانی برداشته بود.
Nvidia با معرفی تراشه های GT200 توانست به مقابله با RV770 بپردازد. از مشخصات و امکانات جدید مشاهده شده در تراشه های GT200 استفاده از فیزیک(PhysX) به طور رسمی و Cuda (این امکان را به برنامه نویسان می دهد تا برنامه های خود را به صورت موازی و با سرعتی بسیار بالاتر از سرعت پردازشی CPU کامپایل کنند) و افزایش میزان پهنای باند به 512 بیت بود که موجب شد این تراشه علاوه بر مصارف خانگی و سازمانی مصارف سرور نیز پیدا کند(سرور ها به پهنای باند بالای گرافیکی نیاز دارند) ، اما با این حال RV770 که در کارت های 4850 و 4870 استفاده شده بود با استفاده از تکنیک کاهش قیمت توانست Nvidia را از دور خارج کند.
پس از گذشت حدود 1 سال از عرضه این دو تراشه بزرگ خبر از ساخت کارت گرافیکی قدرتمند تر و با استفاده از دو تراشه GTX260 و با تکنولوژی ساخت 55 نانومتری رسید. این کارت که GTX 295 نام داشت توجه همگان را به سوی خود جلب کرد، چرا که تا قبل از این 4870 X2 قدرتمند ترین کارت گرافیک شناخته شده بود، اما با آمدن این رقیب جدید دیگر 4870 X2 قدرتمند ترین کارت گرافیک جهان به شمار نمی رفت. طبق بررسی هایی که توسط سایت های معتبر :
image011.png
image012.png

همانند Tomshardwareانجام شده کارت GTX295 حدود 18 درصد از رقیب خود یعنی 4870 X2 قوی ترمی باشد در حالی که اختلاف قیمت این دو کارت نیز بسیار اندک است.
--------------------------------
VCN295GTX179BFG.jpg
حال نوبت به بررسی محصول ارئه شده از سوی BFG است. همانطور که گفته شد GTX295 از دو Gpu GTX260 بهره می برد که سرعت هسته برابر 576 مگاهرتز دارد. این مقدار سرعت به نسبت دیگر کارت های دو هسته ای تغییر زیادی پیدا نکرده است ولی با استثنایی که وجود دارد(55 نانومتری بودن کارت) دمای این کارت بسیار کم بوده و در نتیجه می توان این کقدار را با استفاده از اورکلاک کردن کارت افزایش داد.
سرعت سایه زن ها و مدل آن در این کارت به ترتیب 1242 مگاهرتز و 4.0 می باشد. سایه زن ها بر خلاف اسمشان در محیط های گرافیکی اقدام به تولید سایه نمی کنند! این پردازنده های جریانی به کمک GPU اشکال هندسی را باز سازی می کنند.
از دیگر مشخصات این کارت می توان به حافظه گرافیکی 1792 مگابایتی(2*896) اشراه کرد که به صورت ترکیبی فعالیت می کنند(یعنی هر GPU 896 مگابایت حافظه گرافیکی دارد که در هنگام قرار گرفتن در کنار یکدیگر با هم محسابه می شوند)، این حافظه ها از نوع حافظه های نسبتا پر سرعت GDDR3 می باشد که پهنای باندی در حدود 228 گیگابایت در ثانیه را فراهم می کند. مزیت این مقدار حافظه آن است که در صورت اتصال به یک مانیتور با مقدار اینچ بالا در پردازش تصاویر هیچ مشکلی وجود نخواهد داشت و تصاویر بدون حتی 1 فریم کمتر اجرا خواهند شد.
bfg-gtx-295-ekran-karti-2-bfg-gtx295.jpg
از سویی دیگر با استفاده از این مقدار حافظه و Share کردن آن با RAM سیستم(در سیستم عامل های لینوکس و ویستا و 7) می توان کارایی سیستم را حد قابل توجهی افزایش داد.
این کارت گرافیک به واسته PCI-EXPRESS 2 بر روی مادربرد نصب می شود، البته با استفاده از PCI-EXPRESS نسخه 1و 1.1 هم این امکان وجود دارد اما همانطور که می دانید پهنای باند نسخه 2 PCI-EXPRESS دو برابر PCI-EXPRESS 1.0 است و این یعنی در صورتی که ما بخواهیم در رزولیشن های بالا از این کارت بهره ببریم دچار مشکل شده و اختلاف کارائی بالائی را به نسبت چیزی که انتظار داشتیم نداشته باشیم.
از دیگر مزیت های این کارت به پشتیبانی از Quad SLI و Hybrid SLI و مصرف کم آن(پاور 680 وات نیاز دارد) می توان اشاره کرد.
---------------------------------
تست های انجام شده توسط سایتهای مختلف:
http://www.hexus.net/content/item.php?item=16737&page=7
http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/bfggtx295/10.html
http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-295-review-bfg/
http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=1468&pageID=6180
http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTYwOCw0LCxoZW50aHVzaWFzdA==
---------------------------------
که من به شخصه مقالات Guru3d زو بیشتر از بقیه قبول دارم...
سوالی بود در خدمتم.
هر گونه کپی برداری با ذکر سایت(Sampadia.com) و نام نویسنده (محسن علیائی) بلامانع است.​
 
بالا