این کتابو میتونی تو هر مجموعه تعاملات سیاسی قرار بدی و جواب بگیری! من تو ۲ ۳ تا تست کردم مثل انقلاب ایران یا روابط ایران آمریکا یا مثلا امام خمینی و بنی صدر یا مثلا انتخابات آمریکا! انقلاب کبیر فرانسه و انقلاب اکتبر که دقیقا خود کتاین!! با دقت خیلی خیلی خوبی جواب میده! تازه میتونی یه سری چیزا رو پیش بینی کنی باهاش!به نقل از رشید شاملی :و اینکه ه نظرتون کتابه صادقی هست یا نه؟

موافقم اصلا بعضي اوقات انگار از روي كتاب سياست ها رو اعمال مي كنن ولي خيلي كتاب غم انگيزيه من پيشنهاد مي كنم كتاب 1984 اين نويسنده رو هم بخونيدبه نقل از Arash Badie Modiri :این کتابو میتونی تو هر مجموعه تعاملات سیاسی قرار بدی و جواب بگیری! من تو ۲ ۳ تا تست کردم مثل انقلاب ایران یا روابط ایران آمریکا یا مثلا امام خمینی و بنی صدر یا مثلا انتخابات آمریکا! انقلاب کبیر فرانسه و انقلاب اکتبر که دقیقا خود کتاین!! با دقت خیلی خیلی خوبی جواب میده! تازه میتونی یه سری چیزا رو پیش بینی کنی باهاش!
لینکشو ندارم ولی کتابش زیاد گرون نیس ولی ارزش پول دادن و خوندن داره!به نقل از پردیس :خوب اگه لینکش رو هم بذارین بد نیست آخه شاید خیلیا از جمله خودم نخونده باشن واسه همین اگه بذارین ممنون میشم
اگه دقت کرده باشی بخاطر همون گوسفنداست که دیکتاتوریه خوکها و ناپلئون صورت می گیره!به نقل از soha h :من گوسفند ها رو بیشتر دوست داشتم اون فسمتی که هر روز رژه می رفتن وشعار مرگ بر یکی رو سر می دادن