astronomer_girl
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان سمنان
- شهر
- سمنان
پاسخ : ابطال سهمیه هیئت علمی
~~~~
~~~~

اصلا منطقی نیست! کارخودتو توجیه نکن!به نقل از AmiR23 :من مشمول سهمیه هیات علمی میشم میخواستم استفادم نکنم.ولی اگه قرار بوده جایی قبول بشم ولی به خاطر 40% سهمیه شهید و جانباز و آزاده و... قبول نشم از این سهمیم استفاده میکنم که جایی که حقم بوده رو قبول شم.شما هام دیگه خود دانید که چجوری حقتونو بگیرید.
(برای اولین بار تو سمپادیا فحش نوشته بودم ولی تاییدش نکردم..) :-& :-&..همیشه خودتونو جای طرف مقابل بزترید بعد حرف بزنید..اینایی که میگید برای اینه که خودتون ذی حقید! اگر این طرف مرز بودید از این ور دفاع میکردید ..به نقل از Lovesky :چرا فقط ياد گرفتيد اعتراض ميکنيد؟ يکم فک کنيد
سهميه هيئت علمي اصن ربطي به بقيه داوطلبا نداره
يه عضو هيئت علمي که کلي وقت ميذاره برا پيشرفت دانشگاهش، تلاش ميکنه،دانشگاه مياد براش امتياز قرار ميده ميگه تو که انقد زحمت ميکشي برا جبرانش اين واسه بچت
بعدم جاي کسيو پر نميکنه، اگه بود کسيکه سهميه بهش تعلق بگيره بقول شما براش صندلي اضافه ميارن، نبود چنين کسي نميارن، طوري نيست که بگيم اگه اينا نبودن به ظرفيت عاديا اضافه ميشد،
فقطم دانشگاها نيستن هر سازماني واسه کارمنداش امتياز قائل ميشه، دانشگاهام اينطوري،
يه بچه تو يه روستاي عقب افتاده از لحاظ امکانات با يه فرزند هيئت علمي برابر نيست، اونوقت چطور پدر من که واسه آباد کردن دانشگاه پير شده با پدر اون که از سه کيلومتري اينجا رد نشده برابره؟هان؟
به نقل از raha g :واقعا اگه سهمیه هیئت علمیو بردارن چقد خوب میشه.قابل توجه بعضیا :P :P
هرچند سهمیه شهدا و جانبازیم ی کاریش کنن بد نیس.یارو معلوم نیس مجاز میشده یا نه با سهمیه جانبازی دانشگاه تهران اونم بهترین رشترو قبول شده![]()
مخالف!به نقل از H O S E I N :اونی که با سهمیه شاهد و ... قبول میشه هم جلبک نیست ... حداقل اونایی که تهران و شریف میرن در حد بقیه هستن ...
به نقل از بره ناقلا :مخالف!

hamashun yekian farqi nadaran manzuram in bud k kollan namardie!!!به نقل از H O S E I N :در مورد سهمیه شاهد بهتره تو تاپیک خودش ادامه بدیم. توی "دانشجویانی که حقشون نیست".