پارتي سمپاديا كيه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

death

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 شیراز
شهر
شیراز
پاسخ : پارتي سمپاديا كيه؟

به نقل از زهرا.ج :
دوستان قبول کنید که یه سری از کاربرا جوگیر شدن. هی میان تاپیک میزنن مدیرا جواب میدن ولی اونا باز میگن نه نه تو جواب نمیدی! بعد دوباره یکی دیگه میاد تاپیکی با همون موضوع ولی با یه اسم دیگه میزنه. تو رو خدا کمی فکر کنید . مثلا نتیجه ی تاپیک قراره چی باشه؟؟ یه سری بیان بگن این سایت فلانه فلونه یه سری هم بگن نه؟؟ که چی آخرش؟ بعد اینجا رو از سر اینکه به نتیجه رسیده قفل کنن بعد دوباره نفر بعدی بیاد تاپیک بزنه؟؟ این تا کی میخواد ادامه پیدا کنه؟
تو رو خدا واقع بین باشید! من ادعای بزرگی و اینکه از شما بیشتر ممیفهمم ندارم ولی چرا اینقدر بچه بازی در میارید(یه سری)؟
اگه بعد از این همه تاپیک های مشابه و این همه کل کل به جواب نرسیدید اونوقت برین .اگه واقعا بعد از کلی حرف زدن حرف مدیرا و این سایتو نمیفهمین برین چمیدونم سمپاد سیتی اینا اونجا خیلی فعالیت کنین. نه این که تک تک افرادی که واسه اینجا زحمت میکشن و کشیدن رو زیر سوال ببرین!
نظر من هم دقیقن همین بود ولی تا اینو بگی میگن آره مدیر پشتتن شک نکن فردا یه کاره ای میشی و...

Sadaf94

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی دارم می خونم !!!

به نقل از mamareza :
درسته که این ساست سیاسی هم داره ولی به خاطر اسمش کسی بهش شک نمی کنه یعنی همه فکر میکنن که یه سری خرخون تو این سایت عضونو اصلا با سیاست کاری ندارن
؟ برای اولین بار تو عمرشون ی حرفی زدن که یه خورده درست بود اما به اسم سایت ربطی نداره،dare

nodet.girl

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
تا دلتون بخواد شركت كردم!
دانشگاه
علي آباد كتول- کلیبر
رشته دانشگاه
آبياري گياهان دريايي با فرمولهاي متافيزيك! تودوزي تانك

فک کنم دیگه وقتشه که مدیرا یه کم دیکتاتوری خرج کنن :D
بابا الان کل مسائل مربوط به سایت شده تاپیک اعتراض.حداقل 20 تا.دیگه واقعاً مدیرا هم صبر ایوب دارن.دلم واسشون سوخید :)
من اگه جای ندا یا آرمیتا یا آقای بذرکار بودم، مسلماً تا حالا قاط زده بودم اونم از نوع اساسیش!

trustme

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1387
دانشگاه
دانشگاه خواجه نصیر طوسی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از khamoosh :
من اولي كه عضو اين سايت شدم تو اين سايت قسمتهاي مختلف سياسي ديدم كه هر سايتي اين مطالب رو نوشته بود سريعا فيلتر ميشد(1)_اما براي من جالب بود كه چطوري اين سايت با اين همه بازديدكننده هنوز فيلتر نشده. :O
بعد از چندماه يك قضايايي تو سايت پيش اومد كه باعث شد افرادي مثل من از اين سايت مهاجرت كنند(2) و به سايت سمپادسيتي برن كه باعث شدند تعداد اعضاي اونجا حدود 200 نفر توي يك ماه افزايش بكنه(3). <D=
تازه سمپادسيتي داشت گرم ميشد كه من ديشب از فيلتر شدنش مطلع شدم(4)! :O
عقل من ميگه كه اين امور نميتونه اتفاقي باشه(5).يكي بياد اينجا واسه من توضيح بده كه دقيقا پارتي اين سايت كيه.(6)
1 شما طبق چه دلیلی می گی هرجا نوشته بود فیلتر میشد ؟! قبل از انتخابات سختگیری برای فیلتر وجود نداشت!
2 گفتن این موضوع ضروری بود ؟
3 این موضوع هم ضروری بود ؟
4 شما می تونی بفرمایی چرا اونجا فیلتر شده !؟
5 عقل شما چجوری به این نتیجه رسیده که اتفاقی نمی تونه باشه !؟
6 شما اینجا توضیح بده این سیر کاملا منطقی رو چطوری به دست آوردی... (حالا اگه من بگم کی این حرف ها رو بهت گفته و تو رو جو گیر کرده، می گین توهین؛ ولی اینکه بگین اینجا پولش حرومه و نمی دونم پارتی داره، اینا جزو آزادی های بیان است!!)

به نقل از محمد رضا صابرنژاد :
دلیل ف****ر شدن اون سایت هرچی هست سیاسی نیست (به احتمال زیاد)
به نقل از مدیـــر بازنشستــه :
پارتی این سایت منم. خوب جوابتون رو گرفتین . سوالی نیست؟
به نقل از سعید ز. :
هوم!
این سایت اگه پارتی داشت که اصلا نمی ذاشتن سایت های موازی مثل قارچ در بیان که حالا ف****ر شن!
آخرین زمان فعالیت : دیروز - 10:09:42 قبل‏ازظهر
ایشون این تاپیک رو نخوندن هنوز!

saeed

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی کرج
شهر
کرج
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی فناوری اطلاعات

به نقل از مـ‌‍‌‌همّد بذرکار :
آخرین زمان فعالیت : دیروز - 10:09:42 قبل‏ازظهر
ایشون این تاپیک رو نخوندن هنوز!
من الان باید چی کار کنم؟! چی بگم؟ چیزی از من پرسیدید؟!
هوم!
نکنه پول اینجا از راه کاز.ینو و قما.ر و مـ.شروب فروش تامین میشه؟! :دال هان؟:دال

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

به حد کافی جواب داده شد در این تاپیک. بحث هم ادامش معنی نداره. ما مسئول فیلترینگ نیستیم. مسئول سمپادسیتی هم نیستیم. فیلترینگ اون جا هم فرقی به حال ما نمی کنه.

شما عزیزان هم آزادید تمام خلاقیت خودتون رو به کار بگیرید و انواع فکر های مختلف بسازید برای خودتون. اما بهتره به جای اینکار ها کمی سطح فکرتون رو از بچه دبستان و راهنمایی بالاتر ببرید و کمی بیاندیشید که :

1. آیا به دلیل رقابت ظاهری این دو سایت ( که هر دوش توسط عده ای بچه دبیرستانی اداره میشه و هیچ سود مالی هم نصیب کسی نمیشه ) ما باید در جهت فیلترشدن اون جا اقدام کنیم؟
2. آیا اصلا ما نیازی داریم که اون جا رو فیلتر کنیم؟
3. آیا اصلا ما توان چنین کاری داریم؟
4. آیا اصلا ارزش فیلتر کردن ( = پیگیری اینکار توسط پارتی ها ) داره اونجا؟
5. و از همه مهم آیا ما این قدر احمق هستیم که فقط دامین com رو فیلتر کنیم و سایر دامین های ir,net,org, ... فیلتر نشده باقی بمونه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا