• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد مشاوره المپیاد زیست با اعضا

اول کدوما رو بخونم

• رای‌دهندگان
    55
پاسخ : مشاوره با دیگر اعضا

.

به نقل از mehrnaaz :
منظورتون از تفننی چیه؟؟ :-ss

یعنی مثلِ بقیه بچّه‌های المپیادی هدف‌شون روی المپیاد و مدال نبوده، همینجوری اومدن یه امتحان بدن و برن.. ولی قبول شدن.

سلام

من خيلي فكر كردم ولي واقعا نميتونم تصميم بگيرم كه المپياد رو ادامه بدم يا براي كنكور آماده بشم احساس ميكنم المپياد خيلي ريسك داره
ممنون ميشم كمكم كنيد :)

در درجه ی اول به پتانسیل خودت نگاه کن، در درجه ی دوم به وضعیت مدرسه ت، ببین کلاس میزارن، نمیزارن، با المپیادیا راه میان، نمیان! خیلی مهمه این قضیه، قطعا پتانسیل خودت خیلی مهم تر از وضعیت مدرسه س، اما پتانسیلت خوب باشه اما مدرسه اوکی نباشه کارت خیلی سخت میشه.
حالا، اگر این دوتا اوکی ن فقط یکم لازمه که ریسک پذیر باشی، با این شرایط میشی یه المپیادیه عالی.

با اون دو مورد كه مشكلي ندارم ولي ريسك پذير نيستم

يعني ميترسم قبول نشم اون وقت من ميمونم و كنكور :-s

من هنوز تجربه كنكور رو ندارم ولي خودم المپياد فيزيك رو دو سال جدي خوندم (تا ديروز؟!) و همه نمره هام بالا بوده تا حالا (يعني اگه بخواي ميشه بقيه درس ها رو هم جمع كرد) (البته از من المپيادي تر بخوني بهتره من درساي مدرسه رو زياد بها دادم).
و دو تا از دوستام هم مثل من جدي زيست مي خوندن اونا هم همين شرايطو داشتن ميگفتن كنكورو زيستو الان راحت ٨٠ ميزنن
يعني اگه بخوني حتما اون درس خاص رو حتي قبل شروع تابستون فولي
كل تابستون رو هم وقت داري مثل خيلي افراد حتي دورقمي ديگه كنكور كه از تابستون شروع كردن كاملا خودتو برسوني
و آخرين توصيه:
اگه المپياد رو دوست داري حتما حتما ادامه بده و نگران اون مقدار كم ريسك(همونطور كه بالا توضيح دادم چرا ريسك كمه) نباش چون يه روز مياد كه حسابي پشيمون ميشي چرا اون چيزي رو كه واقعا دوست داشتي نرفتي دنبالش

ممنون از توضيح مفيدتون :)

سلام
با این سایت به صورت اتفاقی آشنا شدم و خوشحالم که این سایتو پیدا کردم :)
وارد کلاس دهم میشم و قصد دارم که المپیاد زیست رو شروع کنم [-o<
در زمینه المپیاد هم صفر هستم و میخوام از پایه شروع کنم و استارتشو تو تابستون الان بزنم . \:D/
میشه لطفا راهنماییم کنین و بگین که چه چیزهایی رو باید درباره المپیاد بدونم و از کجا و با چه منابعی باید شروع کنم :-\
خیلیی ممنون

اگه بخوای المپیاد بدی اون سه سال اخرشو باید چه کار کنی؟

به نقل از hanie. s :
اگه بخوای المپیاد بدی اون سه سال اخرشو باید چه کار کنی؟

سه سال آخر :-? ؟؟؟
فرضا شما از دهم یا نهم شروع میکنی المپیاد خوندن کنارش درسای مدرستم میخونی
سال دهم یا یازدهم میتونید مرحله دو قبول شید تابستونش میرید دوره چهل نفر
گه طلا شید سال دوازدهم یا همون پیش دانشگاهی واسه المپیاد جهانی امادتون میکنن
اکه طلا نشید با 20 درصد سهمیه کنکور میخونید

Back
بالا