ارنواز
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 2 / فرهنگ
- شهر
- مشهد
- دانشگاه
- تهران
- رشته دانشگاه
- باستان شناسی
پاسخ : ابطال سهمیه هیئت علمی
) فقط حق یکی دیگه پایمال میشه ! خب چرا به جای من یکی که استحقاق بیشتری داره نره بشینه روی اون صندلی که اضافه می کنن ؟ 
ولی به نظر من ، این امکانات جواب چیزایی که من ازشون محرومم رو نمیده (تابلو شد دیگه ، نه ؟به نقل از کویر :من نظرمو نمیگم فقط به یه نکاتی اشاره میکنم
این که سهمیه هیئت علمی یه چیزی مازاد بر ظرفیته...یعنی اول ظرفیت توسط اونایی که سهمیه ازاد یا سایر رو دارن پر میشه و در اخر اینا اضافه میشن...یعنی اون حق کسی رو نمی خوره...ولی یه امتیاز داره خب...
در جواب دوستمون که فرمودن چرا جانبازا سهمیه دارن پس ما....
ببین برادر امکاناتی که شما داشتی رو هم باید مد نظر قرار داد دیگه...اون یارو باباش که عین پدر گرامی شما کار نکرده...خودبخود از یه چیزایی محروم شده...ولی شما چی؟...امکاناتت رو ازت گرفتن؟؟
بعد این که اون فرزند جانباز خودش انتخاب نکرده که یه چیزایی رو نداشته باشه :)که در اخرش یه سری مزایا بهش بدن...خودتون رو بذارین جای طرف...حاضر بودین والدینی جانباز داشته بودین؟(بلا بدور و از این حرفا)
در جواب کسی که گفت سهمیه هیئت علمی جای کسی رو پر میکنه هم که جواب دادم....اون جای کسی رو پر نمی کنه...یه صندلی اضافه میارن براش
مثکه با همه مخالفت شد
بله...کلا بحثی نیست که به نتیجه برسه...از هر زاویه ای یکی راس میگه و حق با اونه![]()
) فقط حق یکی دیگه پایمال میشه ! خب چرا به جای من یکی که استحقاق بیشتری داره نره بشینه روی اون صندلی که اضافه می کنن ؟