سمپادی ها پیش به سوی تسخیر ایران

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی ها پیش به سوی تسخیر ایران

بی زحمت یکی به من بگه کی میره ورژن 2 الانش خیلی کسل کنندس...تنها هیجانش اینه که بری مولتی بسازی B-) B-)

ايريپابليك

سلام ايريپابليك بازي جهان مجازي يكي از بازي هاي انلاين است كه در روز بيش از 5 دقيقه از وقتتان را نميگيرد در اين بازي شما يك شهر وند هستيد و هركاري از رييس جمهور شدن و شركت زدن و جنگ و... ميتوانيد انجام دهيد ايران متاسفانه در اين بازي وضعيت خوبي ندارد و از شما درخواست دارم در اين بازي شركت كنيد و به ايران مجازي كمك كنيد ;D ;D

پاسخ : ايريپابليك

اهم..تا دو دقیقه ی دیگر همه مثل مور و ملخ میریزن رو سرتون که تاپیک تکراری ست چراکه برای بار هزارم تاپیک زده شد....(طبق آخرین اخبار ایریپالیک فیلتر شده..با اینکه لول 16 بودم اما ولش کردم..)

به نقل از SH@RpSIghT :
اهم..تا دو دقیقه ی دیگر همه مثل مور و ملخ میریزن رو سرتون که تاپیک تکراری ست چراکه برای بار هزارم تاپیک زده شد....(طبق آخرین اخبار ایریپالیک فیلتر شده..با اینکه لول 16 بودم اما ولش کردم..)

البته http://beta.erepublik.com فیلتر نیست !
ورژن 2 به صورت آزمایشی.

ای بابا این که هیزمی شده. باید از هیزم شکن استفاده کنیم ؟

پس لیست دوستانش کو؟؟؟؟به کسی دیگه نمیشه غذا و گلد و چمیدونم از این چیزا داد؟یا این سیاست جدیده که کسی مولتی نسازه؟

هر دوشون هستن !
لیست دوستان : پروفایل ، پایین سمت چپ
Donate : پروفایل دوست ، بالا سمت راست

نکته این جاست که من رو پروفایل میرم منو رو باز نمیکنه...فکر کردم برش داشتن...شایدمشکل از منه.. ;D ;D

اسم تاپیکو دیدم ترسیدم :))

ااین حزب سمپاد دقیقا چیه ؟؟

Back
بالا