اون شوخی کرد! یه بار دیگه پستشو بخونید! (ولیبه زودی باید بیاد..همین روزا!)به نقل از * ســـــــــارا * :SMART_BOY داره میگه اومده
هر کسی که مدیر تایید کنه قبول میشهبه نقل از MELANI :این واقعا نامردیه نه سهمیه ای داریم نه چیزی iکی میگه معدل های بالای 15 قبولن ؟ من یکی از دوستام معدلش 19.80 بود قبول نشد .
به نقل از E.H.A :هر کسی که مدیر تایید کنه قبول میشه
ما یکی رو داشتیم 19/80 شد قبول نشد ولی یکی رو هم داشتیم به زور 18 شد ولی قبول شد!
باید از لحاظ اخلاقی و بند "پ" و احیانا" درسی مورد تایید مدیر باشه
ميگم چرا هر كي معدلش 19.80 بوده رد شده؟! نكنه منم رد بشم؟!به نقل از MELANI :این واقعا نامردیه نه سهمیه ای داریم نه چیزی iکی میگه معدل های بالای 15 قبولن ؟ من یکی از دوستام معدلش 19.80 بود قبول نشد .
به نقل از بهنار :در مورد سهمیه ها هم باید بگم در تاریخ 18 خرداد آقای غفاری گفتند سهمیه سمپادی ها 100 درصده و آزمون جنبه ی تکمیل ظرفیت و مقایسه ی بچه ها ی سمپادی با بقیه رو داره
البته نمی دونم این خبر راسته یا طبق معمول یه چیزی پروندن. X-(
من فقط 2روز نبودما!!به نقل از مُحسن...! :کیمیا خانوم(مدیر انجمن) حواست بیشتر به این تاپیک باشه..!نیاز به پاک سازی پست ها داره..!
درسته !به نقل از بهنار :چرا بحثو این قدر منحرف می کنین ؟من با مسئول آزمون های سمپاد تماس گرفتم گفتند آخر مرداد ان شا الله.حالا برین بنشینین و منتظر بمونین ( به قول شاعر بنشین لب سایت و گذر عمر ببین ???
مطمئنی؟!!؟به نقل از closeman :دوستان امروز تو روزنامه خوندم که گفتن که تا اخر هفته ی دیگه نتایج صد در صد میاد...
نگرانی هم نداره...
موفق باشید
اره...روزنامه خراسان سه شنبه یا چهار شنبه نوشته بود...به نقل از legend :مطمئنی؟!!؟
مدیر ما که گفت برا هفته ی دیگه میره؟!؟! آخه به حرف های این سازمان نباید اطمینان داشت!؟! خیلی خالی بندند؟!!