- شروع کننده موضوع
- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
پاسخ : آیا نیما معاون بماند یا خیر؟ [نظرسنجی]
بحث های اضافی ممنوع.
بحث های اضافی ممنوع.
توقع داشتم درک کنی سواره بودن شما و پیاده بودن من چه معنی میده.به نقل از TnT :پیچوندن که شاخ و دم نداره
شما سوار اسبی منم الاغه
شوخی بود ... ولی مطمئن باش هیشکی تو این سایت سواره نیست و پشتش به جایی بند نیست ...
خیلی جالبهبحث های اضافی ممنوع.
به نقل از مدیـــر بازنشستــه :بحث های اضافی ممنوع.
من این جمله رو گفتم چون فرشید جان خاک انجمن خوردست........باز برداشت بد کردی..؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به نقل از mahta_H :شما هم رفتارت کمی از بچه ها نداره ( در راستای این جمله اول به فرشید بگو بعد به من...... )
تنها من نیستم که برداشت بد میکنم ولی کلا این حرف محتوای بچگانه دارهبه نقل از Backstreetboy :من این جمله رو گفتم چون فرشید جان خاک انجمن خوردست........باز برداشت بد کردی..؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اولا تمام پستارو بخونین توجه داشته باشین که خیلی ها هم دفاع کردنبه نقل از jernolia :ببخشید این نیما چه بدی کرده که اینقدر باهاش دعوا میکنید !!!!!!!!!
واقعا کاراتون مثله بچه ها میمونه!!!!!!!
شما اگر نظرسنجی رو قبول نداری ، میتوی از سایت بری بیرون و دیگه پشت سرت هم نگاه نکنی.به نقل از سارا.حقیقی :میشه یکی چکیده این تاپیکو واسم بگه چون طولانیه حوصله ندارم بخونم
حالا این رای ها چرا اینقدر تابلو شده مدیر؟
بابا جمع کنین این بساتو
این که تابلو هستش
این نظر سنجی اصلا عادلانه نیست!!!همه هم خوب اینو فهمیدن
× دو پست شما یکی شد ×
مثل اینکه بعضی ها، کارای منطقی با مزاجشان سازگار نیست.به نقل از سارا.حقیقی :میشه یکی چکیده این تاپیکو واسم بگه چون طولانیه حوصله ندارم بخونم
بابا جمع کنین این بساتو
این که تابلو هستش
چرا عادلانه نیست ؟به نقل از سارا.حقیقی :میشه یکی چکیده این تاپیکو واسم بگه چون طولانیه حوصله ندارم بخونم
بابا جمع کنین این بساتو
این که تابلو هستش
× دو پست شما یکی شد ×
ولش کن بابا این بنده خدا روبه نقل از mahta_H :چرا عادلانه نیست ؟
چون به نفع شما تموم نشده ؟
معذرت می خوام منظورم باب میل ایشون بودبه نقل از علی.ا :ولش کن بابا این بنده خدا رو
مگه نظر سنجی رو به خاطر ایشون زده بودیم که حالا به نفع ایشون در نیومده؟
نظر سنجی کلی بود، برای کل سایت.