- شروع کننده موضوع
ErfanDK
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- ارومیه
امروز می خوام یک مسئله ی جالب رو براتون بزارم(البته امشب!) .یک آونگ ساده داریم که یک جرم ازش آویزونه، مثل یک ظرف یا بطری حاوی یک مایع که بر حسب اتفاق مایع درون این ظرف یا بطری داره می چکه.به نظرتون دوره ی تناوب این آونگ ساده تغییر می کنه؟ (قبل از فکر کردن به این سوال رابطه ی دوره ی تناوب آونگ ساده رو به خاطر بیارین) این سوال احتمالا باید ارزش فکر کردن رو داشته باشه.پس به نظرتون این دوره ی تناوب با چکیدن مایع چه تغییری می کنه؟(آیا اصلا تغییر می کنه)
این سوال می تونه برای دوستانی که قراره تو مسابفات آزمایشگاهی شرکت کنن مفید باشهوپس اگر تونستید این آزمایش رو تو آزمایشگاه انجام بدین،نتیجه اش رو تو این پست ذکر کنین و در صورت امکان یک کپی از گزارش کارتون رو برای من ایمیل (جی میل) کنید.من هم قراره این آزمایش رو روز یک شنبه تو مدرسه انجام بدم.
این سوال می تونه برای دوستانی که قراره تو مسابفات آزمایشگاهی شرکت کنن مفید باشهوپس اگر تونستید این آزمایش رو تو آزمایشگاه انجام بدین،نتیجه اش رو تو این پست ذکر کنین و در صورت امکان یک کپی از گزارش کارتون رو برای من ایمیل (جی میل) کنید.من هم قراره این آزمایش رو روز یک شنبه تو مدرسه انجام بدم.