- شروع کننده موضوع
bl0ker
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید دستغیب شیراز
- شهر
- شیراز
- سال فارغ التحصیلی
- 91
- مدال المپیاد
- برنز المپیاد زیست سال 90
- دانشگاه
- شهید بهشتی
- رشته دانشگاه
- زیست شناسی
پاسخ : ترین های سایت
به خدا من این رو از سمپادسیتی الگوبرداری نکردم!
عجب دنیایی شده! من حتی لینک اون سایتی که ازش الگو گرفتم رو می تونم بگذارم. اتفاقا الان توی انتخابات هستن و این قسمتشون فعاله.
حواس پرتی از من بود! درسته اصلا نمی شه یک نظرسنجی راه انداخت که 3000 تا گزینه داشته باشه. باید هر کس در قالب یک پست، نام کاربری فرد مورد نظرش رو توی تاپیک مثلا بهترین عضو یا بهترین مدیر بنویسه. در آخر هم رای های قابل قبول شمرده می شن.
نظر من هم همین بود. من با بدترین ها موافق نیستم. اصلا کار درستی نیست.
بالاتر گفتم که از راه نظرسنجی نمی شه و اعضا باید پست بزنن و کاربر رو تعیین کنند. در این صورت مشخصه که هر کس چه رای داده و تقلبی هم در کار نیست. (اگر کسی دو بار پست زد، معلوم می شه)
در مورد اینکه بعضی ها هم بیان ثبت نام کنند و باید یک شناسه دیگه بیان رای بدن: خب ای پی همه چک می شه. و اگر باز هم مته به خشخاش بگذاریم که کسی با دوتا سیستم بیاد رای بده، می تونیم قانونی وضع کنیم که حداقل باید یک ماه یا بیشتر از عضویت فرد مورد نظر برای رای دهی گذشته باشه.
راستی شاید اولش خیلی شلوغ پلوغ جلوه کنه، اما بعد از مدتی توی سایت جا می یفته.
دیگه کسی نبود؟!
به خدا من این رو از سمپادسیتی الگوبرداری نکردم!
عجب دنیایی شده! من حتی لینک اون سایتی که ازش الگو گرفتم رو می تونم بگذارم. اتفاقا الان توی انتخابات هستن و این قسمتشون فعاله.
به نقل از Death :بعد شما میخوای بین 3000 تا کاربر رای گیری کنی؟
حواس پرتی از من بود! درسته اصلا نمی شه یک نظرسنجی راه انداخت که 3000 تا گزینه داشته باشه. باید هر کس در قالب یک پست، نام کاربری فرد مورد نظرش رو توی تاپیک مثلا بهترین عضو یا بهترین مدیر بنویسه. در آخر هم رای های قابل قبول شمرده می شن.
به نقل از ɱɨἅ¡₭ :خب بدترین ها رو نگیم!فقط بهترینا باشه!
نظر من هم همین بود. من با بدترین ها موافق نیستم. اصلا کار درستی نیست.
ممکنه افراد ادعای تقلب و امثال این ها رو بکنند توی سایت دعوا میفته
بالاتر گفتم که از راه نظرسنجی نمی شه و اعضا باید پست بزنن و کاربر رو تعیین کنند. در این صورت مشخصه که هر کس چه رای داده و تقلبی هم در کار نیست. (اگر کسی دو بار پست زد، معلوم می شه)
در مورد اینکه بعضی ها هم بیان ثبت نام کنند و باید یک شناسه دیگه بیان رای بدن: خب ای پی همه چک می شه. و اگر باز هم مته به خشخاش بگذاریم که کسی با دوتا سیستم بیاد رای بده، می تونیم قانونی وضع کنیم که حداقل باید یک ماه یا بیشتر از عضویت فرد مورد نظر برای رای دهی گذشته باشه.
راستی شاید اولش خیلی شلوغ پلوغ جلوه کنه، اما بعد از مدتی توی سایت جا می یفته.
دیگه کسی نبود؟!