monajem کاربر فوقحرفهای ارسالها 933 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد علامه حلی اراک شهر اراک مدال المپیاد کامپیوتر-طلا دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه نرم افزار 2010/3/15 #21 پاسخ : کتابی پر از بازی يعني بايد بكنيش دو تا دسته ي 5 تايي!براي اولش . بقيه اش هم به همين ترتيب است
Pegi کاربر فوقحرفهای ارسالها 998 امتیاز 1,252 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر اصفهان 2010/3/15 #22 پاسخ : کتابی پر از بازی به نقل از monajem : خب تاكتيك من درست بود ديگه..... من ميگم اگه واتسون يكي برداشت شرلوك بايد دوتاي مقابلش را بردارد.دقت كنيد دوتاي مقابلش! واگر دوتا برداشت يكي مقابلش .يكي مقابلش! مطمئنم. کلیک کنید تا باز شود... آهان ، ببخشید!
پاسخ : کتابی پر از بازی به نقل از monajem : خب تاكتيك من درست بود ديگه..... من ميگم اگه واتسون يكي برداشت شرلوك بايد دوتاي مقابلش را بردارد.دقت كنيد دوتاي مقابلش! واگر دوتا برداشت يكي مقابلش .يكي مقابلش! مطمئنم. کلیک کنید تا باز شود... آهان ، ببخشید!
bl0ker کاربر حرفهای ارسالها 429 امتیاز 1,051 نام مرکز سمپاد شهید دستغیب شیراز شهر شیراز سال فارغ التحصیلی 91 مدال المپیاد برنز المپیاد زیست سال 90 دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه زیست شناسی 2010/3/15 #23 پاسخ : کتابی پر از بازی بله! جوابش درسته اقای شرلوک هولمز در خواست قفل