ایشون حل شدندبه نقل از مُحمد :اگر:
![]()
که:
![]()
سپس اثبات کنید:
![]()
:
Nice one!
First, note that since y-x = x³ + y³ > 0, we have y > x. Also, y - y³ = x + x³ > 0 so y > y³ and hence y < 1. So we have 0 < x < y < 1.
From this it's clear that if y ≤ 1/√2, we have x < 1/√2 and so x² + y² < 1/2 + 1/2 = 1. So if y ≤ 1/√2 then x² + y² < 1.
So we just have to prove it for the case where y is in (1/√2, 1). Write y = 1-δ, then we have
x³ + 1 - 3δ + 3δ² - δ³ = 1 - δ - x
=> x + x³ = 2δ - 3δ² + δ³
=> x + x³ = 2δ - δ² (3 - δ) < 2δ (since 3 - δ = y + 2 > 0)
=> x < 2δ.
So then x² + y² < 4δ² + 1 - 2δ + δ²
i.e. x² + y² < 1 - (2δ - 5δ²)
Now 2δ - 5δ² = δ(2 - 5δ) and we know δ > 0, so we only need 2 - 5δ ≥ 0, i.e. δ ≤ 2/5. But we know y > 1/√2 so we have δ < (1 - 1/√2) ≈ 0.293 < 2/5.
Hence for y > 1/√2 we have (2δ - 5δ²) > 0 and x² + y² < 1 - (2δ - 5δ²) < 1.
So we've proved it's true for all cases.

:به نقل از مُحمد :سلام دوستداران ریاضی
بنده امروز المپیاد بسیج داشتم اومدم سوالایی که شک دارم نسبت به جوابش رو اینجا مطرح کنم:
1- تعدادی دومینو 1*2 داریم میخایم بزاریم تو جدول 12*1 طوری که هر دومینو دو فضای مجاور رو اشغال کنه و دومینو ها رو هم نباشن + دیگه نشه دومینو گذاشت. این کار به چند روش امکان پذیره؟ (جواب من:22)
تا جاییکه میدونمبه نقل از kh@zan :دوستان روش حل معادلات دیفرانسیل این چنینی چطوره؟
![]()

من یه الگو یابی رفتم نمی دونم درسته یا نهبه نقل از --ali--1379-- :http://s5.picofile.com/file/8160143750/Untitled.png
سلام دوستان![]()
![]()
![]()
با توجه به تصویر چه عددی باید به جای ؟ قرار بگیرد؟
![]()
[-( [-(

گزینه هاش 19و20و21و22 بودبه نقل از عَـــژدَر B-) :من بدون هرگونه چک و تفکرو اینا 18 در اوردم! احتمال غلط بودنش زیاده! راهتو بگو میخای:/

) بعد خیلی زیاد شد! اونایی که با هم قرینه بودن رو یکی حساب کردم شد 22به نقل از مُحمد :گزینه هاش 19و20و21و22 بود
من دو تا خونه ی وسط 12 در 1 رو در نظر گرفتم و گفتم اگه مثلا هر دو پر باشه اینقد حالت میشه و اگه یکی پر بشه اینقد () بعد خیلی زیاد شد! اونایی که با هم قرینه بودن رو یکی حساب کردم شد 22

فک کنم یکیو دوبار شمردم این وسط
لعنتی