آزمون ورود به دبیرستان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

مهسا 1376

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمانشاه
پاسخ : آزمون ورود به دبیرستان

بچه ها 3 صفحه واسه خودتون سر یه چیزی که هنوز خبری ازش نیومده بیرون بحث کردین؟ :D
:-" یه منبعی چیزی بود جایه بحث داشت ولی این جوری اصلا :|

y.a

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان3/ فرزانگان۱
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای ریاضی سال ۹۲
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر - نرم افزار

جواب هاي ورودي ميان پايه دبيرستان
http://tehranedu.ir/NewsShow.aspx?Newsid=4308

empress

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهـــران
دانشگاه
صنعتی‌شریف
رشته دانشگاه
مهندسی برق

مثلا قرار بود فقط برای انسانی باشه...همش یه نفر؟؟؟؟ :-w
از سطح آزمونشون اطلاع ندارید؟؟اینکه سخت بوده یا نه؟

lgh95

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
93
مدال المپیاد
برنز نجوم 92
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
فیزیک

درود!
ما اسفندماه سال سوم راهنمایی(اسفند88)فهمیدیم باید واسه ورود به دبیرستان تو اردیبهشت آزمون ورودی بدیم :-\...دادیم و همه100 واندی نفری که سال86 به مرکز وارد شده بودیم تو مرکز1قبول شدیم و یه تعدادی هم که راهنماییشونو عادی خونده بودن تو مرکز فرزانگان2 قبول شدن...
تابستون امسال فهمیدیم یه آزمون ورودی از بچه های مدارس عادی گرفتن و از60 نفر شرکت کننده(!)ای که داشته 17 نفر برای تکمیل ظرفیت کلاس های ریاضی ما(دو کلاس 17و18 نفری) و یه تعدادی هم برای تکمیل ظرفیت مرکز2 قبول شدن X-( X-( X-(
به نظر ما(من و دوستان!) این بی عدالتی محض در حق ما-اونا و بچه های مرکز2ه...
لطفا دلایلم رو تا آخر بخونین و بعد در موردم قضاوت کنین...
دلایل:
1-دوستان ورودی جدید به احتمال بسیار زیادسال پنجم ابتدایی و سوم راهنمایی آزمون ورودی دادن و قبول نشدن که (تونستن دوباره امتحان بدن) پس اونا نه تنها در حد مرکز1که در حد مرکز2هم نبودن که حالا دارن با یه آزمونِ به نظر من شک برانگیز(تعداد شرکت کننده هاش)به راحتی وارد مرکز1میشن X-(
2-طبق1 به صورت کاملا علنی حق بچه های مرکز2 خورده میشه چون اونا اگر میدونستن قراره امسال یه همچین آزمونی بگیرن و میتونستن به این راحتی وارد مرکز1 بشن پارسال با ما آزمون نمیدادن و 1سال صبر میکردن و امسال آزمون میدادن و وارد مرکز1میشدن اما چون پارسال آزمون داددن و قبول شدن دیگه امسال نتونستن آزمون ورودی مرکز1رو بدن

3-میشه از1 و اینکه اونا علاوه بر3سال راهنمایی ،سال اول دبیرستان روهم عادی خوندن ،فهمید که سطح درسی دوستان پایینه پس وقتی یه دفعه با انبوه مطالب دوم دبیرستان(اونم ریاضی...!)روبه رو شن ممکنه چند حالت واسشون پیش بیاد!:ظرفیتشون بالا باشه و بمونن و ادامه بدن :>-بیخیال باشن و بمونن و ادامه ندن(درس خوندنو) X-(- ظرفیتشون پایین باشه و خودشون بزارن برن B-)

4-دوستانی که میمونن و ادامه میدن که هیچی...ولی دوستانی که میمونن و ادامه نمیدن سرکلاسا نمیذارن درس خوب و باسرعت پیش بره و وقت کلاسو میگیرن و البته سطح کلاسای ریاضی رو میارن پایین-هم تو مدرسه و هم بین مراکز کرج-این اثر(!) تو آزمون های هماهنگ بین مراکز کرج به خوبی آشکار میشه-ما قدیمیای ریاضی35 نفریم و جدیدا 17نفر در صورتی که برادرای سلطانی(!)حدود 100 نفرشون میرن ریاضی پس به احتمال زیاد رتبه ما از اونا پایین تر میشه-

با این دلایل به نظرشما ما حق داریم عصبانی باشیم یا...

empress

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهـــران
دانشگاه
صنعتی‌شریف
رشته دانشگاه
مهندسی برق

به نظر من اگر گزینش درست باشه هیچ اشکالی نداره...
البته این که وسط پایه وارد بشن به ضرر خودشونه.

lgh95

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
93
مدال المپیاد
برنز نجوم 92
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از مُحسن :
بزار اون بدبخت ها بیان سر کلاس، بعد بینید چی میشه :D اینقدر ها هم گاگول نیستند قطعا :D بعد شما هم جوش نزن پوستت چروک میشه..کسی جای شما رو تنگ نکرده که، اون 17 نفر هم ورودی اول دبیرستان رو قبول نشدن دلیلی بر ضعیف بودنشون نیست، من خیلی آدمای گاگول رو دیدم که تو سمپادن، خیلی آدمای خفن و باهوشی هم دیدم که ترجیح میدن مدرسه عادی درس بخونن!

بزار سال تحصیلی شروع بشه بعد سعی کن باهاشون دوست بشی شاید بچه های خوبی بودن، سطح درسیشونم از شما قوی تر بود، بعد اونوقت بد میشه برا خودت :D نهایتا هم کاری نمیشه کرد الکی عصبانی شدن فایده ای نداره..بیخیال.. :D
اون بدبختا(که به احتمال زیاد همون قدری که گفتم سطح درسیشون پایینه-ممکنه گاگول نباشن ولی قطعا با4سال درس خوندن تو عادی از ما ضعیف ترن-) اگه بیان سر کلاس بشینن و با ما2تا آزمون هماهنگ بدن دیگه همه از ریاضیای ما ناامید میشن و این ضربه ی خیلی بزرگی به بچه هایی که واقعا خوبن میزنه(دارم در مورد همه حرف میزنم نه فقط خودم)
ممنون از نگرانیتون بابت پوستم آقای دکتر...!!! B-)
آدمای خفن و باهوشی که ترجیح میدن مدرسه عادی بخونن چرا باید2بار آزمون ورودی رو ندن و یهو اول دبیرستان یادشون بیاد که بای سمپادی میشدن؟؟
اگه ضعیف تر بودن و همون عواقبی که گفتم پیش اومد چی؟
به هر حال ممنون
به نقل از D :
به نظر من اگر گزینش درست باشه هیچ اشکالی نداره...
البته این که وسط پایه وارد بشن به ضرر خودشونه.
وبه ضرر ما...
به نظرشما گزینشی که از کل60نفر شرکت کنندش 17نفر اومده باشن1 درسته؟!!

nahid

violet
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1388

اینکه این ورودی دوباره گذاشته بشه واقعاً خوبه, به این شرط که اجتماعی و دینی توش نداشته باشه ! :| امتحان تیزهوشان باشه !

به نقل از lgh95 :
اون بدبختا(که به احتمال زیاد همون قدری که گفتم سطح درسیشون پایینه-ممکنه گاگول نباشن ولی قطعا با4سال درس خوندن تو عادی از ما ضعیف ترن-) اگه بیان سر کلاس بشینن و با ما2تا آزمون هماهنگ بدن دیگه همه از ریاضیای ما ناامید میشن و این ضربه ی خیلی بزرگی به بچه هایی که واقعا خوبن میزنه(دارم در مورد همه حرف میزنم نه فقط خودم)
ممنون از نگرانیتون بابت پوستم آقای دکتر...!!! B-)
آدمای خفن و باهوشی که ترجیح میدن مدرسه عادی بخونن چرا باید2بار آزمون ورودی رو ندن و یهو اول دبیرستان یادشون بیاد که بای سمپادی میشدن؟؟
اگه ضعیف تر بودن و همون عواقبی که گفتم پیش اومد چی؟
به هر حال ممنونوبه ضرر ما...
به نظرشما گزینشی که از کل60نفر شرکت کنندش 17نفر اومده باشن1 درسته؟!!
واقعاً نمیدونم چرا شما چنین تصوری دارین ! مطمئن باش خیلی از آدمایی که مدرسه ی عادی درس میخونن درسشون خیلی بهتر از شماست
کی گفته مدرسه ی خوب فقط مال سمپاده؟ مخصوصاً با وضعیتی که الان هست :|

یه غرورِ خیلی بدی بعضی از سمپادی ها دارن, 3-4 نفر رو دیدم که به خاطرِ این غرورشون ضربه های بزرگی خوردن. خوب نیست آدم اینقدر خودشو بالاتر و بهتر از بقیه ببینه.

HTC

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بوشهر
دانشگاه
رشت
رشته دانشگاه
پزشکی

ورودی چه باشه و چه نباشه همه ی راهنمایی ها قبولند مگه کسی مشکل انضباطی و این حرفا داشته باشه :-"
سال ما ورودی نبود ! همش معلما کردن چماق زدن تو سرمون :|

lgh95

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
93
مدال المپیاد
برنز نجوم 92
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از مُحسن :
تو مرکز شما نمیدونم اما تو مرکز ما هرکی سه سال راهنمایی رو سمپاد نبوده درسش خیلی خوب بوده وقتی امده دبیرستان، اینا فقط تصورات پوچ شماست (;
شما درست میگید ولی تکمیل ظرفیت های ما اول دبیرستان رو هم عادی خوندن آزمونشونم کلا60 نفر شرکت کننده داشته پس نمیتونن بچه های خیلی تاپی باشن
در ضمن با آزمونی که پارسال گرفتن بچه های خوبی که3سال راهنمایی رو عادی خونده بودن واسه فرزانگان2 گرفتن
به نقل از lgh95 :
به نقل از Nahid :
واقعاً نمیدونم چرا شما چنین تصوری دارین ! مطمئن باش خیلی از آدمایی که مدرسه ی عادی درس میخونن درسشون خیلی بهتر از شماست
کی گفته مدرسه ی خوب فقط مال سمپاده؟ مخصوصاً با وضعیتی که الان هست :|

یه غرورِ خیلی بدی بعضی از سمپادی ها دارن, 3-4 نفر رو دیدم که به خاطرِ این غرورشون ضربه های بزرگی خوردن. خوب نیست آدم اینقدر خودشو بالاتر و بهتر از بقیه ببینه.
منم گفتم
به نقل از lgh95 :
این ضربه ی خیلی بزرگی به بچه هایی که واقعا خوبن میزنه(دارم در مورد همه حرف میزنم نه فقط خودم)
منظورم از "همه" بچه های خوب ورودی جدید هم بود

mohammadpasan1373

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بیرجند
مدال المپیاد
آقا ما نخوندیم ولی تو برو!!!!خداییش ضرر نمیکنی!
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

تا چند سال پیش که هر سال بود ولی تازگی ها یه سال در میون میزارن!!!

lgh95

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
93
مدال المپیاد
برنز نجوم 92
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
فیزیک

هر سال بود...؟!!

kosar abdeyan

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
miandoab
دانشگاه
علوم پزشکی ارومیه

به نظر من امتحان ورودی بهتره ولی اصلا خوب نیست که تو تابستون بدیم ما سال پیش دادیم از بس استرس داشتیم اصلا نفهمیدیم تابستون چه جوری گذشت ولی واسه خودآزمایی بد نیست :)

lgh95

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
93
مدال المپیاد
برنز نجوم 92
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از kosar_A :
به نظر من امتحان ورودی بهتره ولی اصلا خوب نیست که تو تابستون بدیم ما سال پیش دادیم از بس استرس داشتیم اصلا نفهمیدیم تابستون چه جوری گذشت ولی واسه خودآزمایی بد نیست :)
آزمون ورودی سوم راهنمایی به اول دبیرستانو میگی دیگه؟؟

fatameh

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رفسنجان
مدال المپیاد
یکم واسه زیست
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
پزشکی یا دکترای ژنتیک

بچه مرگز ما رکورد تکمیل ظرفیتو شکست :)) :)) :))تو یه شهر کوچیک مثل رفسنجان ما خودمون 45 تا تجربی بودیم رفته ازمون استانی کرفته 47تای دیگه گرفته ریاضی ها 10 تایی بودن فقط 15تا گرفته و قرار بود انسانی بگیره که اصلا نگرفته و الان از مدرسه ی ما اون هایی که میخواست برن ادبیات باید افتخاری برن نمونه لازم به ذکر است که ما تو مدرسه اصلا کلاس خالی نداریم و امسال بجای 60تا اول 120 تا داره میاد من فقط لحظه شماری میکنم اول مهر ببنم این همه ادمو کجا میخوان جا بدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :D :D :D

-elham-

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی
شهر
هرمزگان

ببخشید من ی سوال خییییییییلی مهم دارم لطفا همه سوم راهنمایی ها جواب بدن.پلیییییییییییییییییییییییز

بحث براینه که امسال آزمون داریم و همچین بخشنامه ای هم اومده.یا یک آزمون آخر سال داریم یا اینکه هر دوماهی اینا آزمون داریم. ~X(

بعد یک سریا میگن که اینا همش چرته و میخوان بترسونن و ازین حرفا. ~X(

لطفا بگین که تو مدرسه شما چه اتفاقاتی افتاده میگن آزمون دارین ؟، ندارین؟چیجوریه؟(لطفا کامل توضیح بدین) [-o<

مهسا 1376

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمانشاه

این چیزی که تو میگی رو ما(ینی مدرسه ما :D) اصن نشنیدیم :-"
به ما گفتن تا الان همون بخشنامه پارساله که گفتن ازمون نیست ، ولی شما باید اماده باشین( (:|) چون هیچ چیزی معلوم نیس :-"

-elham-

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی
شهر
هرمزگان

ولی تو بعضی مدرسه ها چیزایی قطعی اعلام شده یا حرفایی زده شده.مث مدرسه ما :-&

آه تا حالا یک نفر امیدوارم کرد 8->

mahdish10

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
راهنمایی فرزانگان 1 تهـران
شهر
تهـران

والـا برا مـا که گفتن ظاهرا قـراره 4 یا 6 تا آزمـون برگزار شـه به جای آزمون ورودی . :-??

-elham-

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی
شهر
هرمزگان

به مام همینو گفتن ولی من مطمین نیستم چون هر کس ی چیزی میگه.برا همین میخوام از همه بپرسم تا برام مشخص شه :)

تا الان:1امتیاز ناامید کننده و 1 امتیاز امید بخش :|

-elham-

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی
شهر
هرمزگان

چرا سومیا نمیان بگن مدرسشون چی خبره ;;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا