• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تـئـــــــــاتـــــــــر

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Reza313
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تـئـــــــــاتـــــــــر

سلام
بچه ها کسی کالیگولا (کایوس) رو دیده؟
نظرتون چی بود؟
من که واقعا لذت بردم. هم حرف داشت واسه گفتن هم بازیا خوب بود.فقط به نظرم یه ایراد کوچیک داشت اونم اینکه طولانی بود. آدم پا درد می گرفت!!!

به نقل از khormaloooooo :
آفرين تاپيك مفيديه! جاش خالي بود!
خيلي عالي مي شه كه تئاتر هايي كه واقعا جالب هستن رو اينجا معرفي كنيم آخه تا از تئاتري واقعا تعريف نشه اصلا نمي شه تضمين داد كه خوبه يا نه خيلي هاشون معمولا بي خودن!
موافق!
به نقل از Niloufar keshavarzi :
و نمايش پروفسور بوبوس به کارگرداني آتيلا پسياني و بازي رضاکيانيان / هانيه توسلي /فاطمه نقوي /خسرو پسياني/ستاره پسياني/بابک حميديان /ليلي رشيدي از 27 فروردين براي مدت يکماه به اجرا خواهد رفت.
» مکبث
سالن اجرا: تالار سایه
زمان اجرا: ۱۸ فروردين ۱۳۸۹ - ۲۰ ارديبهشت ۱۳۸۹ - ۱۹:۰۰
نویسنده: ویلیام شکسپیر
کارگردان: رضا ثروتی
در این نمایش حسام منظور ،مرتضی اسماعیل کاشی ،مهدی محمدی ،اصغر پیران وبهروز کاظمی ایفای نقش می کنند طراحی صحنه این نمایش برعهده شیما حمیدی است نمایش مکبث به مدت 70 دقیقه و با قیمت بلیط 7 هزار تومان در تالار سایه به صحنه می رود
» مکبث
سالن اجرا: تالار سایه
زمان اجرا: ۱۸ فروردين ۱۳۸۹ - ۲۰ ارديبهشت ۱۳۸۹ - ۱۹:۰۰
نویسنده: ویلیام شکسپیر
کارگردان: رضا ثروتی
در این نمایش حسام منظور ،مرتضی اسماعیل کاشی ،مهدی محمدی ،اصغر پیران وبهروز کاظمی ایفای نقش می کنند طراحی صحنه این نمایش برعهده شیما حمیدی است نمایش مکبث به مدت 70 دقیقه و با قیمت بلیط 7 هزار تومان در تالار سایه به صحنه می رود
تایید میکنم!منم خیلی تعریفشونو شنیدم!

بچه ها اگر کسی دور دو فرمان رو هم رفته بیاد بگه در موردش. من خودم به دلیل تعطیلی دانشگاه شهرستانم ، نشد که برم.
اما یه گزارش در موردش خوندم که ظاهرن ایده اش خیلی جالب بوده.
ممنون N.M جان واسه تعریفت از تاپیک. انشاالله با کمک دوستان بیشتر رونق بگیره :)

به نقل از رضا ! :
بچه ها اگر کسی دور دو فرمان رو هم رفته بیاد بگه در موردش. من خودم به دلیل تعطیلی دانشگاه شهرستانم ، نشد که برم.
اما یه گزارش در موردش خوندم که ظاهرن ایده اش خیلی جالب بوده.
ممنون N.M جان واسه تعریفت از تاپیک. انشاالله با کمک دوستان بیشتر رونق بگیره :)

من دیدم...

20 تا اپیزود بود, که هر بار 3 یا 4 تا شو اجرا می کردن...
یه جاهایی این بیست ماجرا به هم گره می خوردن و خیلی ایده ی باحال _هرچند قدیمی!! B-)_ ای بود (منو یاد اون نمایشای دنبال هم و تو در توی یونان باستان می نداخت...)

قضیه این بود که من دور دو فرمان رو دیدم, یکی دیگه هم دیده؛ اما ما یه تئاتر ندیدیم!

کلا کار پورآذری بود دیگه! ;D

برخلاف بقیه کارای الان؛ _که من واقعا دیگه دلم نمیاد واسه شون هزینه ی بیخودی بدم_ از این خیلی دلم نسوخت...

تو سلف(؟) پلی تکنیک هم بود اجرا....

ظاهرن ایده ی اینکه چطور نمایش رو پیش ببرن از خود تماشاگر ها میگرفتن. واسه همین هم بوده که تو و دوستت دوتا چیز متفاوت دیدین . این کار ها همون طور که جالب تر به نظر میان هماهنگیشون هم خیلی سخت تر باید باشه.
یکی از نویسندگانش هم نیما دهقانی بود که اگه چلچراغ خون باشین اسمش رو زیاد دیدین توی مجله. اونجور که من دیدمش خیلی آدم خوش ذوق و باحالیه.

هشدار: این موضوع طی 120 روز اخیر هیچ ارسالی نداشته است.
با این شرایط آیا از ارسال پاسخ اطمینان دارید؟.
:-<

خلاصه میتونین درباره ی تئاتر هایی که میبینین و یا تئاتر های خوبی که میدونین در حال اجراست خبر بدین و با هم بحث کنیم .
آخرین تئاتری که من دیدم از قبلیایی که دیده بودم خیلی بهتر بود . البته دیگه تموم شد ، دیر این تاپیکُ دیدم :-"
گلن گری گلن راس Glengarry Glenross ، کارگردان پارسا پیروزفر ، نویسنده دیوید مامت | تماشاخانه ی ایرانشهر
داستان درباره ی یه دفتر معاملات املاک بود که روساش ( میچ و موری) برای بالا بردن سطح فروش مسابقه بین فروشنده ها برگزار میکنن . برنده ی این مسابقه صاحب یه کادیلاک میشه و به جاش دو نفر آخر اخراج میشن . رقابت اینا و راهایی که برای بالاکشیدنِ خودشون استفاده میکنن ( دروغاشون و ... ) اصل تئاتره !
من خوشم اومد ! خوب بود !

+صرفاً جهاتِ بالاآوردن تاپیک :-"

دوباره جهتِ بالا آوردنِ تاپیک :|

نمــایشگر برای علاقمندانِ تئاترِ ایران . قسمتای مختلف داره مثلاً گزارش ، خبر ، یادداشت ، روی صحنه و چند رسانه ای .

+ به نظر شما بهترین سالن تئار تو تهران چیه ؟ من معمولاً تئاترای تماشاخانه ی ایرانشهرو خیلی میپسندم ، اما ساختمونِ تئاتر شهر رو بیشتر :-"

به همینطوری پشتِ هم پست دادن ادامه میدیـم ... :-" به به ... چه سکوتِ دل انگیزی ... به به ... 8-^ 8-|

من پریروز تئاتر شهر بودم ، برنامه ی تئاترا رو دیدیم . چن تاش که به نظرم بهتر بود اینان . نمیدونم کدومو برم :-??

1. مکبث / فرزاد امینی / فرهنگسرای بهمن / تالار تجربه : کاندید بهترین کارگردانی در سیزدهمین جشنواره ی تئاتر دانشگاهی
پوسترش قشنگ بود ، جذبم کرد . ;D
thumbnail.php

2. بعضی وقت ها خوبه که آدم چشمهاشو ببنده..! / سیاوش تهمورث / سالن اصلی تئاتر شهر

3. ولپـن / مهدی کوشکی / کارگاه نمایش تئاتر شهر
تو سایتِ تئاترِ شهر رفتم دیدم ، کامنتای ملت زیرِ این خیلی خوب بود . میگفتن ارزش دیدنُ واقعاً داره و اینا ...

4. خـُرده خانوم / کیومرث پور احمد / تماشاخانه ایرانشهر
اینُ خیلی دوس دارم برم :(( عاشق پوسترش شدم :((
{ پوستری که از تئاتر شهر گرفتمُ تو نت پیدا نمیکنم . خیلی خوبه :(( }

5. آقای اشمیت کیه / داوود رشیدی / تماشاخانه ی ایرانشهر

6. زنی از گذشته / محمد عاقبتی / ایرانشهر
دیروز تو تجربه درباره ش خوندم ، جالب بود داستانش . 8-^

7. زمستان 66 / محمد یعقوبی / سالن چهارسو تئاتر شهر
بازیگراش رویا افشار و باران کوثری و ...
توی جشنواره ی تئاتر سال 76 ( ???) ــَم جایزه 1 کارگردانی و 2 نمایشنامه نویسی و 2 و 3 یِ بازیگریُ گرفته

هممم .. پست بدم ؟ ندم ؟ :-" 8-|
من بلحره پس از مدت ها رفتم یه تئاترو دیدم ;D
نامه هایی به تـِب
کارگردان: سیامک احصایی
بازیگران: فاطمه معتمدآریا، شبنم مقدمی، محمدرضا حسین زاده، آنکیدو دارش، احمد ساعتچیان، پانته آ پناهی ها، عاطفه تهرانی، مریم شیرازی
نویسنده: محمد چرم شیر
آدرس: خیابان ایرانشهر، خانه هنرمندان ایران، تماشاخانه ی ایرانشهر، تالار استاد سمندریان
ساعت نمایش: ۱۹:۱۵
30630331-1811533.jpg

داستان از روی یه نمایشنامه ی خیلی قدیمی یونانی ساخته شده بود فک کنم . داستانش جالب بود ، اما به قولِ همشهری جوان اول باید کامل نمایشنامه رو میخوندی تا میتونستی سر در بیاری ! من ( و دوستم) تا چن ساعت بعد از تئاتر سردرگم بودیم :-" اون میگف "ایسمنه" فلان خانومه بود ، من میگفتم نه اون یکی بود ! اون میگف اُدیپ به پادشاها میخورد ، من یه چیز دیگه ;D اصن یه وعضی بودا :-"
اما تئاتر قشنگی بود ، طراحی حرکات + موسیقیشم دوس داشتم ;D

به نقل از نرگس² :
آخرین تئاتری که من دیدم از قبلیایی که دیده بودم خیلی بهتر بود . البته دیگه تموم شد ، دیر این تاپیکُ دیدم :-"
گلن گری گلن راس Glengarry Glenross ، کارگردان پارسا پیروزفر ، نویسنده دیوید مامت | تماشاخانه ی ایرانشهر
داستان درباره ی یه دفتر معاملات املاک بود که روساش ( میچ و موری) برای بالا بردن سطح فروش مسابقه بین فروشنده ها برگزار میکنن . برنده ی این مسابقه صاحب یه کادیلاک میشه و به جاش دو نفر آخر اخراج میشن . رقابت اینا و راهایی که برای بالاکشیدنِ خودشون استفاده میکنن ( دروغاشون و ... ) اصل تئاتره !
من خوشم اومد !
منم گلن گری گلن راس رو تو ایرانشهر دیدم
جالب بود
یه تیکه پارسا پیروز فر ۱۰ دقیقه پشت سر هم مونولوگ گفت!
هومن برق نورد ( ناصر ساختمان پزشکان) هم جالب بازی می کرد

Back
بالا