6 مربع

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع armita
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : 6 مربع

به نقل از Dokhtare ariyaE :
باور کن میشه!! به این شکلی که من کشیدم نگاه کن! :)
این شکله اصلا مربع هاش از هم جدایند.
اگه این شکلیه 6 تا مربع جدا در نظر میگیریم!

به نقل از monajem :
بنده هم موافقم ، علاوه بر این که همچنان سر عرض خودم هستم !

به نقل از Niloofar.sh :
بنده هم موافقم ، علاوه بر این که همچنان سر عرض خودم هستم !
باید اثبات کنید که بیشتر نمی شه.

به نقل از mahta_H :
هر جوری درست کنی بالا ره 4 وجه مربع گرفته میشه ( ممکنه از مربع های مختلف باشه ) پس تو همش به یه اندازه است !
من با این موافقم !

پاسخ : پاسخ : 6 مربع

به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :
باید اثبات کنید که بیشتر نمی شه.
خب حداقلش اینه که اینا باید 5 تا اتصال داشته باشن دیگه . یعنی یا پشت همند ، یا یکشون همردیف بقیه نیست ، یا دوتاشون یا سه تاشون . بقیه حالتا هم تکراری می شن . مثلا توی این شکل ، سه تا سه تا توی یه ردیفن . توی یه ردیف باشن که اصلا نمی شه .
اگه دو تایی باشه ، نمی تونه هر دوتایی که با 4 تای دیگه توی یه ردیف نیستن ، کنار هم باشن واسه این که مکعب نمی سازه . ( امتحان کنید) پس باید هر کدومشون یه طرف باشن که هر حالتی هم که بسازه ( از جمله همون حالت اولیه سوال ) ، محیط 14 هستش .
ممکنه هم سه تا سه تا باشن که اگه دو تا دسته سه تایی بشن ، فقط شکلی که من کشیدم درسته . اگرم نشه ، یعنی دو تا یه طرف و یکی یه طرف دیگه . اگه اون دو تایی کنار هم باشن ، یکی از ضلع ها دوبار تکرار می شه و یکی خالی می مونه ( می تونید امتحان کنید ، ) اگرم نباشن ، یعنی دو تا مجزا باشن از هم باز هم همین طوری می شه .
پس در هر حال ، محیط از 14 بیشتر نمی شه .

به نقل از monajem :
شکل من بده! یعنی چی از هم جداند؟!

به نقل از Dokhtare ariyaE :
شکل من بده! یعنی چی از هم جداند؟!
خب بعنی باید به هم وصل باشن .
شما از لحاظ منطقی در نظر بگیر . دو تا چیز یا به هم وصل هستن ، یا وصل نیستن دیگه . نمی شه یه سر سوزن به هم وصل باشن ولی خاصیت وصل نبودن رو داشته باشن . شاید با پیچ و تاب دادن مقوا ، ظاهرا این اتفاق بیفته ولی در واقع این طور نیست . خب وقتی این طور نیست ، یعنی شما از 3 تیکه مقوا برای ساختن این شکل استفاده کردی . دو تا مربع که ملا جدان از شکل . و بقیه شکل .

به نقل از Niloofar.sh :
خب بعنی باید به هم وصل باشن .
شما از لحاظ منطقی در نظر بگیر . دو تا چیز یا به هم وصل هستن ، یا وصل نیستن دیگه . نمی شه یه سر سوزن به هم وصل باشن ولی خاصیت وصل نبودن رو داشته باشن . شاید با پیچ و تاب دادن مقوا ، ظاهرا این اتفاق بیفته ولی در واقع این طور نیست . خب وقتی این طور نیست ، یعنی شما از 3 تیکه مقوا برای ساختن این شکل استفاده کردی . دو تا مربع که ملا جدان از شکل . و بقیه شکل .
آره راست میگی!! به صورت فوق شدید سوتی دادم!!

آرمیتا آخر نیومدی تو این تاپیک !

آرمیتا بیا جواب بده یا بیا جواب بده

جواب نیـلوفر درست هست ولی بهترین جواب نیست +
قفل می شود !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا