• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ابطال سهمیه هیئت علمی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tiberium
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

شما در كنكور از چه سهميه هايى برخوردارين؟

• رای‌دهندگان
    91
پاسخ : ابطال سهمیه هیئت علمی

~~~~

اين سهميه به اعضاي هيئت علمي همه دانشگاه ها تعلق نميگيره
دانشگاه هاي غير انتفاعي و علمي-كاربردي مشمول نيستن
و البته پيام نور رو مطمئن نيستم
لطفا تا جايي كه از مطلبي اطلاع كامل پيدا نكرديد نگيد
اين سهميه اينجوري هم نيست كه فلاني تربچه شناسي فلان دهكده قبول شده پاشه بياد پزشكي تهران بخونه
اونا هم واسه خودشون كلي قوانين دارن
من دقيقا نمي دونم يه جايي شنيدم تراز طرف از آخرين تراز قبولي تو اون رشته و دانشگاه چقد كمتر نباشه
مطمئن هم باشيد كسي كه لياقت نداشته باشه خودش غربال ميشه
كشور ما هم خواسته با اين سهميه خير سرش از فرار ژن ها جلوگيري كنه
بچه اي كه باباش شايد پول داره بفرسته خارج ...شايد نره ديگه با اين سهميه
...من

پیام نور سهمیه داره اونم
ن خودم سهمیه ی هیئت علمی دارم و خوب مطمئنم که استفاده نخواهم کرد
اون کسی که می گه بسیج و اینا داره چرا ما که داریم استفاده نکنیم
حرفت درسته ولی موضوع اینه که هر کسی باید سر جایی که واقعا بش تعلق داره بشینه حالا اگه اونا نشستن ما نباس بگیم دلیلی نداره ما هم مث اون ها شیم :-"

:)) :)) :))

واقعا اگه سهمیه هیئت علمیو بردارن چقد خوب میشه.قابل توجه بعضیا :P :P
هرچند سهمیه شهدا و جانبازیم ی کاریش کنن بد نیس.یارو معلوم نیس مجاز میشده یا نه با سهمیه جانبازی دانشگاه تهران اونم بهترین رشترو قبول شده :-<

به نقل از AmiR23 :
من مشمول سهمیه هیات علمی میشم میخواستم استفادم نکنم.ولی اگه قرار بوده جایی قبول بشم ولی به خاطر 40% سهمیه شهید و جانباز و آزاده و... قبول نشم از این سهمیم استفاده میکنم که جایی که حقم بوده رو قبول شم.شما هام دیگه خود دانید که چجوری حقتونو بگیرید.
اصلا منطقی نیست! کارخودتو توجیه نکن!
به نقل از Lovesky :
چرا فقط ياد گرفتيد اعتراض ميکنيد؟ يکم فک کنيد
سهميه هيئت علمي اصن ربطي به بقيه داوطلبا نداره
يه عضو هيئت علمي که کلي وقت ميذاره برا پيشرفت دانشگاهش، تلاش ميکنه،دانشگاه مياد براش امتياز قرار ميده ميگه تو که انقد زحمت ميکشي برا جبرانش اين واسه بچت
بعدم جاي کسيو پر نميکنه، اگه بود کسيکه سهميه بهش تعلق بگيره بقول شما براش صندلي اضافه ميارن، نبود چنين کسي نميارن، طوري نيست که بگيم اگه اينا نبودن به ظرفيت عاديا اضافه ميشد،
فقطم دانشگاها نيستن هر سازماني واسه کارمنداش امتياز قائل ميشه، دانشگاهام اينطوري،
يه بچه تو يه روستاي عقب افتاده از لحاظ امکانات با يه فرزند هيئت علمي برابر نيست، اونوقت چطور پدر من که واسه آباد کردن دانشگاه پير شده با پدر اون که از سه کيلومتري اينجا رد نشده برابره؟هان؟
(برای اولین بار تو سمپادیا فحش نوشته بودم ولی تاییدش نکردم..) :-& :-&..همیشه خودتونو جای طرف مقابل بزترید بعد حرف بزنید..اینایی که میگید برای اینه که خودتون ذی حقید! اگر این طرف مرز بودید از این ور دفاع میکردید ..
این یعنی منفعت طلبی و .. :-&

به نقل از raha g :
واقعا اگه سهمیه هیئت علمیو بردارن چقد خوب میشه.قابل توجه بعضیا :P :P
هرچند سهمیه شهدا و جانبازیم ی کاریش کنن بد نیس.یارو معلوم نیس مجاز میشده یا نه با سهمیه جانبازی دانشگاه تهران اونم بهترین رشترو قبول شده :-<

اونی که با سهمیه شاهد و ... قبول میشه هم جلبک نیست ... حداقل اونایی که تهران و شریف میرن در حد بقیه هستن ...

به نقل از H O S E I N :
اونی که با سهمیه شاهد و ... قبول میشه هم جلبک نیست ... حداقل اونایی که تهران و شریف میرن در حد بقیه هستن ...
مخالف!

به نقل از بره ناقلا :

در مورد سهمیه شاهد بهتره تو تاپیک خودش ادامه بدیم. توی "دانشجویانی که حقشون نیست".

به نقل از H O S E I N :
در مورد سهمیه شاهد بهتره تو تاپیک خودش ادامه بدیم. توی "دانشجویانی که حقشون نیست".
hamashun yekian farqi nadaran manzuram in bud k kollan namardie!!!

Back
بالا