پاسخ : مفهوم زمان
به نقل از silence :
1.در مورد این جهان های موازی می شه بیشتر توضیح بدید؟
فقط در حد یه فرضیست یا استنادات علمی و دقیق مبنی بر وجود این جهان ها در اختیار هست؟
چرا وقتی سرعت ما به سرعت نور برسه جرممون به سمت بی نهایت میل می کنه؟ ا
صلا چرا مبنای زمان از نظر انیشتین شده سرعت نور؟
چه تضمینی هست که سرعتی بالاتر از سرعت نور وجود نداشته باشه که ما هنوز اونو نشناخته باشیم؟
سلام به همه من جدیدم تازه همین دو دقیقه پیش عضو شدم
بریم سره اصله مطلب
ببین بحث سره جهان های موازی وقتی شروع شد که دانشمندان اومدن نظریه ای به نام نظریه ریسمان ها رو رائه کردند.این نظریه میاد اجزای جهان رو متشکل از ریسمان های در حال لرزشی میدونه.
بزرگترین مساله قابل استناد در نظریه ریسمان اینه که فضا و زمان دو بعدی ولی ما فقط 4 تا شو میبینیم برای همین متخصصین این نظریه میان دلایلی برای توضیح ابعاد بیشتر میدن
1.ابعاد اضافی آنقدر فشرده شده اند که در دوران ما در پدیده ها قابل کشف نیستند
.2.طبق تئوری های ریاضی ما در دنیای خود فرو رفته ایم و ابعاد
بزرگتر را نمی بینیم. .مثلا گرانش که یک نیروی بنیادی در طبیعت است یک
بعد مخفی فرض می شود، نیرو های بنیادی دیگر را تولید می کند
خوب حالا اگه از این دو یه نتیجه کلی بگیریم میتونیم به این برسیم هک شاید ابعاد دیگه یه دنیایی رو تشکیل دادند که به اون جهان خواهر میگن که با جهان ما همزیستی میکنه
این نکته رو هم داشته باش که:
هنگامی مطرح شد که دانشمندان در حال تلاش برای یکپارچه سازی نیروی جاذبه با دیگر نیرو های طبیعی بودند.
دانشمندان به این نتیجه رسیدند که به غیر از ابعاد جهان ما باید ابعاد دیگری وجود داشته باشند که از دید ما پنهانند و ممکن است در فاصله ای بسیار دور از هسته اتم در هم پیچیده شده باشند..
بر طبق تئوری جدید ام ابعاد دیگر به صورت پیچیده و مخفی شده توصیف می شوند. فضا در جهان ما به صورت پوسته ای سه بعدی در ساختاری بزرگتر و با ابعادی بیشتر معرفی می شوند. که فضای ما را در بر می گیرند .
تو اگه نظریه ریسمان و ام رو بخونی به طور دقیق میتونی به یه نتایجی برسی
اما سوال بعدی:
جرم یه تعریف فیزیکی دیگه هم داره من اینو از معلم فیزیک پیش ها شندیم بهم گفت جرم توانوانایی جرم در برابر تغییر شتاب است.
بدن ما جسم ما نمیتونه در برابر شتاب بالایی که در راه رسیدن یه سرعت نور داره تجمل کنه و نمیتونه در برابرش مقاومت کنه پس هرچی شتاب بالا میره جرم هم بیشتر میشه
سوال بعدی رو من شک دارم تو جایی از انیشتین خوندی که مبنای زمان سرعت نوره؟
شاید منظورش این باشهوقتی جسمی با سرعتی فراتر از سرعت نور حرکت کنه میتونه با میان بر زدن بعد پنجم وارد ابعاد بالا تر بشه
کی گفته سرعتی بالا تر از سرعت نور وجود نداره این مقاله رو ببین:
محققان دانشگاه ژنو در سوئيس موفق به کشف سيگنالي شدند که سرعت حرکت آن از سرعت نور بيشتر است.
در پديدهاي به نام درگيري چنین چیزی امکان پذیر است. به اين معني که اگر دو ذره که به شدت با هم در ارتباطند را از يکديگر جدا کرده و در فاصله طولاني از هم نگه داريم، علي رغم فاصلهاي که بين آنها وجود دارد، در صورت بروز تغيير در يکي از ذرهها ديگري نيز دچار تغيير خواهد شد.
وقتی دو فوتون نور مرتبط و درگير به هم را در آزمايشگاه به فاصله 18 کيلومتر از يکديگر دور کنیم با بررسي خصوصيات هر يک از آنها می توان دريافت که با تغيير در هر کدام ديگري نيز متحول ميشود.
با مشاهده اين نتايج، محققان به اين نتيجه رسيدند که بين اين دو ذره، سيگنالي در حال حرکت است که خصوصيات يکي را به ديگري منتقل ميکند.
محققان بر اين باورند که اين سيگنال بايد سرعتي 10000 بار بيشتر از سرعت نور داشته باشد تا بتواند خصوصيت يک فوتون را به ديگري منتقل کند.
این تو سلیته زیر بود
www.welkinsky.blogfa.com