من چند تا نکته رو بگم چون دیدم بعضی از دوستان این تاپیک رو به طور خاص به محمد نست دادن و از ایجاد این تاپیک از اون انتقاد کردن !
این تاپیک به درخواست خود من ایجاد شد
خیلی ها گفتن زدن این تاپیک حماقت بود ! خیلی ها گفتن که زدن این تاپیک شجاعت بود ! خیلی ها گفتن زدن این تاپیک سیاست بود !
اما نه ! دلیلش تنها خستگی بود !
دلیلش این بود که خسته شدم از این که پشت سرم حرف هایی زده میشد که بر حق نبود
خسته شدم از این که همه مون دم از دموکراسی میزنیم در حالی که حتی نمیدونیم چی هست
خسته شدم از اینکه دم از حق میزنیم و حق رو هم که میبینیم چشم هامون رو میبندیم
خسته شدم از اینکه تو جامعه ای زندگی میکنم که هر روز به خاطر نبود دموکراسی شاکی هستم و تو جامعه ای کوچیکتر به نبود دموکارسی به من اعتراض میشه
این تاپیک خواستم ایجاد بشه تا ببینیند دموکراسی چیه و حق چیه و ببینید که اونایی که دم از حق میزنن به واقع حق طلب نیستن
حق طلب نیستن که به 10 رای مدیران گیر میدن ! در صورتی که معاون تنها و تنها با نظر مدیران کل عزل و نصب میشه
هرچند که معاون فقط با نظر مدیران کل عزل و نصب میشه و من نتایج این نظر سنجی هرچی که باشه تایع نظر اون ها هستم اما باز هم به نظر شما دوستان احترام میزارم و در صورتی که آرا دوستانی که با ادامه کار من مشکل دارند بیشتر از دیگران بود رسما استعفای خودم رو اعلام میکنم
هر چند که در این نظر سنجی هم خیلی از دوستان از یوزر های مختلفی با یک ip مشترک در نظر سنجی شرکت کردن و میکنن و به مخالفت با ادامه ی کار من میپردازن ! که البته امیدورام همه ی اون ها مشکل از مخابرات باشه ! اما لطفا جنبه ی دموکراسی رو داشته باشین و با تقلب در این نظر سنجی اثباب تفکراتی مثل این که ایرانیا جنبه ی دموکارسی رو ندارن رو فراهم نکنید .
لطفا به مطهری برای ایجاد این تاپیک معترض نباشین .