afroDt
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان 1
- شهر
- تهرانــــــــــ
پاسخ : آزمون ورود به دبیرستان
به شحصه بيشتر از قبل درس ميخونم....
چون اون موقع تقريبا مطمئن بودم قبول نميشم...
ولي حالا دارم واسه ترم دوم ميخونم، الان بدون استرس با اطمينان بيشتر درس ميخونم... بيشتر دوستاي من كه اين طورين!
شايد....ولي..به نقل از Kinder :پس احتمالاً من هم باید در پوست خودم نگنجم !!! :)
من به عنوان دانش آموزی که امسال باید آزمون بدم اینو می گم :« این وضعیت به هیچ وجه به نفع ما نیست ! » حتی اگر هم قرار بود آزمونی نباشه، نباید الان اطلاع می دادند !
بچه های ما از همین امروز افت تحصیلیشون مشخص شد !!! سر کلاس هیچ کس حتی پیش مطالعه نداشت ! عدم انجام تکالیف امروز رکورد زد !!!!!
این کار از طرفی تبعیض بین بچه های بیرون و ما و از طرفی گرفتن انگیزه به شمار میاد !
فارغ التحصیلان 92 دبیرستان هاشمی نژاد، از نظر درسی، یکی از بدتریین نسل های این دبیرستان توی این سال ها بوده ! چرا ؟!!
چون بدون آمادگی قبلی وارد دبیرستان شدند ! دروس پایه ضعیفه، که این موجب یک افت بزرگ در سطح همه ی دانش آموزان مرکز شد !
من خودم رو مثال می زنم : حتی دیگه حوصله ندارم به کتاب های تستم نگاه کنم !!!
هر وقت می خوام درس بخونم، به خودم می گم : خب آزمون رو که ورداشتن؛ امتحان ها هم که نهاییه؛ چه دلیلی برای درس خوندن وجود داره ؟!!
این کار نهایت بی منطقیه ! خیلی ها هستن که واقعاً شانسی به سمپاد اومدن !!! اصلاً لایق این مراکز نیستن و توانایی ای هم ندارن !
کسانی که واقعاً حقشونه باید پشت این میز ها باشن ... چه معیاری برای سنجش وجود داره ؟!!
حداقلش این بود که 1 ماه _ 15 روز مونده به آزمون اعلام کنند؛ که شاید در این صورت یک عده به خودشون بیان و به بهونه ی آزمونم که شده درس بخونن !!!
همیشه کاراشون اینجوریه ... بی تدبیر، بی منطق، بی برنامه ... !!!
به شحصه بيشتر از قبل درس ميخونم....
چون اون موقع تقريبا مطمئن بودم قبول نميشم...
ولي حالا دارم واسه ترم دوم ميخونم، الان بدون استرس با اطمينان بيشتر درس ميخونم... بيشتر دوستاي من كه اين طورين!