اینکه سهمیه هیئت علمی ی جور اشرافیته حرف درستیه.ولی درمورد سهمیه شاهد نباید خیلی بد به این موضوع نگاه کنیم.اولا اینکه الان بچه های سهمیه شاهد خیلی کم شدن دوما اینکه سهمیه شاهد مازاد بر سهمیه مناطق حساب میشه.ینی اینکه اونا جای کسی رو نمیگیرن.یه بودجه ای خود بنیاد شهید درنظر میگیره وبه دانشگاها میده تا واسه این بچه ها ظرفیت ایجاد کنند ینی بود و نبود این سهمیه تو سهمیه دیگران تاثیری ایجاد نمیکنه.از یه نظر دیگه هم ب نظر من نمیشه گفت که این سهمیه به ناحق گذاشته شدن.چون مثلا پدرهای این بچه ها رفتن جنگیدن درحالیکه ببخشین پدر مادرای بقیه خوردن وخابیدن و تحصیل کردن ومثلا شدن استاد دانشگاه وسهمیه دار هم شدن درحالیکه پدرای بچه های سهمیه شاهد ی جورایی فرصت تحصیلشونو از دست دادن.به نظر من این حق نیست که مثلا فرزند یه نفر که نه جنگ رفته نه حتی شاید اعتقاد درست وحسابی به اون هشت سال داره بره بهترین دانشگاها بشینه(البته این حق هرکسیه که تلاش میکنه)بعد فرزند اون کسیکه رفته جبهه و مثلا سواد درست وحسابی نداره به به دلایل مختلف نتونه بره.دیگه یه سری از دانشجو ها هم باید ازین قشر باشن.البته نباید از حق دیگران به این بچه ها داد که نمیدن.بارها من خودم دیدم که یه فردی که مثلا دکتره یا مهندسه چطو با یه فرد بی سواد یا کم سواد برخورد میکنه.خب مثلا بیایم فرض کنیم اون دکتره کسی هست که اصلا اعتقادی به این جنگ ناخاسته نداشته و اون موقع هم از جنگ فرار کرده و الان برگشته و صاحب همه چی شده واون بی سواده هم کسیه که رفته جنگ و جوونی شو گذاشته پای اینکار.نمیشه جوونی اون بی سواد یا کم سواد رو برگردوند ولی میشه کاری کرد تا فرزندای اون فرد مث پدرشون نشن.البته استثنا در تمام بخش هایی که گفتم هست.حرف زیاده منم نمیخاستم بنویسم ولی اگه نمینوشتم وجدان درد میگرفتم.
سعی کنید فکر خودتونو بااین افکار مسموم نکنین.همیشه طوری عمل کنین که هیچکی نتونه چیزی که حقتونه رو ازتون بگیره.اگه یه رشته ی خوب تو ی دانشگاه خوب میخاین طوری عمل کنین که صدتا سهمیه هم اگه باشه همشون هم به ناحق باشه.بازم نتونن شمارو از حقتون باز دارن.موفق باشین :)
البته من خودم سهمیه شاهد نیستم ولی چنتا از دوستام هستن اینو گفتم تا شبهه ای ایجاد نشه مگرنه تو اصل ماجرا تغییری ایجاد نمیشه درضمن چنتا دوست سهمیه هیئت علمی هم دارم به نظرم اونا هم حق کسی رو ضایع نمیکنن چون بعد ثبت نام و قبولی تو دانشگاه انتقالی میگیرن و از سهمیه قبولی مناطق کم نمیکنن هرچندکه یه سهمیه بی خود و بی دلیله.