پاسخ : تقویم سمپاد
به نقل از secret :
بله رهبر حمایت می کنن ولی مقامات اجرایی چطور ؟.بعدشم مگهبیکاریم که از خودمون حرف در بیاریم مسلما تغییراتی رو دیدیم که می گیم.
کسی جرئت داره روی حرف رهبری حرف بزنه؟
یک نامه ی دست نویس
http://farsi.khamenei.ir/ndata/news/7497/B/khamenei-dastkhat-name-001.jpg
کوچیک رهبری، باعث شد فوری هم خود مشایی و هم احمدی نژاد معذرت خواهی کنند.
مطمئن باشید خود رهبری از همه ی ما بهتر و بیشتر خبر داره. از یک دریچه خبر نمیرسه به ایشون...
اگه کسی قراره تغییرات رو ببینه، اول از همه خود من هستم، مجوز یک تیزهوشان ابتدایی رو دادن به قم
یک آیت الله مشکینی زدن اون سر شهر، دانش آموزاش بدون کنکور و آزمون رفتن نشستن.
ولی آیا اینا یعنی انحلال؟
الحمدالله اعتمادی هم برداشته شد و الحمدالله دکتر غفاری توی این بازه ی کم، خوب رسیدگی و مدیریت میکنند.
قرار نیست همه ی افرادی که روی کار میان، همش خوب عمل کنند.نه. مشکلات وجود داره، هیچکس منکر مشکلات نیست. ولی نباید همش تلقین کنیم که چون آزمون رو یک مرحله ی کردن و ظرفیت رو زیاد، یعنی داریم منحل میشیم، و اینکه رفتیم زیر نظر آموزش پرورش.
همیشه انسان نسبت به تغییرات جبهه گیری میکنه.این سیستم سمپاد،بیش از 20 سال نتیجه ی خودش رو این طوری پس داده، مقداری تغییرات لازمه. ما هنوز این سیستم رو ندیدیم و نمیدونیم خروجیش چی میشه.
هیچ کدوممون هم مدیریت استراتژیک یا گرایش تحلیل سیستم ها در مهندسی صنایع نخوندیم که بدونیم خروجی چیه.
من نمیگم مشکل نداره، من میگم اینکه تلقین بشه سمپاد داره منحل میشه و فلان و بهمان و بیسار،این اشتباس