mgh-nano
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان یک
- شهر
- کرمان
- دانشگاه
- شهید بهشتی
- رشته دانشگاه
- cs
پاسخ : جهان مزخرف ما!
نمیشه !
نمیشه !
غیر ممکنه ! پس نمیشه ....به نقل از golpesar :صد در صد میشه.ولی با آدما
ولی این که موجودات دو پا رو بتونی آدم کنی خودش غیر ممکنه.
خيييييييييييييييييييييييلي موافقم!!!!!به نقل از سینا.m :هرگز نمی شه اما تا بدی نباشه خوبی هم تعریف نمی شه!!
هیچوقت آدما یک جور در نمیان
دقیقا می خواستم همینو بگمبه نقل از سینا.m :هرگز نمی شه اما تا بدی نباشه خوبی هم تعریف نمی شه!!
هیچوقت آدما یک جور در نمیان
درسته ... کاملا قبول دارم ... نمیشه دنیا رو با حذف بدی خوب کرد ... چون درصورت حذف بدی ... خوبی هم خودبه خود محو و نابود میشه! و بعد از اون هم چیزایی که الان باوجود بدی معنا دارن معنای خودشونو از دست میدن ... (نمونش خود خوبی) ... یه خورده گیچ کننده است! :-\به نقل از mahaba :دقیقا می خواستم همینو بگم
اولا اگه فقط یکی از این دو تا باشن اون یکی دیگه معنی نداره چون هر دوتاشون نسبی ان
دوما معیار خوبی و بدی واسه آدما فرق داره. ممکنه من یه کاریو خوب بدونم و تو اونو بد
قبول دارم ... عالی بود!به نقل از Shine_girl :زندگی وقتی زیباست که خوبی و بدی کنار هم باشه !!!
بنابراین نباید بدیو از دنیا حذف کرد باید کمش کرد !!!
دلت خوشه ها!به نقل از Shine_girl :زندگی وقتی زیباست که خوبی و بدی کنار هم باشه !!!
بنابراین نباید بدیو از دنیا حذف کرد باید کمش کرد !!!
به نقل از TFire :چرا نميشه؟! خوبم ميشه.
هممون بايه اسلحه راه ميفتيم تودنيا آدماي بالا ي 20 سال(سنشو دقيقا نميدونم)رو ميكشم. چون اونا رو نميشه آدم كرد ولي بچهها و نوجوونارو ميشه بعد رو مخشون كار ميكنيم آدم ميشن. ا.نام آدم تربيت ميكنن.
فقط يه مشكلي هست خيلي طول ميكشه مثلا ما تا آخر عمرمون فقط بايد آدم بكشيم تازه اگه تموم بشن.
دستت درد نکنه، اینم شد راه حل؟!به نقل از TFire :چرا نميشه؟! خوبم ميشه.
هممون بايه اسلحه راه ميفتيم تودنيا آدماي بالا ي 20 سال(سنشو دقيقا نميدونم)رو ميكشم. چون اونا رو نميشه آدم كرد ولي بچهها و نوجوونارو ميشه بعد رو مخشون كار ميكنيم آدم ميشن. ا.نام آدم تربيت ميكنن.
فقط يه مشكلي هست خيلي طول ميكشه مثلا ما تا آخر عمرمون فقط بايد آدم بكشيم تازه اگه تموم بشن.