من که نديدم اگه ديدي نظرتو راجع بهش بگو.به نقل از Lorca :از بچه های اینجا کسی فنز (Fans) رو دیده؟
دو حالت بيشتر نداره ! يا شما تا حالا تئاتر نديدين و يا تئاتر خوب نديدين : ديبه نقل از Shokouh :من از تئــــاتر اصلا خوشم نمياد .... حالا تله تئـــاتر يه ذره بهتره ... به نظرم فيلمي كه توي يه صحنه پر بشه ديدن نداره ...
به نقل از Shokouh :من از تئــــاتر اصلا خوشم نمياد .... حالا تله تئـــاتر يه ذره بهتره ... به نظرم فيلمي كه توي يه صحنه پر بشه ديدن نداره ...
به نقل از Niloufar keshavarzi :سلام يه خبر جديدي که توي قم پيچيده اينه که ميخوان به هيچ تئاتري به جز تئاتر مذهبي مجوز اجرا ندن.اين خيلي ناراحت کننده ست مسئولين اول بايد معني هنر و تئاتر رو بدونن بعد به خودشون اجازه بدن که دربارش حرف بزنن و تصميم گيري کنن.
خيلي دلم از دستشون پره اگه نظري در باره ي اين که ما بايد چکار کنيم دارين خوشحال ميشم بگين ممنون.
تعریف اینو خیلی شنیدم. توی همشهری جوان هم خوندم که سال پیش جوایز جشنواره تئاتر دانشجویی و تئاتر فجر رو درو کرده بوده.به نقل از Niloufar keshavarzi :» مکبث
سالن اجرا: تالار سایه
زمان اجرا: ۱۸ فروردين ۱۳۸۹ - ۲۰ ارديبهشت ۱۳۸۹ - ۱۹:۰۰
نویسنده: ویلیام شکسپیر
کارگردان: رضا ثروتی
در این نمایش حسام منظور ،مرتضی اسماعیل کاشی ،مهدی محمدی ،اصغر پیران وبهروز کاظمی ایفای نقش می کنند طراحی صحنه این نمایش برعهده شیما حمیدی است نمایش مکبث به مدت 70 دقیقه و با قیمت بلیط 7 هزار تومان در تالار سایه به صحنه می رود