سلام! واسه مرحله اول که هنوز کمپبل پا برجاست انقدر اهمیتش زیاده که من شنیدم اگه خوبِ خوب مسلط باشی تا حدودی میتونی به مرحله دوم امید داشته باشی!(میدونیم که کافی نیست اما!)سلام امکانش هست منابع المپیاد طی این چند سال تغییر کرده باشه ؟(چون این افرادی که اومدن تو قسمت منابع _منابع رو توضیح دادن بیشتر مال 2011اینا بودن)
چون نهمی اگه کتاب تکست کمپبل ویرایش یازدهمش رو داری و سرعت ترجمت خوبه بنظرم بخونیش بهتره چون یسری مباحث اضافه شدن و یه کادر هایی هم داره که خوندنشون خالی از لطف نیستمن الان نهمم کمپل فارسی و هم انگلیسیش رو دارم امسال وقت هست انگلیسیش رو بخونم و ترجمه کنم یا نه؟ یا کلا بهتره فارسیشو بخونم وقت تلف نکنم؟
کمپل که خیلی راحته و اگه یسری اطلاعات کلی از زیست داشته باشی راحت میتونی مطالبش رو بفهمی،سولومون هم یکم سطحش از کمپبل بالاتره ولی بنظر من خیلی عالی توضیح دادهمن خیلی دوست دارم مطالعه آزاد زیست داشته باشم. نه واسه المپیاد. همینطوری تفریحی.
کمپبل یا گایتون رو بدون معلم میشه فهمید؟ گزینه بهتری واسه مطالعه آزاد هست یا همینا خوبن؟ اولویت با کدومه؟ از کجا میشه تهیه کرد؟
+ترجیحا زیست انسانی.

پاسخ: ولی امسال که گفتن تجربی ها هم میتونن فیزیک شرکت کنن!!. منهم میخوام فیزیک و زیست شرکت کنم، یعنی نکنم؟؟؟ اگه میشه کمکم کنید لطفانه اشتباه محضه. فلسفه المپیاد اینه که تمرکزت روی یه درس باشه! ضمن اینکه زیست برای تجربیاس فیزیک ریاضیا. ینی فرضا اشتباه کنی و جفتشو بخونی هم در نهایت یکیشو میتونی شرکت کنی