• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تـئـــــــــاتـــــــــر

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Reza313
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تـئـــــــــاتـــــــــر

من جدیدا با گروه نقاب خاکستری رفتیم به شهرستان تکاب یه نمایش یه همته ای اجرا کردیم اسمشم خورشید کاروان بود اگه خدا جورش کنه قراره تو سنندج هم اجرا کنیم دعاکنید بشه خواهش میکنم 2بهمن اگه بشه بریم :(( :(( :(( :(

"تماشاخانه‌ی ایران‌شهر ظاهراً داره یه سری از مجموعه کارهایی که اون‌جا نمایش داده شده رو به صورت پکِ دی‌وی‌دی می‌ده بیرون. خیلی ترتمیز و مرتب. امروز دیدم «ایوانف» و «خشکسالی و دروغ»ش دراومده. قابل توجه اونایی که نشده اجرای زنده رو ببینن."
+

بچه ها من عاشق تئاترم به نظرتون میتونم کنکور هنر هم شرکت کنم؟

به نقل از ponyo :
بچه ها من عاشق تئاترم به نظرتون میتونم کنکور هنر هم شرکت کنم؟
چراکه نه؟ رشتت ظاهرا ریاضیه . افردای هستن که بعد تموم شدن سال سوم شروع کردن به منابع هنرو خوندن و بعد کنکور هنر دادن و قبول هم شدن. بستگی داره چقدر جدی باشی و چقد انگیزه داشته باشی.

به نقل از زهرا.ج :
چراکه نه؟ رشتت ظاهرا ریاضیه . افردای هستن که بعد تموم شدن سال سوم شروع کردن به منابع هنرو خوندن و بعد کنکور هنر دادن و قبول هم شدن. بستگی داره چقدر جدی باشی و چقد انگیزه داشته باشی.
یعنی تونستن هردو رشته رو جمع کنن و هردو رو دانشگاه خوبی قبول شن؟

به نقل از ponyo :
یعنی تونستن هردو رشته رو جمع کنن و هردو رو دانشگاه خوبی قبول شن؟
نه خب این که تقریبا غیرممکنه! چون درسای اختصاصی کاملا متفاوته و منابع هنر بسیار زیاد. واقعا نمیشه هر دو رو وقت گذاشت به یه اندازه و نتیجه گرفت. کنکور ریاضی هم میدن معمولا واسه شادی(و نتیجه‌ی خوب نمیگیرن مسلما)‌ ولی باید انتخاب کرد. هنر یا ریاضی.

مـن خـودم عـلاقه ای نـدارم به اینـکه تئـاتر ببینـم زیـاد .
شـایدم چـون چیـزای ِ خـوبی نـدیدم ! ولی یه بـار که رفتـم ، کمـدی بـود ، اونـم زیـاد خوشـم نیـومد . :دی
+ خـودم دوس دارم بـازی کنـم ، ولی تـا حالا پیـش نیـومده !

اوف! جانِ من اين نمايش كمديا نرين!!! :-"

به نقل از نرگس¹ :
اوف! جانِ من اين نمايش كمديا نرين!!! :-"
چـرا حـالا ؟ :دی

Back
بالا