پس کجا حرف بزنیم دیگه.......به نقل از پارسا :دیگه واقعا دارید این تو اسپم می دید دیگه !من رو ببینید ساعتی 10 تا منفی ها زیاد می شه !
لطفا دیگه اینجا در مورد منفی هاتون درد دل نکنید !
![]()
ممنون.
ااااااااااااااابه نقل از Backstreetboy :پس کجا حرف بزنیم دیگه.......
یه تاپیک دیگه بزنیم میگی تکراریه و قفلش میکین...
میایم اینجا نظر میدیم میگی دیگه ننویسین......
پس چیکار کنیم دیگه...؟؟؟؟ ........یه دفعه دیگه بگو سایتو ببندن مام دیگه نیایم!
در ضمن نفهمیدم چی نوشتی......قشنگ و با حوصله توضیح بده ببینم چی نوشتی.......به نقل از f@teme :ااااااااااااااا
آقای محترم
آقا پارسا راست میگه دیگه!
به جای درد و دل کردن یه پیشنهاد بده. اقلا بگو پیشنهاد من چطوره (البته اگه متوجه شدی چی میگم)
مدیران سایت بر حسب نظرات کاربران تصمیم میگیرن و اگه عملی باشه و مفید باشه این کارو میکننبه نقل از Backstreetboy :پیش نهاد بدم؟!؟!؟!؟!
مگه من کاره ایم که پیشنهاد بدم.....
اگه همه دستشونو به نفع تو بالا کنن بازم رای اصلی با مدیران سایته......
به نقل از f@teme :اینطور نیس اقایون مدیر؟
به نقل از Sylvanas :چرا سیستمه منفی رو بر نمیدارید ....؟!
یعنی یه کاری نمیکنید که فقط بشه مثبت داد .....؟!
واقعا متاسف که کارای خودتونم از یاد میبرید.....به نقل از مـهمّد بذرکار :کی بود صدا زد دموکراسی ؟!
خوب این مثبت و منفی کاملا در اختیار کاربران هست؛ به این هم اعتراض دارین ؟!!
فکر نمیکنی یکی از دلایل رشد بسیار بالای منفی هات اعتراضات بسیار زیادته؟به نقل از Backstreetboy :پس تا فرهنگ استفاده جا نیفتاده کاری انجام ندید.....
مرد حسابی من فقط دقیقه ای یه منفی دارم میگیرم.....
شما که اینقدر جوش میزنی ازت میپرسم....مدیرا به این کارا هم رسیدگی میکنن.......؟؟؟؟
برادر، این جزو قابلیت های smf نیست، یعنی همینجوری نمیشهبه نقل از f@teme :یه پیشنهاد : (نمیدونم چطوره! شما بگید)
اگه هر کاربر یه عدد داشته باشه
چطوره؟
عدد اولیه هر کسیم که 0 هست
به اعضای هر منفی یکی از اون عدد کم شه و به اعضای هر مثبتم یکی اضافه شه!
یعنی بازم کاربرا میتونن مثبت یا منفی بدن
اما به جای دوتا عدد ، یک عدد نشانه محبوبیت یا منفوریتشونه
اینطوری از یه جهاتی بهتره
چون مثلا اون عدد قابل تغییره چون هم کم میشه هم زیاد
مثلا یه مدتی یه کاربری خیلی بد بوده و همش بی قانونی میکرده و ... سر همین قضیه کلی منفی گرفته
اما حالا خوب شده خیلی بهتر شده ، اینطوری یواش یواش وقتی بهش مثبت میدن و تشویقش میکنن اون عدد میره بالا (و خب همون طور که میدونید خیلیا از روی + ها یا _ هات در موردت نظر میدن و بخشی از ذهنیتشون اینطوری شکل میگیره) و وقتی اون عدد یواش یواش زیاد شد باعث میشه طرز رفتار بد قبلی اون کاربر از ذهن خیلیا خارج شه
یا کاربرای جدید دیگه ذهنیت بدی بهش نداشته باشن
اصلا کسی فهمید من چی میگم یا نه؟![]()
خواهر!!!به نقل از GCD :برادر، این جزو قابلیت های smf نیست، یعنی همینجوری نمیشه
وگرنه فکر خوبیه!