حذف کنکور

با حذف کنکور موافقید؟

• مخالفم

رای‌ها: 195 77.1%
  • موافقم

رای‌ها: 58 22.9%

• رای‌دهندگان
    253

Mahdiye.Z

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : حذف کنکور

به نقل از ..AndromedA.. :
.همه نمیخوان برن دانشگاه خوب...

۲ سابقه تحصیلی‌(معدل،کارای پژوهشی.......)

۳ هر دانشگاه ورودی میذاره دیگه!
هر دانشگاه ورودي ميذاره؟! تا دوروز پيش كه مي گفتن دانشگاها حق گذاشتن ازمون ورودي ندارن و غيرقانوني يه!
اگه هر دانشگاهي هم بخواد ورودي بزاره..احتمالش خيلي كمه كه پارتي بازي نشه!
اگرم براساس امتحان نهايي باشه..برگه ها كجا تصحيح ميشه..مصحح كيه اصن؟! يه اشتباه كوچولوي مصحح كلي روي اينده ي دانش اموز بدبخت تاثير ميزاره..
بهتره كه توي ايران كنكور باشه.. ايران قابل مقايسه نيس با اون كشورايي كه كنكور ندارن..اونا حداقل با برنا مه ان!

anabena

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین2
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
نامعلوم!

به نقل از Eliza-M :
هر دانشگاه ورودي ميذاره؟! تا دوروز پيش كه مي گفتن دانشگاها حق گذاشتن ازمون ورودي ندارن و غيرقانوني يه!
اگه هر دانشگاهي هم بخواد ورودي بزاره..احتمالش خيلي كمه كه پارتي بازي نشه!
اگرم براساس امتحان نهايي باشه..برگه ها كجا تصحيح ميشه..مصحح كيه اصن؟! يه اشتباه كوچولوي مصحح كلي روي اينده ي دانش اموز بدبخت تاثير ميزاره..
بهتره كه توي ايران كنكور باشه.. ايران قابل مقايسه نيس با اون كشورايي كه كنكور ندارن..اونا حداقل با برنا مه ان!
بااین اوصاف اگه بخواد کنکور برداشته بشه باید یه تحول عمیق تو دانشگاه ها ایجاد بشه که خیلی طول میکشه!
پس عمرا ورش نمیدارن!

vahidd

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد

اقاا من کار ندارم برداشتنش خوبه یا بد
ولی با این وضع تقلب تو همین کنکور برش دارن دیگه فاجعه میشه .
تو ایران فعلآآآآآآآآآآآآآآآاااا جواب نمیده

amir.mr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
طلايه داران
شهر
اهواز
مدال المپیاد
زيست،رياضي...همشونم در حد مرحله اول :D
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه
پزشكي

آهان.

بعد این خیلی‌ خوبه؟؟؟؟؟؟ [-( [-( [-(

یه مشت بی‌ سواد تر از دانشجو‌های الان می‌رن مدرک میگیرن! X-( X-(
من گفتم خوبه؟ :-w
بعلاوه،همونطور که دهخدا گفت،دیگه مدرک اهمیتی نداره و همه جا مدرک میدن! :|

sogand1374

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تبریز

راستی یه چیز دیگه..اگه شرط معدل شه...و سمپاد یه دفعه زد به سرش خواست هماهنگ بگیره...اصولن بد بخت میشیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :O

Backstreetboy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

من تو رای ها زدم مخالف!.....ولی الآن میگم بدم نمیاد (بازم مخالفم ها! :D ) که حذف شه!....
اولا اینکه با سوالاشون فقط بیسوادی خودشونو نشون میدن! (مثلا تو کنکور 89 تجربی یه سوال داده تو فیزیک که گفته نمودار تکانه ی جسم کدوم گزینه است!....تمام گزینه ها غلطن!....اونایی که تو گزینه ها داده نمودار تغییر تکانه ان!!!.....نه نمودار تکانه!.....اگر نمودار تکانه میخواست باید نمودارها از صفر شروع میشدن!)

دوما اینکه یه شعر هست که میگه! : قافیه چو به تنگ آید / شاعر به جفنگ آید!
بعد از این حدود سی سالی که کنکور برگزار کردن دیگه واقعا جفنگیجات شدن سوالا!.....نمونه های بارزشم تمامی سوالای فیزیک، گرما-فشار تجربی 89 و کلا همه ی سوالای فیزیک ریاضی 89!!!

ninja

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهرکرد
دانشگاه
اصفهان
رشته دانشگاه
پزشکی

ولی با این حال که سوالا جفنگ شدن بیشتر عدالت رعایت می شه ... با وضع تقلب توی نهایی نحوه تصحیح مصححای هر شهر و هزار تا عامل دیگه یه امتحان هماهنگ که نمیتونه ملاک برای انتخاب دانشگاه باشه!!!!!
در ضمن من فک می کنم که استاندارد ترین آزمون توی کشور ما همین یه کنکوره !!! که نه امکانات آنچنان تفاوت می اندازه نه احتمال تقلب توش اونقدر زیاده !!!!!

robo94

عــلــــی (مهندس سابق)
نام مرکز سمپاد
دبيرستان شهيد اژه اى
شهر
اصفهان/تهران
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
تـــهـــران (دانشکده فنـے )
رشته دانشگاه
مهندسی بــرق

اگه سوابق تحصیلی به امتحان نهایی باشه نچ! چون امتحان نهایی ها اصلا ضریب امنیتیش به پای کنکور نمیرسه! و دیگه اینکه کنکور حذف نخواهد شد(حتی برای سال 93 به بعد! ) چون نمیتونن اصلا حذفش کنن! حتی اگه اعلام هم کرده باشن باز هم نخواهند توانست!

BLACK HOLE

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
نجوم
دانشگاه
University of Alberta
رشته دانشگاه
Computer Science

به نقل از علــــــــ ن ـــــــی :
اگه سوابق تحصیلی به امتحان نهایی باشه نچ! چون امتحان نهایی ها اصلا ضریب امنیتیش به پای کنکور نمیرسه! و دیگه اینکه کنکور حذف نخواهد شد(حتی برای سال 93 به بعد! ) چون نمیتونن اصلا حذفش کنن! حتی اگه اعلام هم کرده باشن باز هم نخواهند توانست!
چرا نخواهند توانست؟

Backstreetboy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

چرا نخواهند توانست؟

چون با عقل جور در نمیاد!....
البته از این دم بریده ها هرچی بگی بعید نیست! :D

robo94

عــلــــی (مهندس سابق)
نام مرکز سمپاد
دبيرستان شهيد اژه اى
شهر
اصفهان/تهران
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
تـــهـــران (دانشکده فنـے )
رشته دانشگاه
مهندسی بــرق

به نقل از پسر خیابون پشتی :
از این دم بریده ها هرچی بگی بعید نیست! :D
ایکس لایک :D
چرا نخواهند توانست؟
آخه اگه بخوان مبنا رو امتحان نهایی بذارن اولا سطح سوالا رو باید ببرن بالا صدای همه در میاد و اعتراض و از این کارا!! چون شرایط تصحیح یکسان نیست پس استاندارد هم نخواهد بود!! مورد دیگه اینکه اینکارو بکنن هر دانشگاهی دوباره داخلی آزمون برگزار میکنه و به این اکتفا نمیکنه!!! مورد آخرم اینکه (آقای) خرمک دبیر زیست سال اول یه دلیلی گفت اون خیلی دلیلش درست بود ولی من یادم نیست باید برم بپرسم :P

BLACK HOLE

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
نجوم
دانشگاه
University of Alberta
رشته دانشگاه
Computer Science

خوب سطح امتحان ها که .......سطح کنکور هم برای همه یکسان نیست!
آزمون ورودی خیلی بهتره تا کنکور..........
منتظر اون دلیله هستیم! :D

پس کشورای دیگه چرا ندارن؟ :-w

eyekay

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی قم،علامه حلی تهران
شهر
قم،تهران
مدال المپیاد
مدال نقره ی المپیاد ریاضی
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

خوب سطح امتحان ها که .......سطح کنکور هم برای همه یکسان نیست!
آزمون ورودی خیلی بهتره تا کنکور..........
منتظر اون دلیله هستیم! :D

پس کشورای دیگه چرا ندارن؟ :-w

کی گفته کشورای دیگه کنکور ندارن؟!

اونا به این صورت پذیرش میشن!دانشگاه های معتبر آزمون ورودی دارن!آزمون ورودی فرقش با کنکور چیه؟!
و دانشگاه های معمولی به سوابق تحصیلی نگاه می کنن!

حذف کنکور بده !حداقل با این امتحان نهایی هایی که می گیرن!

به چند دلیل!
به طور مثال 2 سال پیش 700 نفر در رشته ی ریاضی معدلشون 20 شد!و جالبه توی مدرسه ی ما(علامه حلی)از اولین سال تاسیس تا به حال کسی معدلش 20 نشده!توی بقیه ی مراکز سمپاد هم وضع همینه!یعنی اگه پارسال کنکور معدلی بود هیچ کس از مدارس سمپاد وارد حداقل 3 دانشگاه معتبر ایران(تهران ،شریف،امیر کبیر) نمی شد!
دلیلش اینه که طراح ها احمقن!و مصحح ها احمق تر! سوال هایی میدن که اصلا سوال های احمقانه ی کنکور پیشش هیچه!نکته ی جالب تر کلید امتحان نهاییه!هر کلمه به کلمه بعضی جاها نمره داره!یه جا کلمه ی بله یا خیر جا بندازی دیگه 20 نمی شی!یا مثلا یه جا دوباره تو جمله بندیش صورت سوالو نوشته تو جواب بعد این نمره داره!
نکته ی جالب تر اینه که مثلا ممکنه برگه ی زبانتو یه دبیر دینی صحیح کنه(که زیاد ام ممکنه!فقط 70% برگه ها توسط دبیر درس مربوطش صحیح میشه)!کافیه عین کتاب ننویسی نمره ی 20 به 18.5 تبدیل میشه!
همه ی راه حل ها باید عین کتاب باشه!یعنی آدم سوادش از اون کتاب مربوطه بیشتر باشه به ضررشه!یعنی دانش آموز های با سواد جایی تو این سیستم ورود به دانشگاه ندارن!مثلا کسیو می شناسم که شاید تو درس هندسه جز 10 نفر برتر ایران باشه!ولی هندسشو میشه 16!چون عین کتاب قضایا رو اثبات نکرده!یا نکات جالب تری هم هست!توی امتحان حسابان و هندسه به سوال جاخالی و تعریف بر می خوری!

،یا مثلا توی امتحان زبان پای ثابت سوالایی که میدن اینه که یه جمله میدن یه کلمه ی جای خالی میدن باید پرش کنی!حالا اگه زبان بلد باشی و خدایی نکرده چیزی بنویسی که کلمه تو کتاب نباشه نمرشو نمی گیری!

نکات جالب تری هم هست!مثلا می بینی که مراقب داره به یکی تقلب میرسونه و هیچ غلطی نمی تونی بکنی!اگه موبایل ام ببری و فیلم بگیری فوقش اون مراقب و شخص متقلب محروم میشن و تو هم به عنوان اینکه موبایل بردی محروم میشی و صفر میشی!

مشکل کنکور ما 4 ساعت بودنش نیست!مشکلش اینه که خوب متمایز نمی کنه آدم هارو !خب امتحان نهایی این وضع رو بدتر میکنه!اختلاف یه تست یعنی یه نکته که یه نفر بلد بوده و اون یکی نبوده !تو امتحان نهایی میشه 0.25 یه امتحان !این یعنی یه کلمه که یه نفر جا انداخته و یکی که عین چی کتابو حفظ کرده نوشته تو امتحان(و از درس هم هیچی نمی فهمه)!

و اینکه کنکور رو میشه جبران کرد!ولی نهایی رو نمیشه!نگید فوقش یه امتحان خراب میشه!گفتم که 700 تا معدل 20 داریم !یه نمره می فرستت تو باقالیا :Dتازه اگه 19 شی !

BLACK HOLE

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
نجوم
دانشگاه
University of Alberta
رشته دانشگاه
Computer Science

به نقل از حامد مهدوی :
کی گفته کشورای دیگه کنکور ندارن؟!

اونا به این صورت پذیرش میشن!دانشگاه های معتبر آزمون ورودی دارن!آزمون ورودی فرقش با کنکور چیه؟!
و دانشگاه های معمولی به سوابق تحصیلی نگاه می کنن!

حذف کنکور بده !حداقل با این امتحان نهایی هایی که می گیرن!

به چند دلیل!
به طور مثال 2 سال پیش 700 نفر در رشته ی ریاضی معدلشون 20 شد!و جالبه توی مدرسه ی ما(علامه حلی)از اولین سال تاسیس تا به حال کسی معدلش 20 نشده!توی بقیه ی مراکز سمپاد هم وضع همینه!یعنی اگه پارسال کنکور معدلی بود هیچ کس از مدارس سمپاد وارد حداقل 3 دانشگاه معتبر ایران(تهران ،شریف،امیر کبیر) نمی شد!
دلیلش اینه که طراح ها احمقن!و مصحح ها احمق تر! سوال هایی میدن که اصلا سوال های احمقانه ی کنکور پیشش هیچه!نکته ی جالب تر کلید امتحان نهاییه!هر کلمه به کلمه بعضی جاها نمره داره!یه جا کلمه ی بله یا خیر جا بندازی دیگه 20 نمی شی!یا مثلا یه جا دوباره تو جمله بندیش صورت سوالو نوشته تو جواب بعد این نمره داره!
نکته ی جالب تر اینه که مثلا ممکنه برگه ی زبانتو یه دبیر دینی صحیح کنه(که زیاد ام ممکنه!فقط 70% برگه ها توسط دبیر درس مربوطش صحیح میشه)!کافیه عین کتاب ننویسی نمره ی 20 به 18.5 تبدیل میشه!
همه ی راه حل ها باید عین کتاب باشه!یعنی آدم سوادش از اون کتاب مربوطه بیشتر باشه به ضررشه!یعنی دانش آموز های با سواد جایی تو این سیستم ورود به دانشگاه ندارن!مثلا کسیو می شناسم که شاید تو درس هندسه جز 10 نفر برتر ایران باشه!ولی هندسشو میشه 16!چون عین کتاب قضایا رو اثبات نکرده!یا نکات جالب تری هم هست!توی امتحان حسابان و هندسه به سوال جاخالی و تعریف بر می خوری!

،یا مثلا توی امتحان زبان پای ثابت سوالایی که میدن اینه که یه جمله میدن یه کلمه ی جای خالی میدن باید پرش کنی!حالا اگه زبان بلد باشی و خدایی نکرده چیزی بنویسی که کلمه تو کتاب نباشه نمرشو نمی گیری!

نکات جالب تری هم هست!مثلا می بینی که مراقب داره به یکی تقلب میرسونه و هیچ غلطی نمی تونی بکنی!اگه موبایل ام ببری و فیلم بگیری فوقش اون مراقب و شخص متقلب محروم میشن و تو هم به عنوان اینکه موبایل بردی محروم میشی و صفر میشی!

مشکل کنکور ما 4 ساعت بودنش نیست!مشکلش اینه که خوب متمایز نمی کنه آدم هارو !خب امتحان نهایی این وضع رو بدتر میکنه!اختلاف یه تست یعنی یه نکته که یه نفر بلد بوده و اون یکی نبوده !تو امتحان نهایی میشه 0.25 یه امتحان !این یعنی یه کلمه که یه نفر جا انداخته و یکی که عین چی کتابو حفظ کرده نوشته تو امتحان(و از درس هم هیچی نمی فهمه)!

و اینکه کنکور رو میشه جبران کرد!ولی نهایی رو نمیشه!نگید فوقش یه امتحان خراب میشه!گفتم که 700 تا معدل 20 داریم !یه نمره می فرستت تو باقالیا :Dتازه اگه 19 شی !
خوب اینا همه درست!
اما برای کنکور هم همیشه باسواد ها جدا نمیشن!!
ما خودمون داریم که ساده ترین مفهوم های فیزیک رو اشکال داره و میپرسه ولی نمره تست هاش همیشه از من بالا ترمیشه!
و برای هر درس ..(حتی زبان فارسی)حداقل 2 تا کتاب تست میزنه!
خوب این معلومه که کنکورشو بهتر از من میده!!

error

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین 1
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
قبلنا تفننی میخوندم :D
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
IT

خوب اینا همه درست!
ما خودمون داریم که ساده ترین مفهوم های فیزیک رو اشکال داره و میپرسه ولی نمره تست هاش همیشه از من بالا ترمیشه!
خب تو هم کتاب کنکور بزن حالشو بگیر :D
خرخون ها همیشه بجایی میرسن (;

shershere

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
اینم هه هه!
دانشگاه
پلی تکنیک تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از error :
خب الان بحث سر نحوه قبول شدن در کنکور نیست! ...

خوب اینا همه درست!

عزیزم متاسفانه فقط کنکور نیست ...

امتحان نهایی هم همین میشه! اونایی که واو به واو کتابو حفظ می کنن و 2000 بار از روش می خونن (حتی اگه نفهمن!) نمره بهتری میارن!

BLACK HOLE

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
نجوم
دانشگاه
University of Alberta
رشته دانشگاه
Computer Science

به نقل از error :
از خرخونی متنفرم!
ترجیح میدم بمیرم اما واقعا عین خر نخونم!

آره خوب!
بابا من میگم کلا سیستم رو جمع کنیم همگی بریم شریف!
هیچ راهی نیست انگار!

error

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین 1
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
IT

از خرخونی متنفرم!
ترجیح میدم بمیرم اما واقعا عین خر نخونم!

آره خوب!
بابا من میگم کلا سیستم رو جمع کنیم همگی بریم شریف!
هیچ راهی نیست انگار!
عزیز من اگه این جوری بود شریف که شریف نمیشد میشد ....

BLACK HOLE

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
نجوم
دانشگاه
University of Alberta
رشته دانشگاه
Computer Science

خوب منظورم اینه که چه سیستمی حداکثر میزان عادلانه بودن رو داره؟

error

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین 1
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
IT

سیستمی که بر اساس هوش و درک ادم رتبه بده ( البته در اون ضمینه ) :-?
فک نکنم چنین چیزی باشه و بدا هم بوجود بیاد :))
نظر خودت چیه؟

بالا