پاسخ : باگ تراوين
به نقل از Dr.Eniac :
خوبه گفتم اسكريپت نگين :دي
در ضمن شخي ميكني.......
مولتي هانتر از كجا ميخواد بفهمه از اسكريپت استفاده ميكني ؟ مگر اينكه به خاطر 24 ساعت آنلاين بودنت بفهمه :دي
بايد راه داشته باشه غير از زياد آنلاين بودن طرف اين متن مديريت تراوينه:
========================================
با سلام
بازیکنان عزیز،
سیستم جدید تشخیص بات/اسکریپت بر روی همه سرورها راه اندازی شد. این سیستم کاربرانی که از نرم افزار برای بازی کردن استفاده می کنند را تشخیص داده و بطور اتوماتیک جریمه می کند. جرایم بصورت زیر می باشد:
بار اول، خالی کردن انبارها + نمایش یک کد امنیتی
بار دوم، کسر 25% لشکریان کل اکانت + خالی کردن انبارها + نمایش کد امنیتی بمدت 1 روز
بار سوم، کسر 50% لشکریان کل اکانت + خالی کردن انبارها + نمایش کد امنیتی بمدت 1 روز
بار چهارم، سیستم اکانت را بازداشت خواهد کرد و تصمیم گیری در مورد جریمه را به مدیریت واگذار خواهد کرد (بازیکن برای آزادی اکانت باید با مدیریت تماس بگیرد).
سربلند و پیروز باشید
مدیریت تراوین
====================================
به نقل از ALIreza_VIP :
این تراوین خیلی باگ نداره یه سری ترفند داره مثلا میتونی با فیک دادن از اکانتای رفقات به خودت یا مذاکره با کسایی که میخوان حذف کنن مدال
دفاع بگیرین ولی باگ انچنان نداره البته باگ بد داره ها مثلا یکی از دوستان سرور 3 منابع کاردان بهش نمیرسید !!!!
به نظر من كه مدال دفاعي ارزش زيادي نداره! من مطمئنم از بين كسايي كه هر هفته تو تاپ 10 دفاعين حدودا 4و5 نفرشون فارم شدن!!!!
من خودم به چش ديدم كه طرف تو ماه اول 2000-3000 سرباز از دست ميده تو دفاع، مدال دفاعي ميگيره ولي >>> فارم ميشه>>> حذف اكانت ميكنه