- شروع کننده موضوع
saeed
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید سلطانی کرج
- شهر
- کرج
- دانشگاه
- تهران
- رشته دانشگاه
- مهندسی فناوری اطلاعات
همه ضعف سمپادی ها از اینه که یک "جمع قوی" ندارند و همیشه "متفرق" اند، نه در دوران مدرسه، بلکه در دانشگاه هم همینه! همه مدارس قوی مثل مفید و طباطبایی جمع های متحد و هماهنگ دارند، اما ما..
حالا که سمپادسیتی ف****ر شده، آیا فرصت خوبی نیست که شما ها به فکر اتحاد باشید؟
بگذارید یک جمع قوی و پر شور داشته باشیم.
همین روزهاست که دکتر م.ا.ن (برای برقراری عدالت) بخواد سمپاد رو منحل کنه، اون وقت صدای متحد سمپاد کجاست؟
آیا حالا که جمع 4000 نفری سمپادیا رو داریم، ابلهانه نیست که ضعیفش کنیم؟ می دونید چقدر زحمت برده تا شده 4000؟
اگه دکتر م.ا.ن مثل همیشه تصمیم ناگهانی گرفت، چقدر باید صبر کنیم تا یک جمع این چنینی تشکیل بشه؟
این ترس مشترک ما نیست؟
من نه از مدیران سمپادیا هستم، نه با سمپادسیتی مشکلی دارم. اما الان وقتش است.
همه مشکلات ما از اختلاف نظر مدیران سمپادسیتی با سمپادیا شروع شد. شما اگر واقعا کاربر خوب و فعالی هستی حتما مانند سمپادسیتی در سمپادیا هم مدیر خواهی شد! من ندیدم که که کسی سر مدیرگزینی با بچه ها پدر کشتگی داشته باشه.
مدیران انحمن های مختلف سمپادسیتی!
خیلی از شما این جا عضو هستید، چرا به مدیر شدن در اینجا فکر نکنید؟ نمی شود؟!!!
کابران سمپادسیتی!
چرا شما نخواهید در سایت بزرگ تر و جامع تری، در اجتماع پرشور تر، فعالیت کنید؟
بیایید 4000 را تبدیل به 5000 و 10000 کنیم!
چرا که نه؟
حالا که سمپادسیتی ف****ر شده، آیا فرصت خوبی نیست که شما ها به فکر اتحاد باشید؟
بگذارید یک جمع قوی و پر شور داشته باشیم.
همین روزهاست که دکتر م.ا.ن (برای برقراری عدالت) بخواد سمپاد رو منحل کنه، اون وقت صدای متحد سمپاد کجاست؟
آیا حالا که جمع 4000 نفری سمپادیا رو داریم، ابلهانه نیست که ضعیفش کنیم؟ می دونید چقدر زحمت برده تا شده 4000؟
اگه دکتر م.ا.ن مثل همیشه تصمیم ناگهانی گرفت، چقدر باید صبر کنیم تا یک جمع این چنینی تشکیل بشه؟
این ترس مشترک ما نیست؟
من نه از مدیران سمپادیا هستم، نه با سمپادسیتی مشکلی دارم. اما الان وقتش است.
همه مشکلات ما از اختلاف نظر مدیران سمپادسیتی با سمپادیا شروع شد. شما اگر واقعا کاربر خوب و فعالی هستی حتما مانند سمپادسیتی در سمپادیا هم مدیر خواهی شد! من ندیدم که که کسی سر مدیرگزینی با بچه ها پدر کشتگی داشته باشه.
مدیران انحمن های مختلف سمپادسیتی!
خیلی از شما این جا عضو هستید، چرا به مدیر شدن در اینجا فکر نکنید؟ نمی شود؟!!!
کابران سمپادسیتی!
چرا شما نخواهید در سایت بزرگ تر و جامع تری، در اجتماع پرشور تر، فعالیت کنید؟
بیایید 4000 را تبدیل به 5000 و 10000 کنیم!
چرا که نه؟