7 روز چقدر است؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع
پاسخ : 7 روز چقدر است؟؟

فکر می کنم یه جایی بذاریم هرکی قانع نشده معلوم بشه اینجا که 4 نفر بیشتر نبودن که قانع نشده باشن

saeid01

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی کاشان
شهر
کاشان

خیلی بی انصافین ! این صابر نژاد بیچاره , به همراه بذرکار و بنده ؛ یه همایش به اسم "بچه های فیزیک داشتیم برگزار می کردیم ... "

میاد انشااا... !

• شروع کننده موضوع

amir.love

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد1
شهر
مشهد

به نقل از p.sh :
شما وخیلی کسای دیگه هیچی رو نمیپذیریدکلا بچه ها خیلی مسئله رو بزرگ میکنن
به نقل از 3ggerman :
برا اینا؟!
بپرس ببین میدونن رفع مشکل چیه یا نه.
تو این چند هفته گند زدن.هی اعتراض.مدیر اومد جواب داد.سعی کرد منطقی جوو از اینا بگیره که جوگیر نباشن.ولی اتمسفرشون بالاس.نمیدونم...بهتره که بگم نمیدونم چرا این مسخره بازیا رو تو سایت در اوردن.دارن شورشو در میارن.فک میکنید مدیر بودن شخصی به اسمه امیر و بقیه حرفاشون تنها دلیلیه که اینا شورش کردن؟من که نمیدونم شاید...خود این جی30دی تاپیک میزنه حق و چه میدونم چی و میگه درسته که حق برقرار و.. .نمیشه.حالا یهو به این نتیجه رسیدند که حقو خوردند؟!! جالبه نه؟
متاسفم براتون
آخه خود شیرینی هم یه حدی داره
مثلا میخواین مارو بد جلوه بدین دیگه نه؟
کارتون منو یاد مسائل دیگه ای میندازه......
عده ای بسیار ناچیز در سایتن که میخوان جو روئ خراب کنن نه؟
از خودتون خجالت بکشید
کسی جوابی نداده
من گفتم حداقل باید تاپیکی زده بشه و نتایج گفته بشه

vahidd

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد

به نقل از (فرزند) کورش بزرگ :
متاسفم براتون
آخه خود شیرینی هم یه حدی داره
مثلا میخواین مارو بد جلوه بدین دیگه نه؟
کارتون منو یاد مسائل دیگه ای میندازه......
عده ای بسیار ناچیز در سایتن که میخوان جو روئ خراب کنن نه؟
از خودتون خجالت بکشید
کسی جوابی نداده
من گفتم حداقل باید تاپیکی زده بشه و نتایج گفته بشه
واقعآ وقتی سمپادیا اینجورین از هاشمی ر...نی چه انتظاریست؟
رجوع شود به حوادث بعد از انتخابات و بعضی دورویی ها

zahra96

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 / میدیا
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه هنر تهران
رشته دانشگاه
گرافیک

به نقل از fade to black :
واقعآ وقتی سمپادیا اینجورین از هاشمی ر...نی چه انتظاریست؟
رجوع شود به حوادث بعد از انتخابات و بعضی دورویی ها
میشه منظورتونو واضح تر بگین؟
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
از مدیرا هم میخوام به همون چیزایی که رسیدن تو یه تاپیک اعلام کنن! آقا اصلا حرفای مطهری رو کپی پیست کنید ولی یه جای مشخص!

saboteur

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1387
دانشگاه
کاشان
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر / نرم افزار

سلام
از دیرکرد بنده عذر خواهی
3 روزه از 7 صبح تا 2 شب درگیر یه همایش بودم نشد زودتر بگم!
نکته ی قابل تامل اینه که بنده تا دیشب فرصت داشتم واسه تحقیقات اما شما دیروز این تاپیک رو ایجاد کردید. امید است دلیل خوبی داشته باشن دوستان
نتایج تحقیقات آماده شده و فقط در اختیار مدیران کل گذاشته شده! مدیران کل نتایج رو دارن میخونن و براش تصمیم گیری میکنن. گمونم طی یکی دو روز آینده اعلام نتیجه میشه! به همه هم توصیه میکنم برای اینکه این وسط دامنگیر جریمه ها نشن بیخودی و از روی جو گیری خودشون رو قاطی نکنن! اونایی که اعتراض داشتن اعتراضشون رو گفتن و اونایی هم که فقط جو گیر شدن این وسط هیچی نگفتن و حتی همکاری هم نکردن! جالبه واقعاً
این بین خیلی چیزا مشخص شده و خیلی مطالب پیدا شده و چیزهایی که حتی کسی هم فکرشو نمیکرد برملا شده(مسائل خصوصی نیست!)

trustme

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1387
دانشگاه
دانشگاه خواجه نصیر طوسی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

لطفا دعوا نکنین با هم!
کاری به تعداد معترض و موافق ندارم.
یک بار به یکی گفتم شما جواب هاتون رو توی جواب های مطهری پیدا نکردین، گفت اون جواب سوال من رو نداد؛ من توی پ.خ براش دلایل رو نوشتم؛ آخر همه اینا گفت: "صبر می کنم تا تحقیقات تموم بشه" بعد من پرسیدم مگه آخر تحقیقات چه اتفاقی می افته !؟ جواب ها همین هاست که گفته شد!
و الان می خونم:
به نقل از پردیس :
من همچین چیزی رو تا حالا نشنیده بودم کی همچین حرفیو زده؟
چرا شماها هی رنگ عوض میکنین؟!
فکر کنم من توی پ.خ به یکی گفته بودم که مطهری جواب سوالات رو داده؛ شما تا حالا نشنیده بودین که مطهری داره جواب ها رو با توجه به تحقیقات می نویسه !؟ عجیبه؛ آخه شما جواب پ.خ بنده رو هم دادین؛ یعنی نخونده بودین و کسی نگفته بود بهتون !؟ چرا رنگ عوض می کنین !!؟!!
به نقل از پردیس :
شاید برای شما رفع شده باشه ولی برای منو خیلی کسای دیگه رفع نشده
خوشحالم که حداقل برای یک نفر مشکل رفع شده؛ برای n نفر دیگه هم دوباره خوندن جواب ها مطهری رو پیشنهاد می کنم

بعضی ها هم جدیدا یاد گرفتن می گن پیچ، پیچ !! اگه بهتر نگاه کنیم، این دوستان هستن که با وجود جواب های داده شده، هنوز حرف از ابهام می زنن؛ مسلما نادیده گرفتن جواب، پیچوندن نیست که این دوستان به کار های خودشون پیچ پیچ نمی گن!

Parpari

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اهواز

به نقل از مـ‌‍‌‌همّد بذرکار :
یک بار به یکی گفتم شما جواب هاتون رو توی جواب های مطهری پیدا نکردین، گفت اون جواب سوال من رو نداد؛ من توی پ.خ براش دلایل رو نوشتم؛ آخر همه اینا گفت: "صبر می کنم تا تحقیقات تموم بشه" بعد من پرسیدم مگه آخر تحقیقات چه اتفاقی می افته !؟ جواب ها همین هاست که گفته شد!
اول این که شما به من گفتین "مطهری جواب سوال ها رو داده؛ تحقیقات و سوالات از بچه ها انجام شده؛ مطهری هم با توجه به اونا داره جواب می ده"
در حالیکه آقای صابرنژاد توی پست قبلی شما گفتن"
به نقل از محمد رضا صابرنژاد :
نکته ی قابل تامل اینه که بنده تا دیشب فرصت داشتم واسه تحقیقات اما شما دیروز این تاپیک رو ایجاد کردید. امید است دلیل خوبی داشته باشن دوستان
نتایج تحقیقات آماده شده و فقط در اختیار مدیران کل گذاشته شده! مدیران کل نتایج رو دارن میخونن و براش تصمیم گیری میکنن. گمونم طی یکی دو روز آینده اعلام نتیجه میشه! به همه هم توصیه میکنم برای اینکه این وسط دامنگیر جریمه ها نشن بیخودی و از روی جو گیری خودشون رو قاطی نکنن! اونایی که اعتراض داشتن اعتراضشون رو گفتن و اونایی هم که فقط جو گیر شدن این وسط هیچی نگفتن و حتی همکاری هم نکردن! جالبه واقعاً
این بین خیلی چیزا مشخص شده و خیلی مطالب پیدا شده و چیزهایی که حتی کسی هم فکرشو نمیکرد برملا شده(مسائل خصوصی نیست!)
خوب این نشون میده نتایج اصلی تازه به دست مدیران رسیده نه 4 روز پیش
اما گذشته ازهمه اینا شما هر جا میشینی همینو میگی که من گفتم تا پایان تحقیقات امضامو عوض نمیکنم خوب مگه من دروغ میگم؟!من اگه تحقیقات تموم شد و بی گناهی خیلیا ثابت شد 100در100 امضامو عوض میکنم و همون طورم که گفتین به وظیفه اخلاقیم عمل میکنم و به آروم شدن جو سایت کمک میکنم :D

saboteur

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1387
دانشگاه
کاشان
رشته دانشگاه

به نقل از پردیس :
اول این که شما به من گفتین "مطهری جواب سوال ها رو داده؛ تحقیقات و سوالات از بچه ها انجام شده؛ مطهری هم با توجه به اونا داره جواب می ده"
در حالیکه آقای صابرنژاد توی پست قبلی شما گفتن"خوب این نشون میده نتایج اصلی تازه به دست مدیران رسیده نه 4 روز پیش
اما گذشتهازهمه اینا شما هر جا میشینی همینو میگی که من گفتم تا پایان تحقیقات امضامو عوض نمیکنم خوب مگه من دروغ میگم؟!من اگه تحقیقات توم شد و بی گناهی خیلیا ثابت شد 100در100 امضامو عوض میکنم و همون طورم که گفتین به وظیفه اخلاقیم عمل میکن و به آروم شدن جو سایت کمک میکنم :D
خیر شما اگر اون تاپیک بررسی اعتراضاتو میدیدی نتایجی که مربوط به کاربرا بود خیلی وقت پیش بدست اومده بود و آقای مطهری هم گفتن!
این نتایح جدا از اوناست و مربوط میشه به مسائل بالاتر!

vahidd

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد

به نقل از زهرا.ج :
میشه منظورتونو واضح تر بگین؟
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
از مدیرا هم میخوام به همون چیزایی که رسیدن تو یه تاپیک اعلام کنن! آقا اصلا حرفای مطهری رو کپی پیست کنید ولی یه جای مشخص!
خیر نمیشه
من هنوز جوونم ارزو دارم

Parpari

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اهواز

به نقل از مـ‌‍‌‌همّد بذرکار :
فکر کنم من توی پ.خ به یکی گفته بودم که مطهری جواب سوالات رو داده؛ شما تا حالا نشنیده بودین که مطهری داره جواب ها رو با توجه به تحقیقات می نویسه !؟ عجیبه؛ آخه شما جواب پ.خ بنده رو هم دادین؛ یعنی نخونده بودین و کسی نگفته بود بهتون !؟ چرا رنگ عوض می کنین !!؟!!خوشحالم که حداقل برای یک نفر مشکل رفع شده؛ برای n نفر دیگه هم دوباره خوندن جواب ها مطهری رو پیشنهاد می کنم
دیگه نمیخواد شما هی بگین به یکی چون تو این پستتون تقریبا همه فهمیدن که منظور شما با منه
بله من جواب پ.خ شما رو دادم و گفتم که جوابای آقای مطهری منو قانعنکرد و شما برای من خیل چیزا رو توضیح دادین از این کارتون ممنون چون خیلی از ابهامات واسه من رفع شد

بله واقعا چرا رنگ عوض میکنین شما میگین که ما یه سری تحقیقات انجام میدیمو همون موقع آقای مطهرییه تایپیک باز کرد تا همه اعتراضشونو بگن ولی بدش خانم آرمیتا میاد میگه
به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :
وقتی که آقای مطهری در تاپیک "لیست تمامی عناوین اعتراضات " همه ی جواب ها رو دادند ، عملا تحقیقات بی معنی شد .
خوب معلومه که میگم چرا رنگ عوض میکنین هر کی دیگه هم بود همینو میگفت

Parpari

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اهواز

خیر شما اگر اون تاپیک بررسی اعتراضاتو میدیدی نتایجی که مربوط به کاربرا بود خیلی وقت پیش بدست اومده بود و آقای مطهری هم گفتن!
این نتایح جدا از اوناست و مربوط میشه به مسائل بالاتر!
من خیلی دنبال ابن تایپیک گشتم ولی اصلا پیداش نکردم اگه اشتباه نکنم اینم پاک شده

saboteur

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1387
دانشگاه
کاشان
رشته دانشگاه

به نقل از پردیس :
من خیلی دنبال ابن تایپیک گشتم ولی اصلا پیداش نکردم اگه اشتباه نکنم اینم پاک شده
نتایج رو آقای مطهری در تاپیک لیست اعتراضات گفتنا نه در اونجا! در اونجا بنده گفته بودم نتایج حاصل شده و در اختیار مدیران است!

• شروع کننده موضوع

amir.love

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد1
شهر
مشهد

اولا که هرکسی میخواد راجع به من حرف بزنه میتونه راحت اسم ببره.نمیخواد اینقدر زور بزنید
من اگه چیزی گفتم پاش هستم تا تهش
یه نگاهی به جوابای خودتون بکنید....
اول خانم ثابتی اشرف نوشتن که جواب ها داده شده
بعد آقای صابر نژاد فرمودن که من تا دیشب داشتم تحقیق میکردم
بعد آقای بذرکار میگن جواب ها داده شده
خواهشا باز دلیل نیارین که چی بوده!
این بار عدم ناهماهنگی بوده به نظر
درباره ی پیچ هم که خلاصه منظورتون یا من بودم یا فرشید.اگه منظورتون منم که گفتم من بیکار نیستم بشینم دونه دونه نظرای آقای مطهری رو پیدا کنم و بخونم.شما وظیفه دارین همه ی نتایج رو در یک تاپیک بنویسید تا همه ببینن
اگه منظورتون فرشید بود....خودش بهتر از من جواب میده

saboteur

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1387
دانشگاه
کاشان
رشته دانشگاه

اولا که هرکسی میخواد راجع به من حرف بزنه میتونه راحت اسم ببره.نمیخواد اینقدر زور بزنید
من اگه چیزی گفتم پاش هستم تا تهش
یه نگاهی به جوابای خودتون بکنید....
اول خانم ثابتی اشرف نوشتن که جواب ها داده شده
بعد آقای صابر نژاد فرمودن که من تا دیشب داشتم تحقیق میکردم
بعد آقای بذرکار میگن جواب ها داده شده
خواهشا باز دلیل نیارین که چی بوده!
این بار عدم ناهماهنگی بوده به نظر
درباره ی پیچ هم که خلاصه منظورتون یا من بودم یا فرشید.اگه منظورتون منم که گفتم من بیکار نیستم بشینم دونه دونه نظرای آقای مطهری رو پیدا کنم و بخونم.شما وظیفه دارین همه ی نتایج رو در یک تاپیک بنویسید تا همه ببینن
اگه منظورتون فرشید بود....خودش بهتر از من جواب میده
شما اگر درست بخونی هیچ گونه مشکلی در حرف های من و آقای بذرکار و خانوم ثابتی اشرف نمیبینید! اندکی اندیشه بایدت!

شما اعتراض کردی پس اگر جواب میخوای باید دونه دونه نظرات آقای مطهری رو هم بشینی بخونی! نظرات ایشون پیدا کردنی نیست! همش درون همون تاپیکه که خودشون زدن!

• شروع کننده موضوع

amir.love

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد1
شهر
مشهد

شما اگر درست بخونی هیچ گونه مشکلی در حرف های من و آقای بذرکار و خانوم ثابتی اشرف نمیبینید! اندکی اندیشه بایدت!

شما اعتراض کردی پس اگر جواب میخوای باید دونه دونه نظرات آقای مطهری رو هم بشینی بخونی! نظرات ایشون پیدا کردنی نیست! همش درون همون تاپیکه که خودشون زدن!
باشه اینکارم میکنم
اما واقعا اینقدر براتون سخته که یک تاپیک بزنید:نتیجه ی تحقیقات؟

Parpari

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اهواز

من نشستم از همون اول کل نتایجو دونه دونه خوندم چی شد؟!
از اول تا آخرش قانع کننده نبود

khamoosh

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد1
شهر
مش‍‌‌هَد
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

باشه اینکارم میکنم
اما واقعا اینقدر براتون سخته که یک تاپیک بزنید:نتیجه ی تحقیقات؟
به نقل از پردیس :
خوب نظرات هموناست دیگه_قانع کننده یا قانع نکننده.
اگر شما قانع نشدی یا کلا خوشت نیومد میتونی این سایت رو بیخیال بشی و سایت های دیگه هم که همینطور ریختن و حتی بعضیهاشون میتونن از اینجا بهتر هم باشن(شاید همین الان بهتر باشن)

saboteur

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1387
دانشگاه
کاشان
رشته دانشگاه

به نقل از پردیس :
شما خودت میدونی دنبال چی هستی؟! اگر میدانستی باید قانع میشدی! هدفت رو مشخص کن اول بعد مجدد بشین بخون :)

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

من یک چیزی یک جایی گفتم مثل اینکه مجبورم دوباره تکرار کنم !

[size=10pt]
بس است. تا اینجا هرکس هر چیزی میخواست بگه ، گفت. هرکس هم میخواست جواب بده ، داده. اونایی هم که قانع شدند ، شدند و اونهایی هم که قانع نشدند ، توضیح بیشتری برای قانع شدنشون وجود نداره. اونهایی که هم که دوست ندارن اینجا بمونن ، میتونن برن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا