اون بدبختا(که به احتمال زیاد همون قدری که گفتم سطح درسیشون پایینه-ممکنه گاگول نباشن ولی قطعا با4سال درس خوندن تو عادی از ما ضعیف ترن-) اگه بیان سر کلاس بشینن و با ما2تا آزمون هماهنگ بدن دیگه همه از ریاضیای ما ناامید میشن و این ضربه ی خیلی بزرگی به بچه هایی که واقعا خوبن میزنه(دارم در مورد همه حرف میزنم نه فقط خودم)به نقل از مُحسن :بزار اون بدبخت ها بیان سر کلاس، بعد بینید چی میشه اینقدر ها هم گاگول نیستند قطعا بعد شما هم جوش نزن پوستت چروک میشه..کسی جای شما رو تنگ نکرده که، اون 17 نفر هم ورودی اول دبیرستان رو قبول نشدن دلیلی بر ضعیف بودنشون نیست، من خیلی آدمای گاگول رو دیدم که تو سمپادن، خیلی آدمای خفن و باهوشی هم دیدم که ترجیح میدن مدرسه عادی درس بخونن!
بزار سال تحصیلی شروع بشه بعد سعی کن باهاشون دوست بشی شاید بچه های خوبی بودن، سطح درسیشونم از شما قوی تر بود، بعد اونوقت بد میشه برا خودت نهایتا هم کاری نمیشه کرد الکی عصبانی شدن فایده ای نداره..بیخیال..
وبه ضرر ما...به نقل از D :به نظر من اگر گزینش درست باشه هیچ اشکالی نداره...
البته این که وسط پایه وارد بشن به ضرر خودشونه.
واقعاً نمیدونم چرا شما چنین تصوری دارین ! مطمئن باش خیلی از آدمایی که مدرسه ی عادی درس میخونن درسشون خیلی بهتر از شماستبه نقل از lgh95 :اون بدبختا(که به احتمال زیاد همون قدری که گفتم سطح درسیشون پایینه-ممکنه گاگول نباشن ولی قطعا با4سال درس خوندن تو عادی از ما ضعیف ترن-) اگه بیان سر کلاس بشینن و با ما2تا آزمون هماهنگ بدن دیگه همه از ریاضیای ما ناامید میشن و این ضربه ی خیلی بزرگی به بچه هایی که واقعا خوبن میزنه(دارم در مورد همه حرف میزنم نه فقط خودم)
ممنون از نگرانیتون بابت پوستم آقای دکتر...!!! B-)
آدمای خفن و باهوشی که ترجیح میدن مدرسه عادی بخونن چرا باید2بار آزمون ورودی رو ندن و یهو اول دبیرستان یادشون بیاد که بای سمپادی میشدن؟؟
اگه ضعیف تر بودن و همون عواقبی که گفتم پیش اومد چی؟
به هر حال ممنونوبه ضرر ما...
به نظرشما گزینشی که از کل60نفر شرکت کنندش 17نفر اومده باشن1 درسته؟!!
شما درست میگید ولی تکمیل ظرفیت های ما اول دبیرستان رو هم عادی خوندن آزمونشونم کلا60 نفر شرکت کننده داشته پس نمیتونن بچه های خیلی تاپی باشنبه نقل از مُحسن :تو مرکز شما نمیدونم اما تو مرکز ما هرکی سه سال راهنمایی رو سمپاد نبوده درسش خیلی خوب بوده وقتی امده دبیرستان، اینا فقط تصورات پوچ شماست
به نقل از lgh95 :منم گفتمبه نقل از Nahid :واقعاً نمیدونم چرا شما چنین تصوری دارین ! مطمئن باش خیلی از آدمایی که مدرسه ی عادی درس میخونن درسشون خیلی بهتر از شماست
کی گفته مدرسه ی خوب فقط مال سمپاده؟ مخصوصاً با وضعیتی که الان هست
یه غرورِ خیلی بدی بعضی از سمپادی ها دارن, 3-4 نفر رو دیدم که به خاطرِ این غرورشون ضربه های بزرگی خوردن. خوب نیست آدم اینقدر خودشو بالاتر و بهتر از بقیه ببینه.
منظورم از "همه" بچه های خوب ورودی جدید هم بودبه نقل از lgh95 :این ضربه ی خیلی بزرگی به بچه هایی که واقعا خوبن میزنه(دارم در مورد همه حرف میزنم نه فقط خودم)
آزمون ورودی سوم راهنمایی به اول دبیرستانو میگی دیگه؟؟به نقل از kosar_A :به نظر من امتحان ورودی بهتره ولی اصلا خوب نیست که تو تابستون بدیم ما سال پیش دادیم از بس استرس داشتیم اصلا نفهمیدیم تابستون چه جوری گذشت ولی واسه خودآزمایی بد نیست :)