• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

جورج اورول

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Rashowa
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : قلعه ی حیوانات

به نقل از King Dain II :
برای سن شما که مسلما سنگینه شما اون چیزی که میفهمی اون چیزی که میخواسته نویسنده القا کنه نبوده شما فقط ظاهر دیدی نه باطنو!
درسته ایشون فقط رمان های روان و بدون مفهوم رو می خونند!؟1 مث هری پاتر ولی اینقدر به این بنده ی خدا نگو سنگینه!؟! وگرنه اصلا دیگه سراغ این کتاب ها نمیره ها!!!؟(البته یه شوخی بود!!)

ولی انصافا کتاب پر مفهومیه!؟!؟ :))

دیگه من نمیدونم به شماها چی بگم ... یه جوری میگین " برات سنـــگــــینــــه " انگار من فقط کتابایی مثل " جوجه اردک زشت " میخونم..

بعدشم شما مگه نگفتی فقط "فیلم" هری پاتر رو دیدی؟

• لایک
امتیازات: N.M

به نقل از settareh :
دیگه من نمیدونم به شماها چی بگم ... یه جوری میگین " برات سنـــگــــینــــه " انگار من فقط کتابایی مثل " جوجه اردک زشت " میخونم..

ببخشیدمن اصن قصدم این چیزی که شما گفتی نبود یه نگاهی به پستم مینداختی میفهمیدی منظور من ازسنگین بودن که مشخصه برا منم سنگین بود تو اون پست اول نزدم که برای ستاره خانم سنگینه!یکم به مفهوم پستا توجه شه این مشکلا پیش نمیاد!البته من خودمم ازین اشتباها کردم!در هر صرت بهتره که این بحث همینجا تموم بشه تا تاپیک از موضوعش منحرف نشه.
ممنوم.

به نقل از settareh :

نه!! من کی گفتم!؟!؟ من گفتم فیلمشو بیشتر می پسندم!!؟

من همین الآن توی کتاب خونم محفل ققنوس و شاهزاده ی دورگش رو دارم!؟! خیلی ضایعست انصافا!؟!

میگم کاش جوجه اردک زشت رو می خوندی لااقل متنش از هری پاتر سنگین تر بود!!؟ ولی عیبی نداره!! دوتا از این کتاب ها بخونی دیگه عادت می کنی و می تونی کتاب های سنگین تری هم بخونی!؟!

خیلی قشنگه!
مخصوصا اون قانونه:همه ی خوک ها برابرند اما بعضی برابرترند!
------
با الانم میشه تطبیق داد! :-" :-" :-" :-" :-" :-"

بهترین شخصیتش خره بود (بنجامین)

به نقل از سیاوش :
بهترین شخصیتش خره بود (بنجامین)
آره با اینکه خر بود از همه آدم تر و باهوش تر بود :-"

به نقل از Pashee :
آره با اینکه خر بود از همه آدم تر و باهوش تر بود :-"
آره هرکی که میومد و هر کی که میرفت کاری نداشت و کاره خودشو میکرد!
از همه هم که باهوش تر بود!

پ.ن : شهریار این کتابه فانتزی نیست! :-w ;D

در نگاه اول یه داستان بود ! ...
ولی واقعاً خط به خط داشتان با جامعه ای که توش زندگی میکنیم و عضوش هستیم تطبیق داشت ...
پاک شدن قاتون های درست و وعده ها و رواج فساد ...
شعر گرایی و فریب ...
واقعاً جالب بود ! دوستانی که میگن خسته کننده است با دقت بخوننش ...

من متن اصلیشو خونده بودم اولش یه مقدمه داشت که شخصیتای کتابو با شخصیتای ولقعی مقایسه کرده بود که خیلی جالب بود.
بعدا میزارمش. :)

Back
بالا