- شروع کننده موضوع
sampadcity.com
کاربر فوقحرفهای
- شهر
- قم
پاسخ : تاپیک های سایت ما در تبلیغات
مثل اینکه فکر کردی خیلی گنده ای.
دارم عین آدم باهات حرف میزنم.
میفهمی؟ آدم.
دارم میگم:
1- اون قانون بعد از پست من بود. برای درک این موضوع برای افرادی که به راحتی درک نمیکنن، این مثال رو زدم:
3- همین که شما برگردوندی برای من کافی بود. من توقع دیگه ای نداشتم (مخصوصا از سمپادیا)
4- جدیدا از کاربرا یاد گرفتی بیانیه دادن و الگوریتم نویسی رو؟ ماشاالله پیشرفت کردی.
بازم دارم میگم، برای بار چهارم:
اون قانون بعد از تاپیک من بود. من با قانون های شما کاری ندارم. هر روز یک قانون جدید میزارید برای خودتون. من میگم قانون بعد از تاپیک من بود، نباید پاک میشد
پ.ن: اون موقعی که میخواستم پست بزنم توی تاپیک شهر بزرگ سمپادی ها، توی صفحه ی دوم و وسط های صفحه بود. (!)
نه4/ یک سال پیش تاپیکی زده شده؛ یک ساله میام فروم بعد از اون موقع؛ همیشه اون تاپیک بالاست
5/ تاپیک تبلیغ تبدیل می شه به برد اطلاع رسانی لحظه به لحظه... این توی یه جایی از قوانین هست که من نمی دونم؛ ولی لابد هست!!
6/ من کاملا قانون فراز رو قبول دارم؛ خیلی قانون مناسبی گزاشته (رجوع شود به 4 و 5)
7/ من اون تاپیک رو برگردوندم؛ عرض کردم به مدیر اون انجمن بگین که تبلیغتون رو می خواین به روز کنین... نگفتین؛ اون موقع که بنده برگردوندم و شما نگفتی، فکر کنم وظیفت بود بگی...
مثل اینکه فکر کردی خیلی گنده ای.
دارم عین آدم باهات حرف میزنم.
میفهمی؟ آدم.
دارم میگم:
1- اون قانون بعد از پست من بود. برای درک این موضوع برای افرادی که به راحتی درک نمیکنن، این مثال رو زدم:
2- بر فرضی هم که بعد از پست من قانون جدید زدن، نباید پاک میکردن تاپیک 1 سال پیش رو. بدون هیچ مجوزی.به نقل از من :مثل این هست که بخوان یک قانون جدید بزارن که هرکسی لباس آستین کوتاه بپوشه و بره مدرسه، 10 هزار تومن جریمه میشه
اون وقت بیان از شما پول بگیرن، از سال اولی که رفتی کلاس اول.
3- همین که شما برگردوندی برای من کافی بود. من توقع دیگه ای نداشتم (مخصوصا از سمپادیا)
4- جدیدا از کاربرا یاد گرفتی بیانیه دادن و الگوریتم نویسی رو؟ ماشاالله پیشرفت کردی.
بازم دارم میگم، برای بار چهارم:
اون قانون بعد از تاپیک من بود. من با قانون های شما کاری ندارم. هر روز یک قانون جدید میزارید برای خودتون. من میگم قانون بعد از تاپیک من بود، نباید پاک میشد
پ.ن: اون موقعی که میخواستم پست بزنم توی تاپیک شهر بزرگ سمپادی ها، توی صفحه ی دوم و وسط های صفحه بود. (!)