- شروع کننده موضوع
trojan2
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- قدوسی
- شهر
- قم
این عکس رو خودم یه ماه پیش گرفتم
به نقل از amir h :این عکس همه چیو نشون میده.
عکس جالبیه، ولی یه عکس هیچ وقت همه چیز رو نشون نمی ده...به نقل از amir h :این عکس همه چیو نشون میده.
به نقل از مـهمّد بذرکار :عکس جالبیه، ولی یه عکس هیچ وقت همه چیز رو نشون نمی ده...
فکر کنم عنوان رو اشتباه انتخاب کرده باشین ها ! موضوعی که شما دنبالش هستین، "آزادی دعوا در سمپادیا" است...
به نقل از مدیـــر بازنشستــه :جالبه که عکس ها تون رو بعد از یک ماه رو می کنید ! علاقه زیادی به ادامه بحث در سایت دارید و خوشتون میاد جو سایت دعوا باشه .
آزادی بیان در این سایت به حد کافی است. هرگونه آزادی بیشتر که منجر به بهم زدن سایت و خراب کردن جو باشه ، محکوم به سرکوبه. ما به شما اجازه بدیم بیایید هرچی میخواهید بگید ، دیکتاتور بگین ، فاسد مالی بگین ، پارتی باز بگین و ... بعدش اعلام کنید که بچه ها بیایید دسته جمعی مهاجرت کنیم فلان جا ! بعد همین جوری وایستیم نگاه کنیم؟
آزادی بیان و حقوق بشر کلماتی هستند که توی ایران عده ای یاد گرفتن تا کلاسشون بالا بره ! بعد هر چیزی میشه یک بیانیه بدن که وای خدای من آزادی بیان نقض شد!
The Creativ Art of Modern Political Propagandaبه نقل از مدیـــر بازنشستــه :علاقه زیادی به ادامه بحث در سایت دارید و خوشتون میاد جو سایت دعوا باشه .
من(کاربر) زبون دارم خودم!! ممنون!به نقل از trojan2 :مثل اینکه کاربرا از محدود شدن تو سایت ناراضی اند
منم همینو میگم! فکرمونو دادیم دست یه سری هوچیگر!به نقل از parasto jooon :چه قدر ما بدبختیم...