YASAMIN
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
پاسخ : کم شدن تعداد ارسال ها در روزهای اخیر
منم به خاطر امتحانا نمیام
منم به خاطر امتحانا نمیام
موافقم امیدوارم مشکلات رفع بشه و دوباره این انجمن تاسیس بشه با یه فضای تازهبه نقل از فائزه موحدیان فر :من با ندا موافقم
جو سایت زیادی لوس شده مث فروم های عادی سایت های دیگه
من احساس میکنم این سایت باید نتفاوت باشه
والبته خودم دلیل لصلی رو بسته شدن انجمن سیاست میدونم
کاشکی فیلتر بشیم! دفعه دیگه شخصا, تک تک فیلترمون میکنن!به نقل از مُحسن...! :اون انجمن هیچوقت دوباره تاسیس نمیشه بار ها اینکار شد و نتجیه یکچیز بود. ما تو ایران کجا انجمن سیاسی داریم که بخوایم توی سایت خودمون راه بندازیم؟خیلی علاقه مندید که ف****ر بشیم؟
واقعا جو سایت «خشک و علمی» شده!به نقل از GCD :میشه گفت جو سایتو خیلی خشک و شدیدا علمی شده...
چه ها تفریح هم لازم دارن، نه فقط درس! درس رو توی مدرسه هم میشه خوند!
چیزی که فراموش شده رگردوندئن بچه ها به جامعه و درس در کنار تفریح هست، نه انزوا و تفریح در کنار درس!
بله و متاسفانه تبلیغ هم میشهبه نقل از King Dain :به نظر من گرایش به سایتای دیگه مهمترین عامله.
حالا انقدر با قاطعیت نگیدبه نقل از مُحسن...! :اون انجمن هیچوقت دوباره تاسیس نمیشه بار ها اینکار شد و نتجیه یکچیز بود. ما تو ایران کجا انجمن سیاسی داریم که بخوایم توی سایت خودمون راه بندازیم؟خیلی علاقه مندید که ف****ر بشیم؟
به نقل از احمدرضا.ج :حالا انقدر با قاطعیت نگید
اینجا ماله سمپادی ها هسش باید یه تفاوت هایی داشته باشه
خاک بر سره اون مملکتی که با حرفه 4 تا بچه 16 ساله بترسه ...!به نقل از پارسا :یعنی چون مال سمپادی هاست ف****ر نمی شه ؟
چه قدر خوشمزه ای شمابه نقل از پارسا :یعنی چون مال سمپادی هاست ف****ر نمی شه ؟
به نقل از احمدرضا.ج :چه قدر خوشمزه ای شما
آقای با مزه گفتم باید یه فرقی داشته باشه و باید یه انجمن سیاسی داشت تا این فرق معلوم بشه آقای با مزه
ببین خوشمزه انقدر جا هست که من به شما قول میدم سراغ اینجا نمیان البته تا قبل از اینکه کارای خلاف بکنیم خوشمزهبه نقل از پارسا :خوب جناب بی مزه ، بنده هم گفتم مشکل ف****ر رو چه می کنید ؟
به نقل از احمدرضا.ج :ببین خوشمزه انقدر جا هست که من به شما قول میدم سراغ اینجا نمیان البته تا قبل از اینکه کارای خلاف بکنیم خوشمزه